W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2008r.
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Haliko Dzięki za odwiedziny, u mnie nie jest tak ładnie jak u ciebie ten rok był dla mojej działki fatalny ,posadziłam dużo cebulek różnych kwiatów mam nadzieję żę wiosną będe mogła lepiej przedstawić moją działeczke,przyjemnie u ciebie spędziłam czas następnym razem wpadne z kawą to sobie pogawędzimy
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halino, jaka piękna wiosna, teraz nic nam nie pozostało, tylko cierpliwie na nią czekać i do niej się przygotowywać. Funkie tak bosko wyglądają, takie młode, świeże i zielone:D Pierwiosnkami to już w ogóle obudziłaś we mnie wielką tęsknotę za wiosną;)
Pozdrów te sympatyczne kociaki :P ale mają słodkie mordki.
Pozdrów te sympatyczne kociaki :P ale mają słodkie mordki.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- jarjar
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 17 paź 2008, o 21:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładny ogród. Wiem coś na temat pracy, jaką trzeba włożyć w taki areał, żeby wyglądało to tak ładnie. Też mam spory kawał do obrobienia i pewnie jeszcze sporo czasu upłynie zanim będzie tam tak pięknie jak u Ciebie.
Fajne koty. Kota też mieliśmy, ale od roku towarzyszy nam suczka. Muszę przyznać, że kocham tego psa, choć potrafi czasami doprowadzić mnie do szewskiej pasji
To bardzo przyjemne uczucie tak "pospacerować" sobie po ogrodzie który jest parę setek kilometrów stąd. Internet zadziwia mnie po raz kolejny
Fajne koty. Kota też mieliśmy, ale od roku towarzyszy nam suczka. Muszę przyznać, że kocham tego psa, choć potrafi czasami doprowadzić mnie do szewskiej pasji
To bardzo przyjemne uczucie tak "pospacerować" sobie po ogrodzie który jest parę setek kilometrów stąd. Internet zadziwia mnie po raz kolejny
pozdrawiam, Jarek