Storczyki dzikiej
Re: Storczyki dzikiej
Aniu Twój nowy nabytej jest bardziej różowy czy fioletowy? Też na niego łypałam okiem, ale na razie rozsądek zwyciężył Caribbean Sunset x minus
Bee Sting jest niesamowity A Philadelphia taka zapączkowana Moja zrzuciła większość pąków zwłaszcza na rozgałęzieniach
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
kolorowy zawrót głowy!!!!!!!!!!!!!!
Piękne ujęcia jak zawsze . Bee Sting - po prostu cudo .
- Paolka33
- 200p
- Od: 8 lut 2014, o 16:51
Piękną masz kolekcję storczyków. Same cudeńka.
Mam pytanie: na jakich stronach szukasz nazw gatunkowych swoich storczyków. Mam jednego takiego gagatka, którego chciałabym zidentyfikować.
Mam pytanie: na jakich stronach szukasz nazw gatunkowych swoich storczyków. Mam jednego takiego gagatka, którego chciałabym zidentyfikować.
Dzika, uwielbiam Twoje storczyki, gdzie Ty je kupujesz??
Phalaenopsis Confusion, Bee Sting - piękne!
Mini Mark- nigdzie nie mogę dostać
Phalaenopsis Confusion, Bee Sting - piękne!
Mini Mark- nigdzie nie mogę dostać
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Obejrzałam już Twój ogród, teraz czas na storczyki. Nie potrzebnie tu weszłam. Rozpłynęłam się. Masz tyle piękności że normalnie aż oczy mnie bolą z zachwytu.
Czekam i czekam i... czekam a tu cisza . To chyba niemożliwe, że nic Ci Aniu nie kwitnie... Brakuje mi Twoich zdjęć, tak lubię tu zaglądać .
- dzika
- 500p
- Od: 17 lut 2012, o 21:43
Niestety cisza. Storcze kwitną i to całkiem przyzwoicie, ale czasu totalnie brak. Za dużo wzięłam sobie teraz na kark. Nawet zdjęć nie mam kiedy zrobić.
Dziękuję Aniu za odwiedziny i takie miłe słowa.
Kiedyś wszystko nadrobię.
Dziękuję Aniu za odwiedziny i takie miłe słowa.
Kiedyś wszystko nadrobię.
- dzika
- 500p
- Od: 17 lut 2012, o 21:43
Storczyki kwitły, kwitły i praktycznie przekwitły.... Ale już prawie wszystkie wypuszczają nowe pędy. Udało mi się dzisiaj zrobić kilka zdjęć tym, które jeszcze raczą mnie kwiatami.
Na początek jednak bardzo dziękuję za wpisy Iwonie0103, duju, 1grażynce46, sylci199, katceee, Lady H, natce_211, ajanii, Paolce33, Lilusi, Pashminie2006.
Minął od nich już prawie rok, a ja dopiero teraz odpisuję. Bardzo Was przepraszam.
Mam nadzieję, że moje storczyki też mi wybaczą, że nie pokazałam ich w pełni rozkwitu.
To chyba nie najlepsze schronienie na całą zimę, ale miło, że zawitała do mnie
Na początek jednak bardzo dziękuję za wpisy Iwonie0103, duju, 1grażynce46, sylci199, katceee, Lady H, natce_211, ajanii, Paolce33, Lilusi, Pashminie2006.
Minął od nich już prawie rok, a ja dopiero teraz odpisuję. Bardzo Was przepraszam.
Mam nadzieję, że moje storczyki też mi wybaczą, że nie pokazałam ich w pełni rozkwitu.
To chyba nie najlepsze schronienie na całą zimę, ale miło, że zawitała do mnie
Ależ długo czekałam na odświeżenie Twojego wątku ! I jak zwykle nie zawiodłam się. Piękne obfite kwitnienia i równie piękne zdjęcia
- Paolka33
- 200p
- Od: 8 lut 2014, o 16:51
Piękne zdjęcia.
Moje oncidium też będzie kwitło.
Moje oncidium też będzie kwitło.
Aniu piękne kwiaty i piękne zdjęcia
Ja dopiero zaczynam przygode z tymi roslinami, więc z wielką ciekawością przeglądam Twój wątek
Ja dopiero zaczynam przygode z tymi roslinami, więc z wielką ciekawością przeglądam Twój wątek
Zapraszam- Miniaturki i nie tylko ... Iwony