Ogród w lasku
- Paulii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród w lasku
Witaj Anusiu Przepiękny masz ogród pięknie urządzony
W przepięknym malowniczym miejscu się znajduje
Piękne rośliny w nim rosną
Przepiękna ubiegłoroczna jesień, Lato również przepiękne
Rewelacyjna ta kamienna skarpa pięknie się prezentuje
Cieplutko Pozdrawiam miłego dnia życzę
W przepięknym malowniczym miejscu się znajduje
Piękne rośliny w nim rosną
Przepiękna ubiegłoroczna jesień, Lato również przepiękne
Rewelacyjna ta kamienna skarpa pięknie się prezentuje
Cieplutko Pozdrawiam miłego dnia życzę
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
dorcia7 kamień zawsze robi ogromne wrażenie, zwłaszcza w większej ilości, także mama dała czadu dziękuję
April haha, mamie już przekazałam pochwały i pewnie też sama przeczyta je na forum. Taki kamień na pewno się przydaje, bo świetna z niego ozdoba i przy okazji dobry 'wynalazek' ;) ja myślę coś nad tym żeby kamień zrobić w betonie jednak.. żeby trwalsze to było. A studiować mam zamiar psychologię w Krakowie
Paulii jejciu, ile pochwał ! Bardzo ale to bardzo dziękuję ! I zapraszam jak najczęściej
April haha, mamie już przekazałam pochwały i pewnie też sama przeczyta je na forum. Taki kamień na pewno się przydaje, bo świetna z niego ozdoba i przy okazji dobry 'wynalazek' ;) ja myślę coś nad tym żeby kamień zrobić w betonie jednak.. żeby trwalsze to było. A studiować mam zamiar psychologię w Krakowie
Paulii jejciu, ile pochwał ! Bardzo ale to bardzo dziękuję ! I zapraszam jak najczęściej
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Wróciłaś na forum i to z przytupem... Fotki takie, że zwalają z nóg...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ANUSIU Wspaniały wątek,ogród i fotki cudowne w zbliżeniu .Muszę dokładnie cały wątek przeglądnąć ,bo ciekawy.Blisko lasu mieszkać to wspaniałe powietrze i może jakieś zwierzątka podchodzą
Pozdrawiam Ewula
- konwalia12
- 1000p
LOKI witam znów u siebie i dziękuję !
Ewiczka92 tak, czasami podchodzą sarenki, kuropatwy czy też zajączki. W oddali, na drzewach słychać też często sowy Najpiękniejsze w posiadaniu takiego ogrodu przy lesie jest to, jak rano przepięknie śpiewają ptaszki Dziękuję i oczywiście zapraszam jak najczęściej !
Ewiczka92 tak, czasami podchodzą sarenki, kuropatwy czy też zajączki. W oddali, na drzewach słychać też często sowy Najpiękniejsze w posiadaniu takiego ogrodu przy lesie jest to, jak rano przepięknie śpiewają ptaszki Dziękuję i oczywiście zapraszam jak najczęściej !
Ogród w lasku
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
ANUSIU Ja w pięknej młodości też mieszkałam blisko lasu -pamiętam lisy co kradły kury a zimą wilki raz chciały psa z budy wyciągnąć ale jakimś cudem nie dały rady i póżniej na noc zimą zrobiono kratę metalową i zamykano na ją na kłódkę . Strasznie się bałam tego wilka którego nigdy nie widziałam.Ale teraz tak chyba nie bywa Oczywiście widywałam sarenki ,zające nie wspominając różnego ptactwa łącznie z kuropatwami ,bażantami itp . To były ciekawe przeżycia
Pozdrawiam Ewula
Witaj
W końcu zdołałem zostawić ślad
Mam nadzieję że przypomnisz sobie o istiniu FO po moim wpisie,bo od września Cię nie ma
Piękne zdjęcia robisz.W sumie z nich wnioskuję że mamy po części wspólne spojrzenie na świat
W końcu zdołałem zostawić ślad
Mam nadzieję że przypomnisz sobie o istiniu FO po moim wpisie,bo od września Cię nie ma
Piękne zdjęcia robisz.W sumie z nich wnioskuję że mamy po części wspólne spojrzenie na świat
- konwalia12
- 1000p
Ewiczka52 u nas może nie wilki, ale lisy były utrapieniem.. na szczęście już niedługo się przeprowadzamy i od lasku będziemy mieć już kawałek
Tulap witaj! Czasu brakuje, studia, nauka, praca, inne obowiązki mimo, że na forum się zaopuszczam, to w ogrodzie staram się działać (przynajmniej troszkę :/ ). Kilka dni temu pojechałam do babci troszkę podpielęgnować jej ogród i wsadzić wiosenne kwiaty, a teraz będzie czekało mnie nie lada wyzwanie, nowy dom, nowy ogród! Już zaczęłam robić projekty, spisy roślin.. tylko brakuje mi czasu i motywacji.. Skoro mamy wspólne spojrzenie na świat, to liczę na to, że mnie zmotywujesz!
Tulap witaj! Czasu brakuje, studia, nauka, praca, inne obowiązki mimo, że na forum się zaopuszczam, to w ogrodzie staram się działać (przynajmniej troszkę :/ ). Kilka dni temu pojechałam do babci troszkę podpielęgnować jej ogród i wsadzić wiosenne kwiaty, a teraz będzie czekało mnie nie lada wyzwanie, nowy dom, nowy ogród! Już zaczęłam robić projekty, spisy roślin.. tylko brakuje mi czasu i motywacji.. Skoro mamy wspólne spojrzenie na świat, to liczę na to, że mnie zmotywujesz!
Ogród w lasku
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 19 wrz 2016, o 18:14
- Kontakt:
Pięknie to wygląda.Aż samemu bym chciał tak zrobić.
- konwalia12
- 1000p
Milosz85- dziękuję bardzo zrobić to pół biedy, najciężej zaplanować, a tym się teraz zajmuję
Ogród w lasku
- konwalia12
- 1000p
Dodam 4 moje ulubione zdjęcia na pożegnanie starego ogrodu
Niedługo przyjdzie czas na projektowanie nowego ogrodu i to będzie nie lada wyzwanie, świetna rozrywka i dużo pracy, wiec proszę.. KIBICUJCIE MI. Przyda mi się Wasze wsparcie
I trochę innych zdjęć:
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny, mimo że świeci tu pustkami ostatnim czasem
Niedługo przyjdzie czas na projektowanie nowego ogrodu i to będzie nie lada wyzwanie, świetna rozrywka i dużo pracy, wiec proszę.. KIBICUJCIE MI. Przyda mi się Wasze wsparcie
I trochę innych zdjęć:
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny, mimo że świeci tu pustkami ostatnim czasem
Ogród w lasku
Kto tu kogo motywuje Wyciagnęłaś mnie z dołka właśnie
Mam taką propozycję-skoro dorobiłaś się nowego ogrodu to może i nowy wątek? Najlepiej z nową nazwą, to się więcej osób zleci
To tak słowem wstępu, a ogólnie toby się przydały fotki na czym stoisz. Jak szczere pole to ciężko będzie z początku, najlepsze według mnie są działki z krzakami czy w lesie.
Te cztery zdjęcia naprawdę jak z bajki Zacznę kopiować, bo bardzo podoba mi się to, co tworzysz-opanowana obwódka z zawciągu a zaraz potem niby chaotycznie rozsadzona reszta. Piękne
A streścisz, jak to się nowego ogrodu dorobiłaś?
A co do pytania u mnie-osobiście na Twoim miejscu posłuchałbym ulubionej muzyki z takim pełnym zaangażowaniem,bo w trakcie roku takie słuchanie to jest jednym uchem w tle i nie czuć tych emocji. Książka też dobry pomysł a planowanie zostaw na zimowe wieczory
Mam taką propozycję-skoro dorobiłaś się nowego ogrodu to może i nowy wątek? Najlepiej z nową nazwą, to się więcej osób zleci
To tak słowem wstępu, a ogólnie toby się przydały fotki na czym stoisz. Jak szczere pole to ciężko będzie z początku, najlepsze według mnie są działki z krzakami czy w lesie.
Te cztery zdjęcia naprawdę jak z bajki Zacznę kopiować, bo bardzo podoba mi się to, co tworzysz-opanowana obwódka z zawciągu a zaraz potem niby chaotycznie rozsadzona reszta. Piękne
A streścisz, jak to się nowego ogrodu dorobiłaś?
A co do pytania u mnie-osobiście na Twoim miejscu posłuchałbym ulubionej muzyki z takim pełnym zaangażowaniem,bo w trakcie roku takie słuchanie to jest jednym uchem w tle i nie czuć tych emocji. Książka też dobry pomysł a planowanie zostaw na zimowe wieczory
- konwalia12
- 1000p
Tulap ja? motywuję?! Jakbym miała się czym popisać.. Przez cały rok zero odzewu, a i pracy w ogrodzie nie było tak wiele w każdym bądź razie, uwierz mi, Twoje słowa zadziałały na mnie motywująco, bardzo się cieszę, że Ci się podoba Myślałam o nowym wątku, ale uznałam, że teraz to nie ma najmniejszego sensu, bo z pracami chcemy ruszyć dopiero pod koniec przyszłej wiosny, albo nawet w lecie.. Mimo braku czasu, myślę, że miło by było znów poudzielać się troszkę, bo to daje ogrom motywacji. Więc nie mówię nie, ale nie chcę też mówić, że na pewno to zrobię, bo nie chciałabym, aby wątek zakończył się po trzech moic wpisach Pokażę Ci kilka fotek jak to teraz mniej więcej wygląda.
Kilka zdjęć nowej działki, przyszłego ogrodu:
A tak wygląda moje planowanie
Nowy ogród ma zamiar upiększać teren wokół naszego nowego domu, stąd to wszystko Zdjęcia są bardzo słabe i prześwietlone, ale widać na nich po części nowy dom O tak, teraz w odpoczynek wkładam 100% swojego czasu! oczywiście muzyka, książki, czyli to co kocham najbardziej. Stwierdziłam, że za projektowanie trzeba zabierać się w odpowiednim momencie- to znaczy kiedy przychodzi wena. Ja mam takie momenty kiedy wszystko dosłownie samo mi się rysuje- i najczęściej natchnieniem do wszystkiego jest muzyka. I dla mnie chyba nie ma znaczenia czy jest czas wakacyjny czy czas nauki- ZAWSZE muszę znaleźć czas na muzykę z pełnym zaangażowaniem. I właśnie pokutują książki i ogród.. I zgodzę się z Tobą- w zimowe wieczory projektuje się najlepiej, do teraz nie wiem czemu
Ale się rozpisałam... a to jeszcze nie koniec na dzisiaj!
Kilka zdjęć nowej działki, przyszłego ogrodu:
A tak wygląda moje planowanie
Nowy ogród ma zamiar upiększać teren wokół naszego nowego domu, stąd to wszystko Zdjęcia są bardzo słabe i prześwietlone, ale widać na nich po części nowy dom O tak, teraz w odpoczynek wkładam 100% swojego czasu! oczywiście muzyka, książki, czyli to co kocham najbardziej. Stwierdziłam, że za projektowanie trzeba zabierać się w odpowiednim momencie- to znaczy kiedy przychodzi wena. Ja mam takie momenty kiedy wszystko dosłownie samo mi się rysuje- i najczęściej natchnieniem do wszystkiego jest muzyka. I dla mnie chyba nie ma znaczenia czy jest czas wakacyjny czy czas nauki- ZAWSZE muszę znaleźć czas na muzykę z pełnym zaangażowaniem. I właśnie pokutują książki i ogród.. I zgodzę się z Tobą- w zimowe wieczory projektuje się najlepiej, do teraz nie wiem czemu
Ale się rozpisałam... a to jeszcze nie koniec na dzisiaj!
Ogród w lasku