W.o. Psach cz.10
Re: W.o. Psach cz.10
Obawiam się, że w jego przypadku nie Dylan mięsa nie ruszy...już 2 lata na ryżu, makaronie i warzywach jedzie
Patrycja
Czterej pancerni cz.1
Czterej pancerni cz.1
- tralaluszy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ciekawe ma upodobania psinka. Mój zajada owoce i warzywa, ale mięsko na pierwszym miejscu. Chociaz dwa dni temu zjadł ostatnie dwa małosolne, lekceważąc kabanosy... Lubi soczyste, chrupiące i kwaskowe.
Pozdrawiam - BabajAGA
Świetny pomysł! Tylko gdzie ja taką suczkę znajdę
Patrycja
Czterej pancerni cz.1
Czterej pancerni cz.1
- Aquaforta
- Od: 26 cze 2012, o 16:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Warto poszukać Jakie wzięcie by miały szczeniaczki - zapisy na rok do przodu. Każdy wegetarianin marzyłby o takim psie...
U kotów by to nie przeszło, mięsożercy do końca
U kotów by to nie przeszło, mięsożercy do końca
Pozdrawiam
O psach dużo można byłoby pisać, ale historie schroniskowe są zazwyczaj bardzo smutne... Wczoraj wsparłem pewną fundację, która uratowała sunię, katowaną przez zwyrodnialca...
Odbyła się interwencja policji w sprawie katowania metalową rurką psa. Na miejscu widok przeraził wszystkich, skatowany i zakrwawiony pies leżał pod płotem, obok metalowa rurka również we krwi. Oprawca najpierw powiesił psa na drzewie, a potem okładał go metalową rurą !!!!!
Został zatrzymany przez policję, natomiast do suki skierowany został przez powiatowego weterynarza jego podwładny, który dotarł na miejsce dopiero po 1,5h, w dodatku bez żadnego przebadania od razu szedł uśpić psa! Tylko dzięki interwencji policjanta do eutanazji nie doszło, a pies został przewieziony do lecznicy. Obecnie suka jest pod opieką Fundacji Przyjaciele Czterech Łap, którą właśnie wspomogłem... Zycie, takich zwyrodnialców powinno się
Odbyła się interwencja policji w sprawie katowania metalową rurką psa. Na miejscu widok przeraził wszystkich, skatowany i zakrwawiony pies leżał pod płotem, obok metalowa rurka również we krwi. Oprawca najpierw powiesił psa na drzewie, a potem okładał go metalową rurą !!!!!
Został zatrzymany przez policję, natomiast do suki skierowany został przez powiatowego weterynarza jego podwładny, który dotarł na miejsce dopiero po 1,5h, w dodatku bez żadnego przebadania od razu szedł uśpić psa! Tylko dzięki interwencji policjanta do eutanazji nie doszło, a pies został przewieziony do lecznicy. Obecnie suka jest pod opieką Fundacji Przyjaciele Czterech Łap, którą właśnie wspomogłem... Zycie, takich zwyrodnialców powinno się
- besia
- Od: 28 maja 2014, o 18:17
Masz rację ! Nam miłośnikom i właścicielom psów mówić tego nie trzeba . Trzeba już naszych najmłodszych wychowywać w szacunku i miłości do zwierząt .
Moja suczka bardzo lubi pomidory , potrafi sama zerwać sobie owoce i dlatego te , które rosną w gruncie musimy przed nią ogradzać . Czuje się bardzo pokrzywdzona . Oczywiście korzysta z każdej okazji by tam wejść i coś sobie urwać .
Moja suczka bardzo lubi pomidory , potrafi sama zerwać sobie owoce i dlatego te , które rosną w gruncie musimy przed nią ogradzać . Czuje się bardzo pokrzywdzona . Oczywiście korzysta z każdej okazji by tam wejść i coś sobie urwać .
Pozdrawiam, Beata.
- tralaluszy
- Ginka
- Od: 21 wrz 2014, o 16:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No no, cwaniara, dodatkowo pierwsze słyszę aby pies szalał za pomidorami .
"Rolnik sam w dolinie"...a na imię mu Kasia.
"Śpieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą"
"Śpieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą"
- tralaluszy
Mój uwielbia wszystko co soczyste, kwaskowe i chrupiące. Paprykę, kiszone ogóry, rzodkiewki, pomarańcze.
Pozdrawiam - BabajAGA
- besia
- Od: 28 maja 2014, o 18:17
Dziękuję za miłe słowa o naszej suczce .
Moja podobnie , uwielbia wszystko ! Wszystko co się nadaje do jedzenia .
Jak przystało na prawdziwego bulteriera jest odważna , ciekawska , troszkę uparta i strasznie kochana .
To już nasz trzeci bulterier . Jest takie powiedzenie : Raz bulterier , zawsze bulterier .
Pozdrawiam, Beata.
- tralaluszy
Tak, znam to powiedzenie Lubię je bardzo, ale swojego nie mam. Na szczęście w moim mieście jest ich całkiem sporo, i wiele znam osobiście.
Pozdrawiam - BabajAGA