Garden of my dreams 2 :)
Re: Garden of my dreams 2 :)
Jestem pod wrażeniem Twojej ciężkiej pracy - efekty niesamowite
- Koleszko
- 500p
- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anitko Niby tak , ale koszty rosną . Ja mam 7 km do Ciechanowa . Dzięki . Widzisz , nie wiedziałem , że masz . Muszę je zobaczyć . Do perfekcji to jeszcze troszkę brakuje , ale dziękuję .
Beatko Do perfekcji to jeszcze troszkę brakuje , jak już wyżej wspomniałem . Staram się , ale cudów nie stworzę . Dziękuję .
smolka Dziękuję bardzo .
Dokończyłem wczoraj kłaść agro .Za tydzień kupuję roślinki i korę .Wszyscko będzie wtedy na cacy . Jak na razie to koniec większych przedsięwzięć , za jakiś miesiąc znowu działam .Planuję jeszcze małą rabatę pod murkiem z agro również i dużą rabatę "do pielenia" .
Gołębia w locie złapałem .
Beatko Do perfekcji to jeszcze troszkę brakuje , jak już wyżej wspomniałem . Staram się , ale cudów nie stworzę . Dziękuję .
smolka Dziękuję bardzo .
Dokończyłem wczoraj kłaść agro .Za tydzień kupuję roślinki i korę .Wszyscko będzie wtedy na cacy . Jak na razie to koniec większych przedsięwzięć , za jakiś miesiąc znowu działam .Planuję jeszcze małą rabatę pod murkiem z agro również i dużą rabatę "do pielenia" .
Gołębia w locie złapałem .
-
- 1000p
- Od: 1 sie 2014, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zrobię im zdjęcie specjalnie dla ciebie ale ty mnie w ogóle nie odwiedzasz ;:Ta agro to wygląda jak wykładzina
kurde Paweł przy tej ławeczce to aż się prosi coś kwiatowego posadzić
kurde Paweł przy tej ławeczce to aż się prosi coś kwiatowego posadzić
- ASK_anulla
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
, bywam u Ciebie często, podglądam postęp prac. Rabata świetnie wyszła. Podziwiam precyzję wykonania . Ja jestem zbyt niestabilna ogrodowo, żeby robić trwałe instalacje. Przecież w każdej chwili może się trafić różyczka, dla której koniecznie trzeba powiększyć rabatę .
Pokaż jakieś zdjęcia kwitnących, bo wiele osób tkwi w przekonaniu, że nie masz żadnych bylin .
Pokaż jakieś zdjęcia kwitnących, bo wiele osób tkwi w przekonaniu, że nie masz żadnych bylin .
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Gołębia w locie? To masz jakieś supermoce dlatego ta rabata taka perfekcyjna Ja w locie to łapię tylko owady, najczęściej w oczy podczas jazdy na rowerze
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ciężka praca popłaca
Coraz bliżej finału, ciekawość mnie rozpiera jak to będzie wyglądało za rok
Coraz bliżej finału, ciekawość mnie rozpiera jak to będzie wyglądało za rok
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Tworzysz, tworzysz cudeńka, Pawełku.
Ładna koreanka.
Ładna koreanka.
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ja po obru stronach posadził jakieś z dwie angielki ! Aż się prosi naprawdę przemyśl to
- Koleszko
- 500p
- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Troszkę mnie tu nie było . Ale nic nowego się u mnie nie dzieje ogólnie .Brak czasu jak zawsze ...
Anitko Dzięki bardzo . Wpadnę do Ciebie na dniach .Czasu nie mam za bardzo . Kurde Anitko iglaczki wlecą .
Aniu Cześć . Dziękuję bardzo . Ale wiesz to tylko ta rabata będzie taka stała . Zdjęcia poniżej . Coś tam mam , ale jeszcze w doniczkach . Roślinki od Ciebie rosną ekspresowo .Poniżej Serduszka od Ciebie .Jest już ze 2,3 razy taka i zakwitła .
Moniu Haha .Dobrze, że na mnie nie wleciał . Dziękuję bardzo . Hahahahah .
Aguś Nie zawsze . Ja też jestem ciekawy .Ale z każdym rokiem powinno być ładniej .
Beatko Dziękuję .
Mati W agro to wiesz jak jest z różami . To jedno z wielu miejsc , które będą obsadzane . Jeszcze będzie i miejsce na róże , tylko czasu brak .
Jeszcze mniej czasu mam kochani dla Was , z racji iż przebudowuję budynek na kolejny garaż .Co robiłem ostatnio ? Pryskałem iglaczki od przędziorka , róże od mszyc , przycinałem Wierzby Iwa i to na tyle chyba .Poniżej aktualne zdjęcia .
Abies Fraseri .
Piwonie .Wszystkie zdj mi się spodobały , więc wszystkie wrzucam .
Nie wiem co to za roślinka , ale piękny ma kolorek .
Róża niespodzianka .Już spryskana od mszyc jak pisałem wyżej .
Pięknotka pokaże na co ją stać ... ma sporo pączków .Oczywiście mam dwie .
Anitko Dzięki bardzo . Wpadnę do Ciebie na dniach .Czasu nie mam za bardzo . Kurde Anitko iglaczki wlecą .
Aniu Cześć . Dziękuję bardzo . Ale wiesz to tylko ta rabata będzie taka stała . Zdjęcia poniżej . Coś tam mam , ale jeszcze w doniczkach . Roślinki od Ciebie rosną ekspresowo .Poniżej Serduszka od Ciebie .Jest już ze 2,3 razy taka i zakwitła .
Moniu Haha .Dobrze, że na mnie nie wleciał . Dziękuję bardzo . Hahahahah .
Aguś Nie zawsze . Ja też jestem ciekawy .Ale z każdym rokiem powinno być ładniej .
Beatko Dziękuję .
Mati W agro to wiesz jak jest z różami . To jedno z wielu miejsc , które będą obsadzane . Jeszcze będzie i miejsce na róże , tylko czasu brak .
Jeszcze mniej czasu mam kochani dla Was , z racji iż przebudowuję budynek na kolejny garaż .Co robiłem ostatnio ? Pryskałem iglaczki od przędziorka , róże od mszyc , przycinałem Wierzby Iwa i to na tyle chyba .Poniżej aktualne zdjęcia .
Abies Fraseri .
Piwonie .Wszystkie zdj mi się spodobały , więc wszystkie wrzucam .
Nie wiem co to za roślinka , ale piękny ma kolorek .
Róża niespodzianka .Już spryskana od mszyc jak pisałem wyżej .
Pięknotka pokaże na co ją stać ... ma sporo pączków .Oczywiście mam dwie .
Roslinka mocno bodziszkowo wygląda
Jakbyś liście pokazal..
Jakbyś liście pokazal..
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Dla mnie to wygląda na wielosił błękitny U mnie pierwsze różyczki też się rozkręcają
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 1 sie 2014, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To jest na 100 % wielosił błękitny Czekam z niecierpliwością jak zagospodarujesz swój nowy zakątek
- Rozana
- 1000p
- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zmieniło się bardzo u Ciebie . Super.