Od ogrodu do Przyjaźni-u Asi cz.4
- asma
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Od ogrodu do Przyjaźni-u Asi cz.4
Byłam 3x na hali po nawóz, gościu zostawił kartkę"zaraz wracam",ale...."zaraz "trwało bez końca.Obleciałam kilka razy halę ,zrobiłam mniej i bardziej potrzebne zakupy ,a chłopa jak nie było,tak nie było
Krysiu- miło,że zajrzałaś
Wnusia przez te upały marudna,męczy się ,na rączkach trochę sie uspokaja więc z doskoku Mamcię ,Tatka oswabadzamy
Lilia własnie nas pożegnała ostatnim kielichem .Skromniejsza fioletowa ma teraz pole do popisu-nie ma konkurencji
Kolejny wpis -nawóz podlany.Jesienngo jszcze nie było.
Sprzedawca do zakwaszenia polecił siarczan magnezu ,a do końca sierpnia nawóz Substral do rh.
Może jeszcze zajrzę,ale nie jestem pewna.
Wracam po 23-ym
Krysiu- miło,że zajrzałaś
Wnusia przez te upały marudna,męczy się ,na rączkach trochę sie uspokaja więc z doskoku Mamcię ,Tatka oswabadzamy
Lilia własnie nas pożegnała ostatnim kielichem .Skromniejsza fioletowa ma teraz pole do popisu-nie ma konkurencji
Kolejny wpis -nawóz podlany.Jesienngo jszcze nie było.
Sprzedawca do zakwaszenia polecił siarczan magnezu ,a do końca sierpnia nawóz Substral do rh.
Może jeszcze zajrzę,ale nie jestem pewna.
Wracam po 23-ym
-
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Asiu melduję się w nowym wątku
Gratuluję babciu z całego
Aaaa kaktus, no niesamowity jest
Gratuluję babciu z całego
Aaaa kaktus, no niesamowity jest
Asiu
dziękuję Ali, że mnie zabrała do Twojego pięknego ogrodu. Podziwiałyśmy zdrowe, dorodne rośliny, {często rarytasy} pięknie skomponowane rabaty, ale i cały zadbany ogródek. Twój ogródek jest przykładem, za na niewielkiej przestrzeni można stworzyć coś pięknego.
Asiu dziękujemy za miłe przyjęcie i dary z ogrodu Zupa z cukinii, którą nas uraczyłaś była przepyszna.
Asiu, kuruj nawozem jesiennym swojego bladego różanecznika a ja przy okazji podaruję Ci żelazo w płynie, to go podlejesz i będzie zdrowy.
Za miłą wizytę dziękuję również w imieniu Ali.
dziękuję Ali, że mnie zabrała do Twojego pięknego ogrodu. Podziwiałyśmy zdrowe, dorodne rośliny, {często rarytasy} pięknie skomponowane rabaty, ale i cały zadbany ogródek. Twój ogródek jest przykładem, za na niewielkiej przestrzeni można stworzyć coś pięknego.
Asiu dziękujemy za miłe przyjęcie i dary z ogrodu Zupa z cukinii, którą nas uraczyłaś była przepyszna.
Asiu, kuruj nawozem jesiennym swojego bladego różanecznika a ja przy okazji podaruję Ci żelazo w płynie, to go podlejesz i będzie zdrowy.
Pozdrawiam Ela
- janek45
- Od: 5 sie 2012, o 07:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asia jest babcią ,jak wcześniej pisałem ,myslałem że ukończyła 18-kę, i weszła w dorosłe życie , a tu już babcia
- asma
Elam i Alu-Wasza wizyta sprawiła mi ogromną Radość ,a słynne już lilie są przemiłym prezentem DZIĘKUJĘ już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną.Jedną dostała Mama do Elblaga
Dziękuję za miłe słowa nt mojej "zieleniny" Jestescie łaskawe
Nawóz jesienny juz mozna sypac?
Janku-w tym roku stuknie mi okragła 50-tka
Dziękuję za miłe słowa nt mojej "zieleniny" Jestescie łaskawe
Nawóz jesienny juz mozna sypac?
Janku-w tym roku stuknie mi okragła 50-tka
- janek45
- Od: 5 sie 2012, o 07:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To wszystkiego Najlepszego Asiu i życzę następnej 50 -ki
- asma
Dziękuję ,mam nawet kwitnący prezent od Ciebie=passi zakwitła
fotosik
fotosik
- a_nie
- Od: 31 mar 2011, o 12:16
elam pisze:Asiu
Dopiero teraz znalazłam czas by osobiście Ci podziękować za gościnę. Oj wybierałyśmy się do Ciebie jak sójki za morze, ale lepiej późno niż wcale. Jesteś bardzo pracowitą osobą, stworzyłaś nie tylko prześliczny ogródek okalający Twój przytulny taras, ale i warzyw można CI pozazdrościć. Takie gigantyczne pomidory w doniczce widziałam pierwszy raz.
Bardzo miło spędziłyśmy z Tobą czas. Dziękujemy
- asma
Alicjo Bardzo dziękuję za zdjęcia
Fotosik nie chce ze mną współpracować....poza tym rok szkolny plus inne sprawy to młyn od rana do późnego wieczora....nie ma czasu na wpisy Śliczne fotki widziałam u Ciebie
Dziękuję Madziu za miłą i smakowitą wizytę Nareszcie się udało
Fotosik nie chce ze mną współpracować....poza tym rok szkolny plus inne sprawy to młyn od rana do późnego wieczora....nie ma czasu na wpisy Śliczne fotki widziałam u Ciebie
Dziękuję Madziu za miłą i smakowitą wizytę Nareszcie się udało
- Prymulka
- 100p
- Od: 17 lut 2015, o 22:15
Dawno nie zaglądałam, ale przecudna jest ta hortensja właśnie takie najbardziej ni się podobają szkoda, że u mnie w domu tylko mi ...
Pragnę i potrzebuje większego ogrodu:)
- asma
Prymulko jaśniej proszę
W ogrodzie długo odkładane przeprowadzki roślinek
W ogrodzie długo odkładane przeprowadzki roślinek
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Asiu,z zadyszką,bo w ruchu ciągle wpadłem...i chylę czoła.Ogród jak malowany
- asma
Jacku-ogród czekał cały sezon na transformacje,ale zapowiadają przymrozki więc poprzestanę chyba do wiosny z dalszymi wykopkami.
Kanny nie zdążyły zakwitnąć,szkoda... Mały zakątek za kompostownikiem przeszedł gruntowne zmiany=wstępnie jestem zadowolona Rabatka honorowa,jej część główna poczeka do wiosny
Pod oknami będzie zmieniana na bieżąco w sezonie-jak kwitną roślinki.Rosną i wciąż zmienia się jej wygląd.
Kanny nie zdążyły zakwitnąć,szkoda... Mały zakątek za kompostownikiem przeszedł gruntowne zmiany=wstępnie jestem zadowolona Rabatka honorowa,jej część główna poczeka do wiosny
Pod oknami będzie zmieniana na bieżąco w sezonie-jak kwitną roślinki.Rosną i wciąż zmienia się jej wygląd.