Tak więc niech nam rosną i nas cieszą....

clem3 pisze:Ach cóż za obfitość kwiecia u tej pierwszejznasz moze jej nazwę? Ta ostatnia ma cudne przebarwienia, tak jakby się mieniła...
Masz rację. Trzeba tylko znaleźć każdej odpowiednie miejsce , towarzystwo i pozwolić jej rosnąć wg wymagańOla2310 pisze:Właśnie takiej jak ta pnąca mi potrzeba....piękna.
Reszta oczywiście też , bo nie ma brzydkich róż....
Ja swoją przykrywam doniczką lub butelką w czasie deszczu. Ma bardzo sucho.Ola2310 pisze:Pięknie wszystko rośnie mimo tych upałów. A lewizja to mnie zaskoczyła.u mnie już więcej jak miesiąc nie kwitnie. Widzę że ty ją masz kamyczkami wyłożoną. Muszę też tak zrobić.
Witaj Marcinmartinez_82 pisze:piękna ta różyczka pnąca różowa znasz moze jej nazwę miałem kiedyś taką ale wymarzła i nigdzie nie moge znaleść jej , może masz jakieś sadzonki na sprzedaż ?
Pozdrawiam Marcin
Nie lubi mieć wody w rozecie, łatwo wtedy gnije. Ja swojej nie podlewam praktycznie nigdy i zakrywam w czasie deszczu. Czerpie wodę tylko od dołu z ziemi. Potraktuję ją tak jak pustynniki czyli mam zamiar zakryć ją szybką na całą jesień i zimię albo zabiorę do domu.clem3 pisze:A czemu tak? Lewizja lubi mieć sucho?
ewa321 pisze:A ja się na razie grzecznie pytam, kiedy pokażesz swoje tillandsie![]()
Ten bukiet na stołeczku, nie mówiąc o samym stołeczku - przepiękny![]()
No to czekam, również grzecznie