Kaktus "biały" zakwitł 5 żółtymi kwiatkami, wyglądają jak suszki z bukiety przyklejone na klej. Echinopsis na razie się nie szykuje do kwitnienia. Białe kropki to styropian, bo zostawiłam kaktusy na balkonie, a panowie robotnicy równali styropian

Balkon przechodzi rewolucję, administracja odnawia balkony, sezon na balkonie w przyszłym roku. Widać tam gdzie stała szafka soczysta zieleń jaka była na początku.

Granaty podrosły, jednego przycinam co 3 listek i się rozkrzewia. W drugiego nie ingeruję, ale wyjdzie z niego chyba drzewko bo rozgałęziać na razie sam nie planuje.

Oleander podejście drugie, ukorzeniałam go w wodzie i się udało. Długi czas nie rósł, a on postanowił zakwitnąć. Roślina matka to różowy pełny i pachnie

Storczyk w plamki ma jeszcze dwa ostatnie kwiaty, mój mały nieśmiertelnik. Obok bukiecik z goździków, w tym roku obowiązkowo świeże kwiaty w domu muszą być

Fuksja urosła do końca podpórki, została ścięta i się rozdwoiła. Aktualnie na działce wakacje ma i dużo słońca, więcej niż w mieszkaniu.
Hibiskus drzewko ma pączki kwiatowe, ale nie wiem czy donosi.
Ananas znowu jest gazowany - w worku foliowym z jabłkami.