Dzisiaj nawet nie zajrzałam do ogródka obejrzeć co u moich różyczek .Parę razy padał spory deszczyk ,więc podlane mam ,ale na pewno ślimaki są w swoim żywiole
HELU mnie również podoba się kompozycja Molineux z Doktorkiem.Czekam na kwitnienie The Princa ,który ma do towarzystwa z jednej strony Muzykantów, a z drugiej Twiggy's Rose
TERENIU

w tym roku mamy cudne różane kwitnienia i chyba nie tylko różane bo byliny tez cudnie kwitną po mimo gromady ślimorów
DANUSIU oczywiście ,że kolorów mam dostatek od białego po ciemnobordowy Moje piwonie już poszły dawno spać
TERENIU Elżbietka kwitnie calutki sezon, a ciekawi mnie kto ją jeszcze ma, bo moja przyjechała do mnie z Węgier .Czekam jeszcze na kwiaty Braci Grimm, bo to mój jesienny zakup także na Warszawę od Zosi [zwkwiat ]i na patyczkowego Kapitana Haywarda od Ani [tara]
MARYSIU mam tylko jedną nową ,ale jeszcze nie kwitnie to Bracia Grimm i Warszawę . Ten duecik to Molineux cudna Austinka i Doktorek
BEATKO lubię tę wiązówkę bulwkową tylko raczej muszę ją posadzić w inne miejsce ,bo nic mi nie przyrasta
TOSIA no miałaś dzisiaj wpaść na kawkę i co ????? Cudna ta piwonia

Fajnie ,że znalazłaś Tereskę
KASIU ten goździk cudnie pachnie i ma cudne kolorki dlatego go sobie zamówiłam
IRENKO nareszcie uporałaś się z całą pracą .Pisałam ,ze mogę jechać tylko poniedziałek wtorek potem juz klapa, bo mam następne odwiedziny
DOROTKO ja również z niecierpliwością zawsze czekam na różany sezon i te cudne widoki zapierające dech w piersiach i oczywiście zapachy, zapachy
NELUSIA no cóż mogę za to mnie też było przykro ,że nie mogłam się z Wami spotkać ,ale jeszcze będzie okazja .Mówiły mi dziewczyny jakie u Ciebie gigantyczne róże porosły w Podraju szok !!!!!!
ANIU no fajnie by było gdyby komp za nas robił wszystko

Wole Elżbietkę puścić do Doktorka, bo nie wiadomo co zaszło z Rasputinem
WIESIU

mnie również podoba się ten duecik
MARYSIU oczywiście ,ze chciałam z Wami pobalować lecz tak wyszło ,ale co sie odwlecze <<<<<<
EWUNIU widziałam Twojego Księciunia a ja wsadziłam dla Ciebie patyczki Oczątek niech się ukorzeniają