W Januszowym ogródku
- rose_marek
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Janusz, wspanialy ogrod. Swietna aranżacja. Odroznia sie czystoscia i klarownoscia.
Gratuluje! Marek
Gratuluje! Marek
Pozdrawiam, Marek
rose_marek_malinki
rose_marek_malinki
Dawno mnie tutaj nie było.
Dzisiaj w ogóle nie widziałem słońca. Przypomniałem sobie, że takie oto mam słoneczniki które jednoznacznie kojarz się ze słońcem. Słoneczniki rosły u mnie na polu o powierzchni ok. 1 ha. Widok był bardzo pozytywny.
Dzisiaj w ogóle nie widziałem słońca. Przypomniałem sobie, że takie oto mam słoneczniki które jednoznacznie kojarz się ze słońcem. Słoneczniki rosły u mnie na polu o powierzchni ok. 1 ha. Widok był bardzo pozytywny.
Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobrze, że znów jesteś. Dzięki za pełne słońca i energii słoneczniki w ten pochmurny, deszczowy dzień.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 29 wrz 2008, o 07:59
Re: W Januszowym ogródku
witaj bardzo ciekawe zdjęcia lae czekam na wiecej- dobra robotajancio7 pisze:Bardzo mi się podoba to forum. Tak dużo ludzi potrafi cieszyć się zielenią
Ja od kilku lat również uczę się przyrody na swoim podwórku. Myślę zamieszczać tutaj trochę zdjęć z tego co udało mi się zrobić.
Wczoraj wkomponowałem kilka krzewów w kamienie
Wczoraj padało... róże po deszczu są dla mnie urokliwe
Myślę że dwa zdjęcia na początek wystarczą...
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 20 paź 2008, o 14:18
Dzień dobry!
Zauważyłem że kilka lat minęło jak wstawiłem na tym forum zdjecia z mojego ogrodu. Myślę że trzeba to chyba zmienić bo ogród też uległ zmianie. Na początek po kilkuletniej przerwie kilka zdjęć:
Pieski też są częścią ogrodu. Szkoda, że już nieco urosły
Zauważyłem że kilka lat minęło jak wstawiłem na tym forum zdjecia z mojego ogrodu. Myślę że trzeba to chyba zmienić bo ogród też uległ zmianie. Na początek po kilkuletniej przerwie kilka zdjęć:
Pieski też są częścią ogrodu. Szkoda, że już nieco urosły