Początek Clematoholizmu Madzi
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początek Clematoholizmu Madzi :)
Madziu melduję się w Twoim powojnikowym świecie
Ależ masz cudeńka, każde miód-malina, Co tam nazwy, ważne jak wyglądają a wyglądają wspaniale!
Ależ masz cudeńka, każde miód-malina, Co tam nazwy, ważne jak wyglądają a wyglądają wspaniale!
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- iwwa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu, wszystkie klemki śliczności, ale dopisuję się do grona sympatyczek Serafiny . Zjawiskowa jest, a jeszcze na tym zdjęciu "wyszła" uroczo
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Madzia,to nie przez Fo,nie
Po prostu chcesz dobrze napisać,a jak się ma tyle kwiatów to przy delikatnym stresie się myli
Ja np. podczas kupowania szałwię celozją nazwałem,mazusem była smagliczka.I tak jeszcze ze trzy rzeczy
Po prostu chcesz dobrze napisać,a jak się ma tyle kwiatów to przy delikatnym stresie się myli
Ja np. podczas kupowania szałwię celozją nazwałem,mazusem była smagliczka.I tak jeszcze ze trzy rzeczy
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Stasieńko kochanie, czasami i mnie dopada zmęczenie. Co pokolenie to słabsze. Moja świętej pamięci babcia miała tyle werwy.. Nie poddawała się tak szybko jak ja.
Renatko wpadaj częściej. Zdecydowanie za rzadko się widzimy.
Marlenko fajnie że przeszłaś do mojej clematisowej krainy. Uprzedzam Cię że lubię tutaj pomieszać trochę. Ostatnio ciągle zdarza mi się mylenie odmian. Co innego piszę i wklejam.
Asiu nie wiedziałam że Serafina będzie miała tutaj tylu fanów . Fajniutka jest.
Tulapku dziękuję Ci za pocieszenie . Oby było tak jak piszesz. Cieszę się że nie jestem sama w pomyłkach .
Renatko wpadaj częściej. Zdecydowanie za rzadko się widzimy.
Marlenko fajnie że przeszłaś do mojej clematisowej krainy. Uprzedzam Cię że lubię tutaj pomieszać trochę. Ostatnio ciągle zdarza mi się mylenie odmian. Co innego piszę i wklejam.
Asiu nie wiedziałam że Serafina będzie miała tutaj tylu fanów . Fajniutka jest.
Tulapku dziękuję Ci za pocieszenie . Oby było tak jak piszesz. Cieszę się że nie jestem sama w pomyłkach .
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu Ernest zapowiada się na mocny kolor. Ja się nie przejmuję nazwami, połowa moich roślin to NN. Ważne, że pokazujesz piękne kwiaty. Moje maluchy włoskie mają pąki.
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Madziu widzę że Bałtyk kwitnie na całego , mój kwitł fantastycznie burzą kwiatów ale już przekwita niestety nie zrobiłam mu zdjęcie w najpiękniejszym stadium teraz bardzo tego żałuję Ale w przyszłym roku nie dopuszczę do tego.
Widzę że masz powojników sporo , ja niestety nie mam tak wiele miejsca ale jeszcze jakiegoś na pewno dokupię i tego jestem pewna jakaś dziura na pewno się znajdzie ha ha
Widzę że masz powojników sporo , ja niestety nie mam tak wiele miejsca ale jeszcze jakiegoś na pewno dokupię i tego jestem pewna jakaś dziura na pewno się znajdzie ha ha
-
Soniu Ernest pięknie zakwitł. Ma takie wielkie kwiaty.. Średnica chyba z 20 cm. A może i 25. Takie piękne że aż zapomniałam przyfocić je. Wypuścił tylko dwa kwiaty. Może to powód ich wielkości.
Gosiaczku zawsze na powojnika jakaś dziura się znajdzie. Bałtyk dzięki Tobie u mnie się znalazł. Tak się napatrzyłam u Ciebie że musiałam go kupić. Jest fantastyczny. Szkoda że zakwita tylko wiosną... mam nadzieję że powtórzy choć jednym kwiatem.
Dzisiaj skromniej, bo w większości niepełne wersje.
Patricia Ann Fretwell
Pillu - liczyłam na pełny kwiat. No ale niestety. Ma za to mnóstwo pąków. Może któryś się trafi.
Andromeda się wysiliła na kilka pełnych kwiatów. Teraz nie pełnie ale równie pięknie.
Innocent Blush
Niobe
Princess Red-pachnący
Rooguchi
Tudor
Gosiaczku zawsze na powojnika jakaś dziura się znajdzie. Bałtyk dzięki Tobie u mnie się znalazł. Tak się napatrzyłam u Ciebie że musiałam go kupić. Jest fantastyczny. Szkoda że zakwita tylko wiosną... mam nadzieję że powtórzy choć jednym kwiatem.
Dzisiaj skromniej, bo w większości niepełne wersje.
Patricia Ann Fretwell
Pillu - liczyłam na pełny kwiat. No ale niestety. Ma za to mnóstwo pąków. Może któryś się trafi.
Andromeda się wysiliła na kilka pełnych kwiatów. Teraz nie pełnie ale równie pięknie.
Innocent Blush
Niobe
Princess Red-pachnący
Rooguchi
Tudor
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Madziu, a Patricia to nie miała pełnych kwiatów.
Andromeda ma taki wyraźny rysunek, jest śliczna a Innocent Blush ogromny, czekam aż mój zakwitnie.
Tudor też mi się podoba a Princess Red nadal kibicuję. Mój Rouguchi jeszcze w pączkach, pewnie niebawem się otworzą.
Andromeda ma taki wyraźny rysunek, jest śliczna a Innocent Blush ogromny, czekam aż mój zakwitnie.
Tudor też mi się podoba a Princess Red nadal kibicuję. Mój Rouguchi jeszcze w pączkach, pewnie niebawem się otworzą.
- gosiaczek12a11
- 500p
Madziu niech Bałtyk ci rośnie równie pięknie jak u mnie, póki co ja osobiście jestem z niego najbardziej zadowolona.
Ponoć aby zakwitl drugi raz pędy po kwitnieniu należy przyciąć o 1/4 ale u mnie póki co nie powtórzył kwitnienia.
Pilu u mnie zawitał pełnymi kwiatami i również ma dużo pakow , mimo tego że w ubiegłym roku uwiad go zgladzil zupełnie. Teraz moje kolejne marzenia to Andromeda , u ciebie jest śliczna.
Ponoć aby zakwitl drugi raz pędy po kwitnieniu należy przyciąć o 1/4 ale u mnie póki co nie powtórzył kwitnienia.
Pilu u mnie zawitał pełnymi kwiatami i również ma dużo pakow , mimo tego że w ubiegłym roku uwiad go zgladzil zupełnie. Teraz moje kolejne marzenia to Andromeda , u ciebie jest śliczna.
-
Stasiu Patricia miała pełne pąki. Już przekwitły. Następne są właśnie takie.
Gosiu wczoraj właśnie o tym przycinaniu czytałam i mam zamiar go ciachnąć jak pojadę na działkę. Zobaczymy, może mi się poszczęści. Andromeda jest świetna. Lubi półcień.
Gosiu wczoraj właśnie o tym przycinaniu czytałam i mam zamiar go ciachnąć jak pojadę na działkę. Zobaczymy, może mi się poszczęści. Andromeda jest świetna. Lubi półcień.
- gosiaczek12a11
- 500p
U mnie ci pół cienia pod dostatkiem , a cienia jeszcze więcej. Wiesz u mnie wszystko generalnie rośnie pod Korona mi drzew i w bardzo ooo bliskim towarzyskie Tujek. Więc że niektóre rośliny nigdy nie będą mieć okazji maksymalnego wzrostu , trudno głową muru nie przebije. Więc Andromeda jest stworzona dlatego mnie
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu, jak zawsze wszystkie klemki cudne, ale mnie przyciągnał wzrok na Innocent Blush - urokliwy Gdzie go kupiłaś ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Moje drogie, dziękuję Wam za wizyty w wątku clematisowym. Zamykam go, nie mam sił ciągnąć dwa wątki na raz. Jak mi się chce wstawiać clemki to nie róże i na odwrót. Także wracam do starego systemu. Wszystko w jednym. Kolejne kwitnienia możecie zobaczyć w moim wątku głównym. Pozdrowionka i mam nadzieję - do zobaczenia .