Doniczkowe raflezji cz.3
- raflezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Doniczkowe raflezji cz.3
Włąsnie ma swoje pięć minut.
Phlomis russeliana- żeleźniak
Phlomis russeliana- żeleźniak
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Bardzo oryginalna roślina. I urocza.
- maadro
- 1000p
- Od: 17 mar 2014, o 20:21
Iwonka, trzeba mieć nie lada poważanie wśród roślin, jeśli taki piękny Ficus triangularis variegata czekał na Ciebie.
Ale jakoś mnie to wcale nie dziwi, tak jak fantastyczne kwitnienia Hoyek i wszystkich innych roślin będących w Twoim zasięgu.
Euphorbia Amygdaloides, Saruma henryi, Geranium Elizabeth Ann, Primula Francisca , czy Rhipsalis monacantha , to prześliczne rośliny i fantastyczne ich potrety.
Uwielbiam, kiedy pokazując rośliny nieznane powszechnie, nazywasz je. To jest ogromny plus, bo łatwiej wtedy odszukać różne o roślinach informacje, ciekawostki.
Dziękuję.
Ale jakoś mnie to wcale nie dziwi, tak jak fantastyczne kwitnienia Hoyek i wszystkich innych roślin będących w Twoim zasięgu.
Euphorbia Amygdaloides, Saruma henryi, Geranium Elizabeth Ann, Primula Francisca , czy Rhipsalis monacantha , to prześliczne rośliny i fantastyczne ich potrety.
Uwielbiam, kiedy pokazując rośliny nieznane powszechnie, nazywasz je. To jest ogromny plus, bo łatwiej wtedy odszukać różne o roślinach informacje, ciekawostki.
Dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie - Ewa
balkonowo i doniczkowo
balkonowo i doniczkowo
- Akwelan_2009
- Od: 10 sty 2009, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- listki "opalone", ale kwiatuszki przedniej urody i jest ich sporo w każdym "bukieciku". Kwiatuszki wyglądają na zbliżeniu .I hoja Sunrise z "opalonymi" słońcem liśćmi
Pamiętaj o bliskich, jeśli chcesz by oni pamiętali o tobie !!!
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko Rhipsalis monacantha ma jeden kwiatuszek ale jaki urodziwy. Hoja cudownie zakwitła a hibiskus płonie
Zapraszam do kolejnego wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=87589
Zapraszam do kolejnego wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=87589