Ogród-Sterlizja36
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród-Sterlizja36
Witam wszystkich!Znalazłam w końcu trochę czasu i też pokażę wam jak zabrałam się za mój ogród.Na początku kwietnia wyglądało to tak... Jednym słowem jedno wielkie bagienko-bez kaloszy ani rusz.Następnie spychacz wyrównał trochę ziemię. Ja i moja siostra posadziłyśmy krzewy i kwiaty,które zabrałam z poprzedniej działki (żal mi było ich zostawić). .Pół sukcesu było za mną.Niektórzy mowili...Dom dachu nie ma a ogród już robią!A ja po prostu kocham roślinki i przy ich pielegnacji odpoczywam.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Strelizcjo. Bardzo ciekawie się zapowiada Twoja opowieść o powstającym ogrodzie. Zaciekawiłaś mnie i czekam na ciąg dalszy.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
-
- 500p
Dzięki za powitanie!Ciągle jeszcze nie mieszkam w nowym domu jednak coraz bliżej.Mój ogród jesienia wygląda tak... I jeszcze strona zachodnia... Kilka roślinek jeszcze czeka na swoje miejsce ale dom musi być wykończony(chociaż na zewnątrz).
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
- 500p
Jeszcze trochę przodu... Dereń cousa-zanim go dorwałam mineło chyba ponad pół roku.Jak płaciłam oniemiałam 10zł za tą sadzonkę,mam nadzieję,że szybko będzie kwitł.
Głogownik-może złe ujecie ale czerwone przyrosty u niego są cudne.Działkę mam ok.3000m2,ale to co do mojej dyspozycji to przed i za domem.
Głogownik-może złe ujecie ale czerwone przyrosty u niego są cudne.Działkę mam ok.3000m2,ale to co do mojej dyspozycji to przed i za domem.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
- 500p
Tak jest agrowłóknina,inaczej musiałabym wysypać najmniej trzy takie warstwy. Enkinat dzwonkowy(z prawej ten zielony) kupiłam go wiosną,ciągle szukam dla niego miejsca.Słyszałam że przemarza-może ktoś uprawia i ma jakieś rady?
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj na forum, sama się niedługo przekonasz że dom buduje się w bardzo krótkim czasie, w porównaniu do czasu budowy ogrodu. Widzę że masz teren otwarty i musisz w niedługim czasie pomyśleć o osłonach, szczególnie przed zimnymi wschodnimi wiatrami . Pozdrawiam. Tadeusz.Dom dachu nie ma a ogród już robią
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
- Od: 19 paź 2007, o 16:47