Beatko Dziękuję bardzo .

Pewnie masz rację , ale przeze mnie raczej nie będzie zajęte - ja zawsze coś staram się robić .
Kasiu Dzięki .
Ilonko Ahh . Dziękuję .

Ja również .Efekt końcowy nie nastąpi szybko - muszę jakieś ciekawe roślinki najpierw kupić i pomyśleć dokładnie co bym chciał .
Moniu Dziękuję bardzo .Kamień jest fajny , bardzo drogo by to wyszło . Pięknotki wlecą tam i może jakaś Magnolia jeszcze .
Beatko Dziękuję bardzo .
Mateuszu Patyczki chorują coś niektóre , spryskałem je od grzyba ... po prostu podsychają i mają takie kropki dziwne .Wszystko ma swoje plusy i minusy .Korę miałem w kilku miejscach kilka lat i mi chwasty przez nią nie przeszły .

Może to zależy od ziemi ? nie wiem ... Sytuacja wygląda tak , że z dwóch różnych rurek wycinane były foremki do kostek .Rurki o dwóch różnych stopniach twardości . I przez to niektóre kostki wyszło minimalnie szersze - w niektórych miejscach troszkę to widać .

Ale idealnych kostek w domu się nie zrobi przecież samemu . Brukarzem nie zamierzam zostać , także wiesz .

Zakola mogłem zrobić ładniejsze w niektórych miejscach, w niektórych by się nie dało bo wyszedłbym poza " wytyczony" teren.
Anitko Dzięki .To koło nie miało być , pewnie Ci chodzi o zakola .Masz rację .Niestety kostka również nie jest idealnie równa przez foremki .

Oczywiście szłoby zrobić wszystko idealnie , ale bym musiał raczej wyrównać cały teren bo bez tego to wiesz .Różnice w wysokości terenu są dosyć spore, w obrębie metra nawet ... Z wysokością ich wystawania też muszę nieźle kombinować i mierzyć , z racji na ten fakt .Ale myślę , że jak na pierwszy raz to wyszło mi lux .
Bożenko Dzięki .

Po prostu zrobiłem to jakoś tak spontanicznie .Chciałem objąć te wszystkie drzewka rabatą . Myślę , że nie szłoby zrobić regularne zaokrąglenia za bardzo u mnie, na miejscu tej rabaty .Nie chciałem wychodzić po prostu dalej .W jednym miejscu poszedłem na prawdę "ostro" i chcąc to zaokrąglić musiałbym dalej wysunąć rabatę .

Poza tym wiesz sama , że tu nie jesteśmy jakimiś profesjonalistami , bo powiedz sama co to byłaby za frajda zrobić coś tak jak mają inni ? albo książkowo ? robimy tak jak nam pasuje .
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz .Bez Was robienie wszystkiego nie miałoby sensu, bo kto by mi doradzał i kto by mi tak dopingował .
Dzisiaj działałem dalej .Jutro kończę obrzeża i zrywam darninę .

Powiem Wam , że kładzenie kostki to ciężka praca jak nie wiem .Dzisiaj dopiero to poczułem .Ból pleców na maxa i ręki od młotka .

Jestem nieprzyzwyczajony do pracy na kolanach .