Fiołki afrykańskie i ja
Re: Fiołki afrykańskie i ja
Piękne zdjęcia dodają drugie tyle do piękna prezentowanych fiołków - piękne portrety
Ala
Dopiero tu trafiłam i nie mogę oczu nacieszyć. Nie wiem, czy bardziej zachwycają mnie kwiaty, które kocham, czy wspaniale wykonane zdjęcia!
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=79668" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
Dziękuję wszystkim za miłe słowa Fotografia to też moje małe hobby
Zakwitł fiołek EK Golubaya krov (Błękitna krew)
Zakwitł fiołek EK Golubaya krov (Błękitna krew)
Wygląda dość niezwykle, bo nie jest czysto biały tylko ma w sobie ukrytą odrobinę fioletu. Fajnie to wygląda.
EK Farforovaya svadba (Porcelanowe wesele)
Przy okazji zapraszam wszystkich zaglądających do odwiedzania mojego wątku "Moje spacery z aparatem fotograficznym".
Pozdrawiam, Jagoda
EK Farforovaya svadba (Porcelanowe wesele)
Przy okazji zapraszam wszystkich zaglądających do odwiedzania mojego wątku "Moje spacery z aparatem fotograficznym".
Pozdrawiam, Jagoda
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 08:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jest uroczyJadviga pisze:Witam Wiera i dziękuję
Jeszcze Starry Night Blue (Sorano)
- Tryamour
- 500p
- Od: 22 cze 2010, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I mam kolejne chciejstwo Porcelanowe wesele przepięknie kwitnie
Jadziu mądra głowo zerknij do mnie bom w potrzebie
Mam dwie doniczki fiołeczka , kwiatki koloru prześlicznego różu wykończone lekką fioletową falbanką ale na pewno nie jest to
Jan Menuet, Jan Zabawa czy Kris . Miał być Jan Menuet ale tego mam też i znacznie się różnią. Albo sport albo inna odmiana.
Kupowałam na Aledroogo no i to były pierwsze zakupy więc jeszcze nie byłam tak wtajemniczona u kogo kupować
No i mam gwoździa choć ślicznego
Na sporta mi nie wygląda bo wykluły się z liścia dwie jednakowe rośliny , jakiś marketowiec też chyba nie.
Myśl mądra głowo , a może masz go u siebie ? Żdjęcia nie wstawiam bo nie chce zaśmiecać Ci wątku
Mam dwie doniczki fiołeczka , kwiatki koloru prześlicznego różu wykończone lekką fioletową falbanką ale na pewno nie jest to
Jan Menuet, Jan Zabawa czy Kris . Miał być Jan Menuet ale tego mam też i znacznie się różnią. Albo sport albo inna odmiana.
Kupowałam na Aledroogo no i to były pierwsze zakupy więc jeszcze nie byłam tak wtajemniczona u kogo kupować
No i mam gwoździa choć ślicznego
Na sporta mi nie wygląda bo wykluły się z liścia dwie jednakowe rośliny , jakiś marketowiec też chyba nie.
Myśl mądra głowo , a może masz go u siebie ? Żdjęcia nie wstawiam bo nie chce zaśmiecać Ci wątku
Ula, Ilonka już odpowiedziała Ci na to pytanie i zidentyfikowała fiołka. Ja takiego nie mam, ale myślę, że Ilonka ma rację Niech Ci pięknie rośnie i kwitnie, bo wygląda prześlicznie
Ja mam kolejne kwitnienie
EK Simpatichnaya devchonka (Sympatyczna dziewczyna)
Ja mam kolejne kwitnienie
EK Simpatichnaya devchonka (Sympatyczna dziewczyna)
Oo, powiedziałabym, że bardzo Sympatyczna dziewczyna . Śliczne, ciapate kwiatuszki i w takim pastelowym kolorku
Tryamour, Iza ja mam duży problem jeśli chodzi o fiołki, bo wszystkie wydają mi się śliczne Też mam sporo chciejstw, tylko miejsca już prawie nie mam
- Tryamour
- 500p
- Od: 22 cze 2010, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Chyba każdy z nas boryka się z problemem zbyt małej ilości miejsca na nowe piękności
-
- 50p
- Od: 14 paź 2011, o 09:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj-jestem z rewizytą.Śliczne masz fiołeczki-od zawsze moje ulubione a Purple Passion mój faworyt.Niestety dwa razy próbowałam go sobie wyhodować ale niestety bezskutecznie.Może za trzecim razem.
Coś czuję że będę u Ciebie częstym gościem
Coś czuję że będę u Ciebie częstym gościem
Pozdrawiam-Ania
Moje skromne parapety
Moje skromne parapety
Nie było mnie trochę.
Tryamour, z brakiem miejsca walczę jak umiem, pozakładałam półki na ścianach
Arutko, zaglądaj jak najczęściej, będzie mi bardzo miło. Purple Passion na pewno wyhodujesz. U mnie troszkę namyślał się z kwitnięciem, ale w końcu zakwitł Tobie też się uda.
Fiołki kwitną teraz na całego, co ładnie wygląda.
Zakwitł mi też mój pierwszy (i jak na razie jedyny) skrętnik, z czego bardzo się cieszę Od razu zrobiłam mu portrety
Tryamour, z brakiem miejsca walczę jak umiem, pozakładałam półki na ścianach
Arutko, zaglądaj jak najczęściej, będzie mi bardzo miło. Purple Passion na pewno wyhodujesz. U mnie troszkę namyślał się z kwitnięciem, ale w końcu zakwitł Tobie też się uda.
Fiołki kwitną teraz na całego, co ładnie wygląda.
Zakwitł mi też mój pierwszy (i jak na razie jedyny) skrętnik, z czego bardzo się cieszę Od razu zrobiłam mu portrety