Może kiedyś będzie pięknie...
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Może kiedyś będzie pięknie...
Beatko.
Duże zmiany poczyniłaś od naszego pobytu w Twoim ogrodzie. Przybyło dużo ciekawych roślin. Pewnie przy okazji odwiedzimy Ciebie i Twój ogród ..
Duże zmiany poczyniłaś od naszego pobytu w Twoim ogrodzie. Przybyło dużo ciekawych roślin. Pewnie przy okazji odwiedzimy Ciebie i Twój ogród ..
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
Nooooooooooo koleżanka szaleje widać, brawo
Rybki bym zobaczył
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Panie Andrzeju rybki to tylko na żywo.
Jakby jakieś "syreny" były to i owszem, nawet w nocy a tak to sama widzisz co dwa dni na działkę żeby podlewać bo szkoda tego wszystkiego co sie człowiek nawsadzał. Jak sie wsio uspokoi to na pewno zajrzymy do Ciebie
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatka w ogrodzie takie piękne kwiaty posiada, a zdjęć nie robi. Dzięki Andrzejku za fotki.
A oczko to zaczarowane jest z pewnością.
A oczko to zaczarowane jest z pewnością.
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
cudna krzewuszka po prostu cudna!
Witaj kobitko, zazdraszczam syren Ależ roślin przybyło a i tulipanowca dopatrzyłam? U Tajeczki widziałam to ogromne drzewo kwitnące delikatnymi "woskowymi tulipankami" fantastyczny widok!!! Tylko trzeba na to trochę poczekać
Różyczki widzę kwitły w najlepsze
u mnie Lampion kwitnie wśród rumiana żółtego i moim zdaniem fajnie razem wyglądają. Rozsiał mi się ładnie, jak byś chciała mogę zapikować w doniczki kilka sadzonek
Pozdrawiam
Witaj kobitko, zazdraszczam syren Ależ roślin przybyło a i tulipanowca dopatrzyłam? U Tajeczki widziałam to ogromne drzewo kwitnące delikatnymi "woskowymi tulipankami" fantastyczny widok!!! Tylko trzeba na to trochę poczekać
Różyczki widzę kwitły w najlepsze
u mnie Lampion kwitnie wśród rumiana żółtego i moim zdaniem fajnie razem wyglądają. Rozsiał mi się ładnie, jak byś chciała mogę zapikować w doniczki kilka sadzonek
Pozdrawiam
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Aguś dzięki za odwiedziny[ miały być w realu anie wirtualne ] dobre i to. Co do roślinek wiesz że przyjmuję wszystko mieksca ci u mnie dostatek.