Moja nowa wymarzona działka cz.9
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja nowa wymarzona działka cz.9
Iwonko tak to już jest że stale jest coś do zrobienia , jak się jednego dnia odpuści następnego ma się zaległości.
I potem trzeba nadrobić , systematyczność podstawa naszego życia w każdej dziedzinie.
Szkoda że w kwestii diety już taka konsekwentna nie jestem.
A propo bólu mój tata mówi że jak boli znaczy że człowiek żyje , więc żyjemy
I potem trzeba nadrobić , systematyczność podstawa naszego życia w każdej dziedzinie.
Szkoda że w kwestii diety już taka konsekwentna nie jestem.
A propo bólu mój tata mówi że jak boli znaczy że człowiek żyje , więc żyjemy
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Iwonko, widzę że schowek zaczyna się robić. Deszczyk od czasu do czasu pada, ale jest ciepło i nie ma wiatru. Też od rana trochę pourzędowałam w ogrodzie.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Powoli zaczynam nadrabiać zaległości forumowe .Teraz przyszła kolej na Twoje królestwo .Busz ta nazwa dobrze mi znana i widoki również Jak ja kocham takie gęste nasadzenia, a i chwasty nie mają lekko ,żeby sie przebić przez gąszcz roślin. Widzę Iwonko ,że masz Barona Girod de l'Ain.Różyczka ze starej działki również mnie zauroczyła i gdyby tak miała więcej odrostów to chętnie bym przygarnęła.Trytomy, czy Igły Kleopatry nie chcą u mnie rosnąć zbyt mokro i musiałabym dla nich usypać specjalne kopce z przepuszczalnej ziemi
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Tak niedawno kupiłas działke, a wygląda jakbyś ja miała od wielu lat. Wszystko takie zadbane, ułozone, zaplanowane...
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Iwonko,taka niezliczona ilość pięknych roślin w Twoim ogrodzie ,niewiarygodnie szybko zagospodarowałaś swoją działeczkę ,żółta lwia paszcza cudna ,tak je lubię ,teraz możesz spokojnie posiedzieć w ogrodzie i nic nie robić,pozdrawiam i buziaczki
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witajcie kochani
Ja weekend na wycieczkach spędziłam, mimo deszczowej pogody, to tam gdzie byliśmy nie padało, a byliśmy nad naszym kochanym Bałtykiem. Spory kawałek wybrzeżem jeździliśmy
Martusiu, masz racje, teraz niewiele robię, często kawka i podziwiam swoją prace, czasem coś przesadzę, czasem coś wymyślę, fajnie tak, mam większe plany, ale na razie kasy nie ma, więc muszą poczekać
Aniu, tak, tylko, że ja sadziłam mnóstwo roślin, które już rozrośnięte były, ale dziękuję
Jadziu, ta stara różyczka miewa odrosty, własnie odrost przesadziłam, jak będą, to pytaj trochę później, na pewno podzielę się
Danusiu, no chcę zrobić tak żeby nie było widać tego bałaganu za domkiem, jakiś schowek musi być, sama wiesz
Gosiu, w kwestii diety mówisz , też tak mam, ale co tam, ja lubię jeść dobre rzeczy
Krysiu, ech to tylko na górze mam busz, na skarpach jeszcze nie a trytomy, nie mają u mnie zbyt wiele miejsca przy ziemi, ale dają sobie radę
Marysiu fontanna jest ale nie zawsze załączona, lubię jak szumi i pluska woda
Lucynko, aż się wierzyć nie chce, że u Ciebie sucho, wszędzie pada, ale tak , rośliny muszą pić
Janeczko, deszcz potrzebny już był i to bardzo, tylko boje się, że ta nasza pogoda nie zna umiaru, ja sucho to strasznie, jak pada to ciągle
Kasiu dziękuje
Elu, jak mi się zdaje, to w tamtym roku miałam i inne lwie paszcze, teraz wszystkie żółte się zrobiły
Beatko jak mówiłam, aż się wierzyć nie chce, że nie wszędzie pada, jak u nas tak mokro
Ja weekend na wycieczkach spędziłam, mimo deszczowej pogody, to tam gdzie byliśmy nie padało, a byliśmy nad naszym kochanym Bałtykiem. Spory kawałek wybrzeżem jeździliśmy
Martusiu, masz racje, teraz niewiele robię, często kawka i podziwiam swoją prace, czasem coś przesadzę, czasem coś wymyślę, fajnie tak, mam większe plany, ale na razie kasy nie ma, więc muszą poczekać
Aniu, tak, tylko, że ja sadziłam mnóstwo roślin, które już rozrośnięte były, ale dziękuję
Jadziu, ta stara różyczka miewa odrosty, własnie odrost przesadziłam, jak będą, to pytaj trochę później, na pewno podzielę się
Danusiu, no chcę zrobić tak żeby nie było widać tego bałaganu za domkiem, jakiś schowek musi być, sama wiesz
Gosiu, w kwestii diety mówisz , też tak mam, ale co tam, ja lubię jeść dobre rzeczy
Krysiu, ech to tylko na górze mam busz, na skarpach jeszcze nie a trytomy, nie mają u mnie zbyt wiele miejsca przy ziemi, ale dają sobie radę
Marysiu fontanna jest ale nie zawsze załączona, lubię jak szumi i pluska woda
Lucynko, aż się wierzyć nie chce, że u Ciebie sucho, wszędzie pada, ale tak , rośliny muszą pić
Janeczko, deszcz potrzebny już był i to bardzo, tylko boje się, że ta nasza pogoda nie zna umiaru, ja sucho to strasznie, jak pada to ciągle
Kasiu dziękuje
Elu, jak mi się zdaje, to w tamtym roku miałam i inne lwie paszcze, teraz wszystkie żółte się zrobiły
Beatko jak mówiłam, aż się wierzyć nie chce, że nie wszędzie pada, jak u nas tak mokro
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
A gdzie nad morzem stoi taki Shrek?Ale dziaciaki chyba zadowolone
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
O rety Ilonko ...nie poznałam Twojego ogrodu.
Ale kawał dobrej roboty wykonaliście,
a oczko pięknie wkomponowało się w krajobraz Twojego ogrodu.
fajnie, że spędziliście trochę czasu nad morzem,
ja też byłam niedawno. Zupełnie inne powietrze.
Ale kawał dobrej roboty wykonaliście,
a oczko pięknie wkomponowało się w krajobraz Twojego ogrodu.
fajnie, że spędziliście trochę czasu nad morzem,
ja też byłam niedawno. Zupełnie inne powietrze.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ewciu drewutnio w Niechorzu przy latarni
Ewciu, no tak sporo pracy ale i serca w tą działeczkę włożyliśmy, nad morzem uwielbiam spacery, szczególnie jak wieje silny wiatr
Ewciu, no tak sporo pracy ale i serca w tą działeczkę włożyliśmy, nad morzem uwielbiam spacery, szczególnie jak wieje silny wiatr
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Iwonko donoszę,że u mnie nie padało i nie pada ...susza , podlewać trzeba codziennie ręcznie lub wężem..ale to robi tylko skałę z ziemi... Spacerów nad morzem zazdroszczę... uwielbiam morze, kiedyś bywałam od dziecka często i miłość pozostała..
Ale możliwości w tej chwili niewielkie ...plażowanie z różnych względów odpada a pobyt tylko dla korzystania z wieczorów,które też obecnie nie takie jak kiedyś...to za mało jak na tak daleką podróż...
Z przyjemnością oglądam zdjęcia znad morza ! I z działeczki przebogatej w roślinność wszelaką również!
Ale możliwości w tej chwili niewielkie ...plażowanie z różnych względów odpada a pobyt tylko dla korzystania z wieczorów,które też obecnie nie takie jak kiedyś...to za mało jak na tak daleką podróż...
Z przyjemnością oglądam zdjęcia znad morza ! I z działeczki przebogatej w roślinność wszelaką również!
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Iwonka cudny ten Twój busz, lubię na niego patrzeć
Wycieczka
Deszczu to Ci zazdroszczę, u nas dalej sucho, to trochę co popadało to nic nie dało
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wypad nad morze z wnukami super musiało być wesoło . Zdjęcia z działki mimo że deszczowe to przepiękne ale szybko Ci zarosła działka pięknymi kwiatami a dopiero zaczynałaś z nią przygodę.