Moje storczyki od północy
- Asia7084
- 200p
- Od: 16 lut 2015, o 10:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje storczyki od północy
Witaj Dorela Zakochałam się w Twoim Cymbidium kaskadowym- jest cudowne
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 19 kwie 2015, o 04:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie Kochane:-)
Oczywiście pokaże Halinko,pokaże.Tylko zakończe kilka ważnych spraw i postaram się założyć własny wątek 24.05 bo będę miała wolny weekend a mąż wyjeżdza na chwilę do Niemiec.Odpocznę i zajmę się sobą,falkami i wątkiem:D
Póki co trzymaj się Nam zdrowo Halinko.
Pozdrawiam,Justa
P.S.
Dziś mi się trafiła miniaturka:) mała a jak cieszy.Tylko na ten moment w porównaniu z Wami wieje u mnie pustkami.
Oczywiście pokaże Halinko,pokaże.Tylko zakończe kilka ważnych spraw i postaram się założyć własny wątek 24.05 bo będę miała wolny weekend a mąż wyjeżdza na chwilę do Niemiec.Odpocznę i zajmę się sobą,falkami i wątkiem:D
Póki co trzymaj się Nam zdrowo Halinko.
Pozdrawiam,Justa
P.S.
Dziś mi się trafiła miniaturka:) mała a jak cieszy.Tylko na ten moment w porównaniu z Wami wieje u mnie pustkami.
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 19 kwie 2015, o 04:57
Witajcie moje Kochane,
tęskniłam za Wami bardzo:)
Więc tak, od kilku dni jestem już w Niemczech, w domu u mamy. Niebawem będę wracała do Wrocławia i wrzucę kilka zdjęć lub jak się uda mi-założę swój własny wątek:)))))
Serdecznie Wszystkie pozdrawiam i do usłyszenia:)))))
Wasza Justa:)
tęskniłam za Wami bardzo:)
Więc tak, od kilku dni jestem już w Niemczech, w domu u mamy. Niebawem będę wracała do Wrocławia i wrzucę kilka zdjęć lub jak się uda mi-założę swój własny wątek:)))))
Serdecznie Wszystkie pozdrawiam i do usłyszenia:)))))
Wasza Justa:)
Wpadłam z rewizytą i jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz na prawdę imponującą kolekcję storczyków, niesamowicie wykorzystujesz dostępne miejsce, mi też się marzą podwieszane doniczki ale przy dwóch kwietnikach w sypialni po obu stronach okna (kwietniki od podłogi do sufitu) i całym parapecie zastawionym storczykami nie mam szans żeby przeszły mi doniczki pod sufitem. W pozostałych pomieszczeniach też nie bardzo. No cóż wiszące doniczki pozostają w strefie marzeń. Szkoda, że Twój wątek tak przygasł, chętnie zobaczyłabym co teraz u Ciebie w doniczkach "piszczy". Może się nad tym zastanowisz i wrzucisz fotki swoich śliczności.
Mój storczykowy nałóg: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- duju
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dorotko
Dawno Cię nie było w swoim wątku. Mam nadzieję, że pokażesz co masz na dzień dzisiejszy ,,na stanie ''. Pozdrawiam
Dawno Cię nie było w swoim wątku. Mam nadzieję, że pokażesz co masz na dzień dzisiejszy ,,na stanie ''. Pozdrawiam
Pozdrawiam - Justyna
znalezione w sieci przydomowy ogródek młodego wietnamczyka
http://www.rv-orchidworks.com/orchidtal ... en-15.html
http://www.rv-orchidworks.com/orchidtal ... en-15.html
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
Dawno mnie nie było u siebie ,więc odkurzam wątek
cymbidium kaskadowe
dwie hybrydy phalenopsis-sie wysiliły
nowy paph(uć) pinochio
reszta śpi jak niedźwiedź w gawrze
cymbidium kaskadowe
dwie hybrydy phalenopsis-sie wysiliły
nowy paph(uć) pinochio
reszta śpi jak niedźwiedź w gawrze
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
Cudne Cymbidium kaskadowe bardzo fajny masz sposób na wykorzystanie w maksymalnym stopniu dostępnego miejsca. Podoba mi się również sabotek. Ogólnie piękna i okazała kolekcja. Nie mogę się doczekać kwitnień pozostałych niedźwiadków
Mój storczykowy nałóg: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Dorotko, Ciebie jeszcze dłużej nie było na Forum niż mnie. Hybrydki - piszesz - tylko dwie, ale za to jakie piękne ! A kaskadowe Cymbidium - REWELACJA W dodatku powtarza kwitnienie... Mam nadzieję, ze będziesz tu teraz częściej.
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Dzięki kochane za odwiedziny
aknit13 storczyków przybywa,a parapetów nie mogę już rozciągnąć ,jakoś trzeba sobie radzić
Asiu jak czas pozwoli i storczyki
tak latem kwitła biała hybryda wielkolud
aknit13 storczyków przybywa,a parapetów nie mogę już rozciągnąć ,jakoś trzeba sobie radzić
Asiu jak czas pozwoli i storczyki
tak latem kwitła biała hybryda wielkolud
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tez chciałam kupić takie cymbidium, ale inni mnie wyprzedzili. Twoje jest śliczne. Ja kupiłam inne ;)
Pozdrawiam - Justyna
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Cymbidium pięknie zakwitło też udało mi sie je kupić na wyprzedaży w LM, ale jeszcze nie kwitło, moze w tym roku uda mi się doprowadzić je do kwitnienia.
Justyna szkoda ze nie wiedziałam ze go szukasz, w LM w którym kupowałam swoje było na wyprzedazy jeszcze jedno, oj długooo w sklepie wisiało i nikt sie nim nie interesował a w dobrym stanie było
Justyna szkoda ze nie wiedziałam ze go szukasz, w LM w którym kupowałam swoje było na wyprzedazy jeszcze jedno, oj długooo w sklepie wisiało i nikt sie nim nie interesował a w dobrym stanie było
Twoje Cymbidium jest po prostu obłędne