Zielony Świat Moniki cz. 9
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zielony Świat Moniki cz. 9
Moniś ,zaskoczyłaś mnie tymi fuksjami ja myślałam, że Ty jesteś zakochana w pelargoniach .
Fuksje masz przepiękne .Co robisz, że nie mają przędziorka ? U mnie jest jedna, pryskana od przędziorka
dość często a i tak go ma
Fuksje masz przepiękne .Co robisz, że nie mają przędziorka ? U mnie jest jedna, pryskana od przędziorka
dość często a i tak go ma
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Monika, masz obłędną kolekcję!
Fuksje cudowne, jedna piękniejsza od drugiej.
Fuksje cudowne, jedna piękniejsza od drugiej.
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witamy z powrotem piękne fuksje teraz czekamy na całą resztę, co jeszcze chowasz?
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Halo halo
Zasypiam centralnie nie mogę się skupić w pracy przez ten upał Dziękuję za miłe słowa odnoście fuksji ale niestety te ostatnie 3 dni upałów zrobiły swoje i teraz wyglądają, hm, delikatnie mówiąc żałośnie. Chyba będę musiała je podciąć lekko robiąc przy okazji sadzonki bo pączki i kwiaty masowo opadają aż się serce kraje na taki widok Mozę się wzmocnią i we wrześniu jeszcze uraczą mnie kwiatami
Iwek - no jak się ogarnę z powiekami to wstawię fotki pelasiek, na razie ledwo widzę klawiaturę
Nowapasja - mszyc nie mają wcale, najwyżej mączlika mogą złapać.
Eriopus - hm, ja nie mam datury. O jaką fotkę ci chodzi?
MadziaB2701 - podpisałam podpisałam zerknij na opisy i pytaj
Paulinaaa, GrażynaW, iwik - no już nie są takie piękne przynajmniej część ucierpiała od słonka.
Kirunia - oj znowu mnie poganiają z fotkami
Uleńko - no się postaram wstawić część 2
Edytko74 - no ja jestem kochliwa i nie umiem wybrać fuksje przędziorka nie mają ale mączlika już tak
Cynthia - mam zaledwie 20 odmian, dziewczyny mają więcej ale mnie ogranicza powierzchnia balkonu - na szczęście
Blueberry - no jeszcze mam pelargonie (ponad 40 ) i kilka kloników
Zasypiam centralnie nie mogę się skupić w pracy przez ten upał Dziękuję za miłe słowa odnoście fuksji ale niestety te ostatnie 3 dni upałów zrobiły swoje i teraz wyglądają, hm, delikatnie mówiąc żałośnie. Chyba będę musiała je podciąć lekko robiąc przy okazji sadzonki bo pączki i kwiaty masowo opadają aż się serce kraje na taki widok Mozę się wzmocnią i we wrześniu jeszcze uraczą mnie kwiatami
Iwek - no jak się ogarnę z powiekami to wstawię fotki pelasiek, na razie ledwo widzę klawiaturę
Nowapasja - mszyc nie mają wcale, najwyżej mączlika mogą złapać.
Eriopus - hm, ja nie mam datury. O jaką fotkę ci chodzi?
MadziaB2701 - podpisałam podpisałam zerknij na opisy i pytaj
Paulinaaa, GrażynaW, iwik - no już nie są takie piękne przynajmniej część ucierpiała od słonka.
Kirunia - oj znowu mnie poganiają z fotkami
Uleńko - no się postaram wstawić część 2
Edytko74 - no ja jestem kochliwa i nie umiem wybrać fuksje przędziorka nie mają ale mączlika już tak
Cynthia - mam zaledwie 20 odmian, dziewczyny mają więcej ale mnie ogranicza powierzchnia balkonu - na szczęście
Blueberry - no jeszcze mam pelargonie (ponad 40 ) i kilka kloników
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Pozdrawiam, Monika
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Balkon, jak na takie upały, wygląda znakomicie, ale już ja wiem, ile to kosztuje pracy Ja ograniczyłam nieco doniczkowe, bo ciągłe bieganie z konewkami już mnie męczyło, szczególnie ze pomocników brak...
- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Kurcze jak ja bym chętnie zamieniła się z Twoim pieskiem i popilnowała balkonu pelargonie masz
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
Jeju teraz patrze , że to jest chyba fuksja ta Goldrezie. Nigdy nie widziałem w takim ubarwieniu fuksji a liście mi się wydawały sporej wielkości
Paweł
Zielone eriopusa
Zielone eriopusa
Na balkonie wszystko pięknie zaaranżowane. Pelargonie śliczne. Jak ja bym chciała mieć duży balkon. Żeby na moim była tak pięknie musiałabym mieć góra dziesięć doniczek, a to przecież niewykonalne jest...
-
- 500p
- Od: 3 gru 2014, o 11:29
Ale cudowne widoczki u Ciebie Wszystko takie kolorowe, piekne, zadbane Wszystko ma swoje miejsce Super.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko
zaglądam, zaglądam tylko nie zawsze piszę. Za krótka doba, każdy ogrodnik to zna. Obowiązkowo muszę przyłączyć się do echów i achów bo nie są przesadzone. Twoja ilośc fuksji poraziła mnie dawno temu. Pelasie zresztą też. za Twoją pracę przy kwiatkach, ja w tym sezonie mam tylko jedną fuksję i też nie wygląda najlepiej, więc rozumiem co znaczy zaopiekować się tyloma odmianami. Moniś jesteś gigantem
zaglądam, zaglądam tylko nie zawsze piszę. Za krótka doba, każdy ogrodnik to zna. Obowiązkowo muszę przyłączyć się do echów i achów bo nie są przesadzone. Twoja ilośc fuksji poraziła mnie dawno temu. Pelasie zresztą też. za Twoją pracę przy kwiatkach, ja w tym sezonie mam tylko jedną fuksję i też nie wygląda najlepiej, więc rozumiem co znaczy zaopiekować się tyloma odmianami. Moniś jesteś gigantem
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
W końcu dotarłam . Pięknie rozwijają Ci się i kwitną skrętniki . A dwubarwny fiołek kwitnie? Pewnie w tej chwili nie masz czasu sprawdzać, kiedy na balkonie zamieszkało tyle pięknych fuksji i pelargonii. Gdzie Ty je wszystkie zimujesz? No niby czytałam, że w piwnicy, ale faktycznie masz tam aż tyle miejsca i odpowiednie oświetlenie oraz temperaturę (chodzi mi tu głównie o fuksje, bo pelargonie to chyba śpią zimą)? Zazdroszczę Ci takiej przechowalni .
A... zapomniałabym - bardzo interesująca ta płożąca fuksja . Napisz koniecznie coś więcej o niej .
A... zapomniałabym - bardzo interesująca ta płożąca fuksja . Napisz koniecznie coś więcej o niej .
- koniczynka2014
- 1000p
- Od: 12 kwie 2014, o 08:49
Widoczki tarasowe piękne A strażnik uroczy Wyściskaj go ode mnie
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=75337
Moje parapety http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75505
Pozdrawiam Dorota
Moje parapety http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75505
Pozdrawiam Dorota