Witam Was kochani niedzielnie
Działki mi trochę podlało to nie muszę latać z wężem
Martusiu witaj jako pierwsza
Ja również pozdrawiam i dziękuję
Witaj Alu 
Ty też na podium jako druga
Lilie wszystkie tegoroczne , jeszcze nie wszystkie kwitną - jak się rozrosną to będzie pięknie o ile ich ślimaki albo nornice nie zjedzą .
Dziękuję Ci bardzo i wzajemnie
Aniu i Ciebie bardzo serdecznie witam
Jadziu cieszę się bardzo ze się zjawiłaś
U mnie też szkód narobiły

też ich odpowiednio potraktuję .
Marysiu witaj
Watahy ślimaków nie widać bo zdjęcie zrobione z oddali - ale wież mi jest ich miliony i to nawet w takie upalne dni gdzie jest ponad 30 stopni .
Dziękuję serdecznie i również pozdrawiam
Iwonko dzięki Ci
Nie tylko za budleje się biorą ale i róże , hortensje , krzewuszki , miałam młodego kielichowca i zjadły całkiem , wszystkie kwiatki bez wyjątku - ja pierwszy raz coś takiego widzę
Piwonii jeszcze nie mam na nowej działce , muszę przenieść i zobaczyć czy też im będzie smakować
Jadziu u mnie podobnie . Niektóre roślinki ścięte równo z ziemią - boje się o nich że już nie dadzą rady odbić
Witaj Aniu dziękuję i cieszę się że mnie odwiedziłaś

a co u Ciebie na nowej działeczce słychać , jak budowa ?? zaglądałam ale u Ciebie cisza .
Witaj Ewuniu
Bardzo się cieszę że jesteś i że Ci się podoba
U mnie ślimaki nic by nie zostawiły gdybym ich nie zbierała dwa razy dziennie i nie sypała granulek , ja też na przyszłą wiosnę zrezygnuję z kwiatków /
O Cleome rzeczywiście stoi na razie nie tknięte
Ewuniu taki był plan żeby działeczka była cudowna ale nie wiem czy to mi wyjdzie przez te niemiłe stworzenia .
Bardzo Ci dziękuję i wzajemnie - walczmy razem
to jeszcze trochę moich lilii