Witajcie
Zuza z moim jaśminowcem jest podobnie jak z Twoim też mam go trzeci sezon i nie urósł za dużo za to pięknie i obficie kwitnie, stanowisko słoneczne, ziemia nie jakaś specjalna, na jesieni podsypałam go trochę obornikiem, nie zrobiłam dzisiaj zdjęcia w całości, ale jak tylko zrobię to wstawię wcześniejsze i tegoroczne dla porównania. Tak sobie myślę,że skoro u Ciebie też nie śmiga to pewnie ten
typ tak ma
Bietka1964 ![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
zapraszam częściej.
Tereniu Z klonikami to było tak;pojechałyśmy z córcią na zakupy i wstąpiłyśmy do ogrodniczego, tam spodobał nam się klonik, przyjechałyśmy do domu i zaczęłyśmy biegać po ogrodzie, gdzie go posadzić i stwierdziłyśmy,że przydałby się drugi bo fajnie będzie wyglądać rabatka, ubrana w czerwień, więc moje dzieciaki na dzień mamy kupiły mi drugiego, ciekawa jestem tylko czy zimę przeżyją
Tereniu Azalie bajecznie kwitną, aż nie chce mi się do pracy iść jak jest ładna pogoda, wolałabym w ogródku
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
Po przekwitnięciu będę sprawdzać jak tam przysypane gałązki
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Pozdrawiam
Ola Dziękuję bardzo za tak miłe słowa,które dopingują mnie aby cały czas ulepszać. Bo ja to mam wrażenie,że mojemu ogrodowi to jeszcze duuużo brakuje, oglądając tutejsze wątki ogrodowe. Pozdrawiam
Alu ![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
O tej porze roku moja podwyższona rabata kolorowo się prezentuje
Spodobały mi się Azalie wielkokwiatowe i takie dzisiaj upolowałam;już posadzone
Azalia Rosenkopfchen
Azalia Golden Sunset
Floksiki które deszcz ściapał, ale się podniosły
![;:100](./images/smiles/tchauzinho.gif)