Moje początki ogrodowe cz.2
Re: Moje początki ogrodowe cz.2
Skalniaczek rewelacja, bardzo ładnie. Co do kamieni to grunt, żeby były tego samego rodzaju. Lepiej prezentują się te większe niż duża ilość małych ( za wyjątkiem już tzw. kamyczków;-).
Co do nowej rabaty potrzeba więcej informacji, gdzie się znajduje czy jest na środku co tam ma rosnąć itp.
Pozdrawiam. M
Co do nowej rabaty potrzeba więcej informacji, gdzie się znajduje czy jest na środku co tam ma rosnąć itp.
Pozdrawiam. M
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dziękuję Monika
Rabacie zrobię przy okazji więcej zdjęc i opiszę ją dokładniej
Miłej niedzieli

Rabacie zrobię przy okazji więcej zdjęc i opiszę ją dokładniej

Miłej niedzieli
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agniesiu! ojej , jak dawno mnie tu nie było. Na Twój blog zagladam i podziwiam prace. Tak malo czasu ,ze ciągle w biegu.
Aguś, poproszę jeszcze raz o adres strony , gdzie zamawiałysmy te wycinanki na kartki. Straciłam dobrą godzinę na poszukiwania i niestety nie wiem gdzie podział się. Jeśli masz dobre namiary na takowe ozdóbki na kartki okolicznościowe i możesz zdradzić - proszę napisz. Świetny skalniak a jeżówki i rozchodniki to moja miłość
Posyłam serdeczności 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Pięknie sobie zagospodarowałaś swój ogródeczek.
- aagaaz
- 1000p
Dziękuję dziewczyny za odwiedzinki.
Jakoś dawno mnie tu nie było, ale przy moich dzieciach jakoś teraz mam mało czasu dla siebie. W internecie sprawdzę na szybko to co muszę i tyle.
W ogrodzie przesadziłam kalinę , więc rabatka jest ładnie odsłonięta. Musze dosadzić jeszcze jakieś jesienne kwiatki, myślę nad rudbekiami , ale to dopiero na drugi rok.
Przesyłam Wam moja małą jesień.

Jakoś dawno mnie tu nie było, ale przy moich dzieciach jakoś teraz mam mało czasu dla siebie. W internecie sprawdzę na szybko to co muszę i tyle.
W ogrodzie przesadziłam kalinę , więc rabatka jest ładnie odsłonięta. Musze dosadzić jeszcze jakieś jesienne kwiatki, myślę nad rudbekiami , ale to dopiero na drugi rok.
Przesyłam Wam moja małą jesień.

Gęstwina jesienna a nie mała jesień 

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- aagaaz
- 1000p
Witam po rocznej przerwie..
Mój ogród zmienił się nieco, dalej wciąż w nim coś przesadzam, dosadzam, rozsadzam.
Wstawiam kilka zdjęć po wglądu.
Rabatki coraz lepiej wyglądają, chociaż jeszcze trochę im brakuje ...
Na jesień znowu czeka mnie metamorfoza jednej z rabat i przesadzanie róż.
Myślę, że za jakiś czas znowu się odezwę. Mam teraz urlop, więc troszkę więcej czasu dla siebie i rodzinki
Pozdrawiam ciepło

Mój ogród zmienił się nieco, dalej wciąż w nim coś przesadzam, dosadzam, rozsadzam.
Wstawiam kilka zdjęć po wglądu.
Rabatki coraz lepiej wyglądają, chociaż jeszcze trochę im brakuje ...
Na jesień znowu czeka mnie metamorfoza jednej z rabat i przesadzanie róż.
Myślę, że za jakiś czas znowu się odezwę. Mam teraz urlop, więc troszkę więcej czasu dla siebie i rodzinki

Pozdrawiam ciepło