No i tak.
Tańczący Płomień nawet "naciągnął" i ładnie rozkwitł, przynajmniej ten jeden kwiatek. Sporty Tańczącego Płomienia nawet całkiem, całkiem ciekawie. Trochę wyglądają jakby były białe, ale maźnięte czerwoną akwarelą.
Rozkwitł mi Pow wow i... jest cudowny, uroczy, od razu ładniutki, cudo

Taki, o jakim marzyłam. Ma u mnie plusa
Niestety, nie załączę zdjęć, ponieważ aparat został pożyczony i nie wiem kiedy wróci, a komórka nie uchwyci mi tak fiołków...
Najgorsze jest jednak to, że coś łapie mi moje dwa fiołki. Coś jakby mączniak
No, ale nie mam aparatu, żeby zrobić fotki i wrzucić w celu pogłębionej diagnozy
Dwa lata temu miałam mączniaka. Przelazł z bratków z balkonu...
justus27,
powiem Ci, że chyba z 6 sadzonek wyszło, ale to jest trailer, one tak krzewią i tak gęsto rosną. Lubię za to trailery
Joanna Sz,
na część fiołków mówię "kundelki", bo to są fiołki nieodmianowe, zazwyczaj kupione w sklepie albo skradzione gdzieś u kogoś. Powinnam mówić ładniej "nieodmianowy" tak, jak o zwierzakach powinno się mówić "nierasowy", ale że ja kocham kundelki wszelkiej maści, czy to fiołkowe, czy psie, czy kocie, to jakoś tak milej nazywa mi się je po prostu "kundelkami"

Mam kilka fiołkowych kundelków i marzę o tym, aby kiedyś mieć psa kundelka, ponieważ w moim domu rodzinnym zawsze mieliśmy psy kundelki, więc i do nazwy mam sentyment, i do wszelkich mieszańców
mycha_paulina,
to ja Ci chyba będę opychac wszelkie moje sporty, które mnie nie zadowalają

Własnie, czy sport to kundelek? Czy to rasowiec bez rodowodu?