Mój mały zakątek kwiatów
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój mały zakątek kwiatów
.Jestem ciekawa kwiatu Twojej Marjorie Marshall
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moja jest mała kupiona w maju w doniczce , więc będę podglądać Twoją
- daysy
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przyszłam sie przywitać i zatrzymałam się na dłużej w Twoim ogródku. Widzę, że trafiłam do miłośniczki piwoni
Śliczne okazy posiadasz , czytam również, że różyczki też będą Pozwolisz, że się u Ciebie rozgoszczę i będę zaglądać do Twojego pięknego ogrodu.
A w sekrecie Ci powiem, że obuwiki masz przecuuudne
Śliczne okazy posiadasz , czytam również, że różyczki też będą Pozwolisz, że się u Ciebie rozgoszczę i będę zaglądać do Twojego pięknego ogrodu.
A w sekrecie Ci powiem, że obuwiki masz przecuuudne
A dlaczego ja dopiero teraz tu trafiłam ?
Przecudowne piwonie . Wyobrażam sobie jak wyglądają na żywo jeśli na zdjęciach robią takie wrażenie! Szczerze mówiąc w realu to nawet jeszcze takich nie widziałam. Obuwiki również niesamowite !!! Też jeszcze nigdzie nie spotkałam
Jeśli można, rezerwuję sobie tu miejsce na stałe żeby móc cieszyć oczka .
Przecudowne piwonie . Wyobrażam sobie jak wyglądają na żywo jeśli na zdjęciach robią takie wrażenie! Szczerze mówiąc w realu to nawet jeszcze takich nie widziałam. Obuwiki również niesamowite !!! Też jeszcze nigdzie nie spotkałam
Jeśli można, rezerwuję sobie tu miejsce na stałe żeby móc cieszyć oczka .
Pozdrawiam Ula
Mój działkowy ogródek
Mój działkowy ogródek
Teresko
Widzę, że założyłaś wąteczek, więc przybiegłam się przywitać i zobaczyć twój kwiatowy zakątek .
Ależ masz piwonii . To akurat są kwiaty, które dotąd wciąż podziwiam u innych, bo sama nie mam. Muszę się o nich dowiedzieć czegoś więcej i podejrzewam, że w tym wątku mi się uda .
I sporo różyczek też masz . Czekam w takim razie na pełne kwitnienie piwonii i róż w twoim ogrodzie .
Widzę, że założyłaś wąteczek, więc przybiegłam się przywitać i zobaczyć twój kwiatowy zakątek .
Ależ masz piwonii . To akurat są kwiaty, które dotąd wciąż podziwiam u innych, bo sama nie mam. Muszę się o nich dowiedzieć czegoś więcej i podejrzewam, że w tym wątku mi się uda .
I sporo różyczek też masz . Czekam w takim razie na pełne kwitnienie piwonii i róż w twoim ogrodzie .
- inka52
Daysy -piwonie były pierwsze i nadal mam do nich słabość, storczyki to dopiero nowy temat , a prym wiodą księżniczki
Jakuch - widzisz Jadziu , jak ja po forum stąpam
Majreg - Ula założyłam , po tylu latach , ale stąpam jak słoń w porcelanie.
Zdjęcia też nie są moją mocną stroną , może z biegiem czasu bedzie lepiej , pierwsze koty za płoty
Pedrowa -piwonki to bajka, rózyczki królują i brak na nie miejsca ,miło mi gościć Ciebie
Teraz jeszcze parę piwoni , bo to już ostatki przekwitają
Coral Sunset
Gay Pare
Philomena
Mis Ameryka
Prima Vera
A teraz trochę rózyczek nowych posadzonych na jesieni i wiosną tego roku ,jako pierwsze wystartowały:
Lawender Ice
Parky
Minevra zaczyna
I pierwszy kwiat Sally Kane
I na razie tyle siadając na tarasie w kwieciu róz.
Jakuch - widzisz Jadziu , jak ja po forum stąpam
Majreg - Ula założyłam , po tylu latach , ale stąpam jak słoń w porcelanie.
Zdjęcia też nie są moją mocną stroną , może z biegiem czasu bedzie lepiej , pierwsze koty za płoty
Pedrowa -piwonki to bajka, rózyczki królują i brak na nie miejsca ,miło mi gościć Ciebie
Teraz jeszcze parę piwoni , bo to już ostatki przekwitają
Coral Sunset
Gay Pare
Philomena
Mis Ameryka
Prima Vera
A teraz trochę rózyczek nowych posadzonych na jesieni i wiosną tego roku ,jako pierwsze wystartowały:
Lawender Ice
Parky
Minevra zaczyna
I pierwszy kwiat Sally Kane
I na razie tyle siadając na tarasie w kwieciu róz.
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Witaj Teresko, naprawd ładne masz piwonie. Gdybym miała większy ogród, to własnie na te kwiaty bym się skusiła. Jeszcze ładniejsze są rozyczki, szczególnie podobają mi się lawendowe, fioletowe i wszystkie blue. Posadziłaś je w słońcu czy w półcieniu? Minevra i Lawender Ice to własnie te, o które pytam. Zdradż czy pachną jak inne niebieskie.
Cieszę się, że masz swój wątek.
Cieszę się, że masz swój wątek.
- inka52
Witaj Ewuniu właśnie że nie , rosną na " plaży" stąd tak szybko kwitną i przekwitają , to jest
nowa dodatkowa rabata , bo mam 2 pod iglakami , masakra , jeszcze nie kwitną mają pąki, możeze i dobrze te przekwitną , będą następne.Wiesz za bardzo nie kocham tego koloru , ale jak dziś policzyłam to mam na tej rabacie 6 lawendowych , te co kwitną nie pachną , ładnie zbudowany jest kwiat lawender , oraz jeszcze nie pokazywałam róże a kwitnie blue girl, jestem za angielkami i różami budyniowymi takie mi się podobają.
nowa dodatkowa rabata , bo mam 2 pod iglakami , masakra , jeszcze nie kwitną mają pąki, możeze i dobrze te przekwitną , będą następne.Wiesz za bardzo nie kocham tego koloru , ale jak dziś policzyłam to mam na tej rabacie 6 lawendowych , te co kwitną nie pachną , ładnie zbudowany jest kwiat lawender , oraz jeszcze nie pokazywałam róże a kwitnie blue girl, jestem za angielkami i różami budyniowymi takie mi się podobają.
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Tereniu, pooglądałam śliczne róże i cudowne, cudowne piwonie
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Też z lubością usiadłabym na tak ukwieconym tarasie. Cudna ta Minerva jakoś mniej znana różyczka
Teresko, jak pięknie masz ukwiecony taras . W takim towarzystwie to musi być rozkosz sobie siedzieć i leniuchować... .
Piwonie też piękne . Och, gdyby tylko mój ogród był z gumy....
Piwonie też piękne . Och, gdyby tylko mój ogród był z gumy....
- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Tereniu witam serdecznie,
Ogród piękny i szkoda ,że tak długo się zastanawiałaś
Pokazujesz przepiękne róże ,piwonie po prostu bajeczne i te czarujące obuwiki.
Tereniu nie będziesz musiała przywozić zdjęć
Ogród piękny i szkoda ,że tak długo się zastanawiałaś
Pokazujesz przepiękne róże ,piwonie po prostu bajeczne i te czarujące obuwiki.
Tereniu nie będziesz musiała przywozić zdjęć
- Annar13
- 1000p
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
Wspaniała kolekcja roślin!