A ja, teraz już pod wieczór prawie, miałam przelot gęsi nad domem, prosto na południe

whitedame, zwróć uwagę jak ten filmik jest zmontowany - pojedyncza sekwencja jest zwyczajnie przypadkowa, nie lubię takiego manipulowania, przyroda bez tych trików jest pięknie mądra w swoim przejawie, a tak to każdy...Mówi się ptasi móżdżek jak się chce komuś dokuczyć - a ta kaczka karmi ryby.
No i dopadłam gofelixa pisze:......A mój lata nad stawem i się ze mnie śmieje. Ale ja mu jeszcze pokażę......
Na pewno wiele gatunków ptaków ucieszy się z takiej mieszankiannodomini pisze:Mam jakieś 100kg mieszanki owsa i rzepaku. Dobra będzie dla ptaków na zimę ?
Kasiu, sam to zmieszałem. Gdybym to miał oddzielić, to zostałbym Kopciuszkiemmymysteryy pisze:Na pewno wiele gatunków ptaków ucieszy się z takiej mieszankiannodomini pisze:Mam jakieś 100kg mieszanki owsa i rzepaku. Dobra będzie dla ptaków na zimę ?. I na Twoim miejscu nie bawiłabym się w oddzielanie od siebie tych nasion, by zrobić olej, bo mogłoby Ci zimy na to nie starczyć
![]()
No, blisko... ale to chyba lelek (KaRo pisze:
kefas g to jest kukułka