Moje zielone malenstwa
Re: Moje zielone malenstwa
Moje ogrodowe malenstwa : kwiaty orlikow
Moja ulubiona fuksja Winston Churchill :
Kilka gozdzikow :
Clematis :
Moja ulubiona fuksja Winston Churchill :
Kilka gozdzikow :
Clematis :
Ludzie to nie rośliny, z czubków już nic nie wyrośnie?
Fajna ta męczennica a jeszcze fajniejsza musi być jak kwitnie
Paweł
Zielone eriopusa
Zielone eriopusa
-
- 200p
- Od: 19 maja 2015, o 10:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne kwiatuszki orlików .
Fuksja boska . To jest fioletowy, czy bardziej niebieski kolor?
Uwielbiam zapach goździków .
A jak się miewają "niedźwiedzie łapki"? Coś wypuściło korzonki?
Fuksja boska . To jest fioletowy, czy bardziej niebieski kolor?
Uwielbiam zapach goździków .
A jak się miewają "niedźwiedzie łapki"? Coś wypuściło korzonki?
Eriopus, meczennica juz jest na granicy zakwitniecia a tu jak na zlosc, ciemno, zimno i mokro :/. Zdjecie bylo robione jakis czas temu i teraz jest jakies 3 razy pelniejsza i ma mnostwo pakow. Jak kwitnie to az trudno uwierzyc, ze taki kwiatek nie jest sztuczny
Cza-rna7, dziekuje w imieniu kwiatkow . Fuksja jest ciemnofioletowa, bardzo intensywna a aparat przerobil ja na niebieska Fiolki alpejskie tez mi tak z fioletowego na niebieski przemalowal....
Niedzwiedzie lapki jeszcze nic nie puscily, ale tez nie padly Za to listeczki adromischus cooperi puszczaja korzonki
Pozdrawiam
Cza-rna7, dziekuje w imieniu kwiatkow . Fuksja jest ciemnofioletowa, bardzo intensywna a aparat przerobil ja na niebieska Fiolki alpejskie tez mi tak z fioletowego na niebieski przemalowal....
Niedzwiedzie lapki jeszcze nic nie puscily, ale tez nie padly Za to listeczki adromischus cooperi puszczaja korzonki
Pozdrawiam
No niestety pogoda nie sprzyja rośliną teraz. U mnie pada i pada a ja w nadzieji na słoneczny dzien waham się całyczas czy zabieracdo domu z zewnętrznego parapetu moje gasteraloe, gasterie i haworthie nie mówiąc już o hojach Wtakim razie czekam na ten porażający efekt kwitnienia passiflory
Paweł
Zielone eriopusa
Zielone eriopusa
Eriopus, zycze lepszej pogody! I rowniez czekam az ta malpa w koncu zakwitnie będę sie chwalic jakby co :P
- Alenka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne kwiatki orlików
A Winston wymiata Widziałam go na zdjęciach firm, i nigdy jakoś nie zwrócił mojej uwagi..jest piękny
A Winston wymiata Widziałam go na zdjęciach firm, i nigdy jakoś nie zwrócił mojej uwagi..jest piękny
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Alenka, dziekuje bardzo za wszystkie pochwaly
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- gapapl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 maja 2014, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kwiaty orlików piękne szczególnie ten jaśniejszy
Goździki U mnie w kwiaciarniach kilka lat wstecz prawie w ogóle nie można było ich dostać..teraz znów są
Goździki U mnie w kwiaciarniach kilka lat wstecz prawie w ogóle nie można było ich dostać..teraz znów są
-
- 200p
- Od: 19 maja 2015, o 10:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajnie, że chociaż Adromischus cooperi się wypuścił . To czekamy dalej na łapki...
Dopiero teraz do mnie dotarło jakie ta fuksja ma wielkie kwiaty .
Ja również czekam z niecierpliwością na rozkwit passiflory, te kwiatuchy są po prostu boskie .
Dopiero teraz do mnie dotarło jakie ta fuksja ma wielkie kwiaty .
Ja również czekam z niecierpliwością na rozkwit passiflory, te kwiatuchy są po prostu boskie .
Witaj cza-rna7 Kwiaty fuksji sa naprawde spore A na passiflore to czekam juz kilka tygodni, codziennie wydaje sie ze to dzis A jednak nie Tak wiec oczekiwanie trwa nadal.... Pozdrawiam
Dzis otrzymalam moja paczke, przepraszam : pake od Ani S. Mnostwo gratisow, pieknie zapakowane, przyjechala z Polski do Anglii w trzy dni i nawet bardzo delikatne fiolki odmianowe nie ucierpialy za mocno Polecam zakupy u Ani
A tak teraz wyglada passiflora i clematis
A tak teraz wyglada passiflora i clematis