Nie wiem czemu od 14 pazdziernika nie dostalam powiadomienia ze ktos odwiedził Twój ogródek...
Dziś zastanawiałam się co u Ciebie ... nei mogłam sobie przypomnieć jak ta biedronka po niemiecku jest i trochę się naszukałam ale znalazłąm i jestem
i Gratuluję!!!!!!!! i fasolki i nowego mieszkania.
Nie dźwgaj tylko ... spokojnie powoli sie pakuj
Dzięuję wam wszystkim za gratulacje i ciepłe sowa. Z pakowaniem powoli wychodze na prostą. Ale zostaje dużo rzeczy, których sama nie zrobię, a R ciągle w pracy....
Iza - a to jest nie po niemiecku, tylko po włosku ;)
na dziąłce nie byłam już tyle czasu, ze aż wstyd... ciągle albo nie ma kiedy, albo pada... Waszych ogródków też już dawno nie odwiedzałam...
przez jakiś czas może mnie nie być, bo przeniesienie wszystkiego trochę potrwa i choć net podłączą mi z dnia na dzięn, to jednak zanim ja się poustawiam na nowo...
Trzymajcie się i zajrzyjcie czasami do brzuchatki!
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Witaj witaj
Dawno nie zaglądałem do Ciebie a widzę zmiany niezłe.
I co rozpakowane już wszystko. A jak tam działeczka ma się dobrze
czy niestety czasu nie masz żeby na nią podskoczyć.
Życzę miłego wieczorku i miłego dnia
I oczywiście dołączam się do gratulacji
Przenieśliśmy się do nowego mieszkanka. Ja padam na pysk, mimo tego, ze staram się robić jak najmniej. Niestety internet przeniosą mi dopiero 4go, więc chyba dopiero tego dnia będę mogła z Wami się ponownie przywitać.
Pozdrawiam wszytskich! I do sklikania!
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Pomyśl tylko ,jak będziesz juz miała dosyc rozwijania tych pakunków,że za jakiś czas wszystko bedzie już uporządkowane ,na swoim miejscu,a Ty z herbatką ziołową w fotelu odpoczywasz sobie i oczywiście plotkujesz z nami na necie.Oczywiście gratulacje podwójne!!!!!!!!!