Mój mały kawałek raju
- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój mały kawałek raju
Krysiu gdyby tak udało się zachować kwiaty w takim stanie przez całą zime
Piękny ogród przez cały rok
Słoneczka
Piękny ogród przez cały rok
Słoneczka
Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różyczki w cukrze wyglądają cudownie,gorzej jak cukier roztopi się
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Krysiu no długą sobie tę przerwę zrobiłaś. Dobrze, że jednak wróciłaś. Mogę Ci się pochwalić, że i ja jestem zachwycona Pastellą i Artemisem. Posadzone zostały tej wiosny i dały taki popis, ze dokupiłam po kolejnej sztuce do pary. Cudne te róże!
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu piękne oszronione fotki róże jakby oblane lukrem .U mnie jeszcze takich widoków nie zanotowałam
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Krysiu, bardzo się cieszę że znów do nas wróciłaś
Jeszcze sporo widzę u Ciebie kwitnie, a zdjęcia w szronie piękne.
Może ten przymrozek jednak nie wyrządzi dużej krzywdy różyczkom, bo szkoda by było.
Jeszcze sporo widzę u Ciebie kwitnie, a zdjęcia w szronie piękne.
Może ten przymrozek jednak nie wyrządzi dużej krzywdy różyczkom, bo szkoda by było.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
"Pudrowane" zdjęcia urocze
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
U mnie na razie bez przymrozków. Jak jest, to na polach trawa obszroniona a wśród domów cieplej i roślinki się trzymają. Ale różyczki piękne tak ustrojone w szron. Szkoda tylko że im zimno.
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Witam Kochani wieczorową porą
Dzisiaj popracowałam w ogrodzie, trochę poprzesadzałam i powiększyłam rabatki, M grzecznie kopał dołki, przywoził kompost, ogólnie mówiąc był bardzo pomocny przerobiłam rabatę z której jak dotąd byłam mało zadowolona, na wiosnę myślę tam dokupić parę roślin, żeby wygląd był bardziej zadowalający, co chyba nigdy nie nastąpi, bo co rusz to coś przesadzam...tak już pewnie będzie. Jestem też zadowolona z niektórych połączeń, i nie mogę się już doczekać np. połączenia Graham Thomasa z powojnikiem Grunwald, ma on odcień fioletu, więc myślę,że bedzie super wyglądało, mam tylko nadzieje,że zima nie będzie bardzo sroga i roślinki nie ucierpią bardzo. Dzisiaj był piękny dzień
Olu różyczki nic sobie nie zrobiły z tego przymrozku, dalej pięknie wyglądają
Annes zgadzam się z Tobą cudowny widok, róża ciągle czaruje, pozdrawiam cieplutko
Dorotko fajnie to ujęłaś
Zuziu ja też się cieszę, że wróciłam... brakowało mi waszych ogrodów z których można czerpać inspiracje
Różyczki mają się dobrze, a Pastella wygląda po prostu uroczo, pozdrawiam
Jadziu cieszę się z Twoich odwiedzin, ja muszę nadrobić zaległości u Ciebie tak bardzo lubię Twój wątek
Aneczko Pastelle mam wsadzone trzy, spodobały mi się one u naszej Wandzi, tak pięknie przedstawiała je,że postanowiłam zrobić rabatkę Pastellową, jestem tą różą oczarowana, ale też bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie w tym roku Jalitah, pięknie kwitła i te jej kolorki...cudowna damulka. Zyczę
Grażynko cukier się roztopił, a one dalej czarują, jak przyjdzie większy mróz to już bedzie
Alu byłby piękny widok, nie tęskniłoby się tak za wiosną.
Tereniu ostatnio są piękne dni, można nadrobić zaległości,pozdrawiam
Jalitah tak mnie czarowała
Cały krzaczek
Dzisiaj popracowałam w ogrodzie, trochę poprzesadzałam i powiększyłam rabatki, M grzecznie kopał dołki, przywoził kompost, ogólnie mówiąc był bardzo pomocny przerobiłam rabatę z której jak dotąd byłam mało zadowolona, na wiosnę myślę tam dokupić parę roślin, żeby wygląd był bardziej zadowalający, co chyba nigdy nie nastąpi, bo co rusz to coś przesadzam...tak już pewnie będzie. Jestem też zadowolona z niektórych połączeń, i nie mogę się już doczekać np. połączenia Graham Thomasa z powojnikiem Grunwald, ma on odcień fioletu, więc myślę,że bedzie super wyglądało, mam tylko nadzieje,że zima nie będzie bardzo sroga i roślinki nie ucierpią bardzo. Dzisiaj był piękny dzień
Olu różyczki nic sobie nie zrobiły z tego przymrozku, dalej pięknie wyglądają
Annes zgadzam się z Tobą cudowny widok, róża ciągle czaruje, pozdrawiam cieplutko
Dorotko fajnie to ujęłaś
Zuziu ja też się cieszę, że wróciłam... brakowało mi waszych ogrodów z których można czerpać inspiracje
Różyczki mają się dobrze, a Pastella wygląda po prostu uroczo, pozdrawiam
Jadziu cieszę się z Twoich odwiedzin, ja muszę nadrobić zaległości u Ciebie tak bardzo lubię Twój wątek
Aneczko Pastelle mam wsadzone trzy, spodobały mi się one u naszej Wandzi, tak pięknie przedstawiała je,że postanowiłam zrobić rabatkę Pastellową, jestem tą różą oczarowana, ale też bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie w tym roku Jalitah, pięknie kwitła i te jej kolorki...cudowna damulka. Zyczę
Grażynko cukier się roztopił, a one dalej czarują, jak przyjdzie większy mróz to już bedzie
Alu byłby piękny widok, nie tęskniłoby się tak za wiosną.
Tereniu ostatnio są piękne dni, można nadrobić zaległości,pozdrawiam
Jalitah tak mnie czarowała
Cały krzaczek
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Jalitah potrafi czarować,wiem coś o tym
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
A mnie jakoś do tej pory Jalitah w oko nie wpadła. I sama nie wiem czemu, bo bardzo urodziwa ci ona. Muszę o niej poczytać.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu nic dziwnego, że różana choroba się rozprzestrzenia. Oszronione cudnie wyglądają, a Jalitah prześliczna. W takie słoneczne dni jeszcze prace można pokończyć i spacery w ogrodzie lub dalsze uskutecznić. Aniu ty już lepiej nie czytaj.
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Dorotko Aniu Soniu
Jalitah piękna zbudowała ładny krzaczek, pierwsze kwitnienie było bardzo obfite,rośnie na patelni, póżniej jak były upały zgubiła swoje piękne wybarwienie i była taka bladawa,ale też ładna, cały czas rodziła nowe pączki, na sam koniec sezonu złapała plamistość[w tym roku nie pryskałam, żadnymi środkami róż], jeszcze teraz ma pączki, które już się nie rozwiną, mam ochotę na jeszcze jeden krzaczek, który posadzę w półcieniu
Jadziu pytałaś u siebie o skarby, które dostałam, dziękuję Ci bardzo za nie a tak kwitły;
Dla wszystkich Odwiedzających
Jalitah piękna zbudowała ładny krzaczek, pierwsze kwitnienie było bardzo obfite,rośnie na patelni, póżniej jak były upały zgubiła swoje piękne wybarwienie i była taka bladawa,ale też ładna, cały czas rodziła nowe pączki, na sam koniec sezonu złapała plamistość[w tym roku nie pryskałam, żadnymi środkami róż], jeszcze teraz ma pączki, które już się nie rozwiną, mam ochotę na jeszcze jeden krzaczek, który posadzę w półcieniu
Jadziu pytałaś u siebie o skarby, które dostałam, dziękuję Ci bardzo za nie a tak kwitły;
Dla wszystkich Odwiedzających