Garden of my dreams 2 :)
- bejka1970
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Garden of my dreams 2 :)
Wiesz Pawełku ten pomysł z pergolą to może ,być to zwłaszcza jak byś tam puścił jakąś różyczkę taka szczypta romantyzmu jak wisienka na torcie a ból pleców przy zdzieraniu darni też aktualnie przerabiam i też tak sobie myślę ,kto to zrobi tak dokładnie jak nie ja dlatego dawkuję sobie robotę jeden zakątek na sezon i nie rzucam się ,żeby zaczynać pięć rabat na raz ,tylko chcę zrobić jedno ale tak od A do Z Bardzo ,bardzo podoba mi się to co już zrobiłeś
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 1 sie 2014, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moim zdaniem powinieneś posadzić coś kwiatowego żeby to ożywić tak to będzie tak miejsko Mi się zdjęcia nie otwierają
Ja też się w tym roku nazrywałam darni a ile się taczek ziemi nawoziłam, a siniaków na nogach ile mam
Ja też się w tym roku nazrywałam darni a ile się taczek ziemi nawoziłam, a siniaków na nogach ile mam
- annodomini
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miejsko to będzie, jak gołębie z dachu sfruną na ławkę Pawle, tak mi się skojarzyło
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ale pracujesz !!!! Jedyne co mi tu pasuje to róże i rożne bylina obok nich obok lilie i cebulowe Przemyśl to bo kącik świetnie pasuje do róż
- Koleszko
- 500p
- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Beatko Cieszę się , że mi doradzasz . Oj tak .Rozumiesz mnie jak nikt inny w każdej sprawie . Dziękuję .
Anitko Oj tam .To nie będzie jedyna rabatka . Powoli wszystko zrobimy . Nie wiem czemu . To jest najgorsza robota ...
Adamie Hahah . Nie sfruwają tak , ale niestety wróble robią to i wiesz .Nie wiem jak sobie z nimi poradzić .
Mati Powoli ... Przemyślę wszystko jeszcze raz . Dzięki .
Majowe przymrozki ... W tamtym roku wszystkie młode przyrosty tak wyglądały ... na następny rok okrywam go .
Na dzień dzisiejszy tak to wygląda wszystko .Agro. muszę dokupić sporo .Może w przyszłym tygodniu skończę zrywać tą darninę i kłaść na to agro . Powoli to idzie ...
Anitko Oj tam .To nie będzie jedyna rabatka . Powoli wszystko zrobimy . Nie wiem czemu . To jest najgorsza robota ...
Adamie Hahah . Nie sfruwają tak , ale niestety wróble robią to i wiesz .Nie wiem jak sobie z nimi poradzić .
Mati Powoli ... Przemyślę wszystko jeszcze raz . Dzięki .
Majowe przymrozki ... W tamtym roku wszystkie młode przyrosty tak wyglądały ... na następny rok okrywam go .
Na dzień dzisiejszy tak to wygląda wszystko .Agro. muszę dokupić sporo .Może w przyszłym tygodniu skończę zrywać tą darninę i kłaść na to agro . Powoli to idzie ...
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Jestem pod wrażeniem. Pracowity chłopak z Ciebie
Super to już wygląda
Super to już wygląda
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Pawełku zazwyczaj wędrujemy po forum utartymi ścieżkami ,ja jestem maniaczką kwitnących i roślinną zbieraczką i do takich ogrodów zaglądam najczęściej,ale czasami (czytaj zimą gdy czasu więcej)zaglądam do ogrodów zupełnie innych ,gdzie gwiazdami są rośliny ,których u mnie nie ma ,lub są tylko tłem Tak trafiłam np.do ogrodu Ewy wielkiej miłośniczki rodendronów i iglaków.Jest u niej taka kompozycja z czerwonym klonem na tle zimo zielonych krzewów ,którą uważam za mistrzostwo A jak ta dziewczyna komponuje kamień w ogrodzie gdybym potrafiła zbudować takie oczko już dziś zaczełabym ryć dołek choćby widelcem!Zerknij wolnym czasem ,bardzo inspirujące miejsce
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=882
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=882
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
- mati1999
- 1000p
A to little gem czy nidiformis ? Mam takie szczeście że jeszcze nigdy jak mam ogródek nie było mrozu postępy a korą wysypujesz ?
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Może i powoli ale do skutku
-
- 1000p
U mnie trochę przyrostów zmarzło na jodłach po prostu trzeba śledzić pogodę i na noc przykryć jak są przymrozki.
Widzę że masz świerka srebrnego na tej rabacie nie jest to dobry pomysł bo u mnie niektóre się tak rozrosły że szok pokaże u siebie w wątku
Widzę że masz świerka srebrnego na tej rabacie nie jest to dobry pomysł bo u mnie niektóre się tak rozrosły że szok pokaże u siebie w wątku
-
- 1000p
Mati zobacz skąd my z Pawłem jesteśmy a skąd ty nie dziwne że jak się mieszka na południu to przymrozki omijają. Niestety u mnie jest już dużo zimniej niż u ciebie.mati1999 pisze:A to little gem czy nidiformis ? Mam takie szczeście że jeszcze nigdy jak mam ogródek nie było mrozu postępy a korą wysypujesz ?
Tylko nie agro
Dobra,zobaczysz,jak później będzie
Dobra,zobaczysz,jak później będzie
- mati1999
- 1000p
No niby tak mróz mnie omija ale np dwa kilometry dalej co roku jest i robi duże szkody