Ogród Emalii
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Emalii
...to masz cudownego Pana Władka.....
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Emalio!
Żywopłot z białych róż i zlewozmywak pełen różanych płatków wygląda nieprawdopodobnie ..!
A niektóre zdjęcia kutych ozdób zapisałam w swoim folderze inspiracje.
Żywopłot z białych róż i zlewozmywak pełen różanych płatków wygląda nieprawdopodobnie ..!
A niektóre zdjęcia kutych ozdób zapisałam w swoim folderze inspiracje.
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Bardzo ciekawy ogród. Dom przepiękny i całe jego otoczenie zostało tak zaaranżowane, że robi ogromne wrażenie! Szkoda, że rzadko zamieszczasz nowe zdjęcia, bo naprawdę jest co podziwiać , a przecież apetyt rośnie w miarę jedzenia
Bogusia
Bogusia
- masakra0888
- 200p
- Od: 5 paź 2014, o 14:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O tu mnie jeszcze nie było ale na pewno będę zaglądał bo jest na co popatrzeć różne kwiaty murki super to wszystko się komponuje z ogrodem
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Piękne żywopłoty. Ja uwielbiam cisowe, więc ten mi najbardziej wpadł w oko
Super Napisz coś o nim (projekcie) więcej.
W ubiegłym roku nie było mnie w domu w kwietniu i w maju, co fatalnie odbiło się na ogrodzie. Tym bardziej mam wielką ochotę na pracę i zmiany.
Pojawi się w ogrodzie żwir. Właśnie układamy ścieżki przy ściance a także w zakątku z rzygaczem.
"Projekt ścianka" to wydzielenie części ogrodu, osłonięcie jej żywopłotem i ścinką i stworzenie przyjaźniejszych warunków dla kwiatów, głównie róż. W tej chwili róż jest pięć, ale róże kupuję wyjątkowo ostrożnie. Zamierzam je sadzić jesienią. Tymczasem teraz jest dużo tulipanów . Jeszcze dzień lub dwa i będą kwitły.
Pojawi się w ogrodzie żwir. Właśnie układamy ścieżki przy ściance a także w zakątku z rzygaczem.
"Projekt ścianka" to wydzielenie części ogrodu, osłonięcie jej żywopłotem i ścinką i stworzenie przyjaźniejszych warunków dla kwiatów, głównie róż. W tej chwili róż jest pięć, ale róże kupuję wyjątkowo ostrożnie. Zamierzam je sadzić jesienią. Tymczasem teraz jest dużo tulipanów . Jeszcze dzień lub dwa i będą kwitły.
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mam nadzieję, że teraz już na bieżąco będziemy mogli podglądać realizację projektu oraz kwitnące rośliny.
Obiecuję poprawę Kamień na ścieżce już jest. Jutro przy drugiej ściance. Wszystko już przygotowane. Dorzucam jeszcze fotkę ścianki z drugiej strony. Tylko kwiatów brak, ale już niedługo. Dziś posadziłam dalie. Pozostaje się modlić, żeby nie zmarzły.
Na razie ścianka wygląda dziwnie. Stoi takie nie wiadomo co na środku trawnika ale jak żywopłot urośnie będzie dobrze. Myślę, że już latem będzie widać zarys. Przycięłam graby na jakieś 50 cm. Niech się zagęszczają.
Jesienią kupiłąm takie iglaczki i zapomniałam ich nazwy Nie uschły. Taki mają kolor.
Na razie ścianka wygląda dziwnie. Stoi takie nie wiadomo co na środku trawnika ale jak żywopłot urośnie będzie dobrze. Myślę, że już latem będzie widać zarys. Przycięłam graby na jakieś 50 cm. Niech się zagęszczają.
Jesienią kupiłąm takie iglaczki i zapomniałam ich nazwy Nie uschły. Taki mają kolor.