Galeria Tofika :)
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Agita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Keiki na 100%, gratulacje! Kolejne doświadczenie Twoje!
Też bym chciała, nie powiem! Ale pewnie z czasem... Zdawaj relacje na bieżąco, będziemy Ci sekundować w tej przygodzie
Też bym chciała, nie powiem! Ale pewnie z czasem... Zdawaj relacje na bieżąco, będziemy Ci sekundować w tej przygodzie
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
I na bieżąco chwal się
Suuuper Gratuluję
Podoba mi się Twój biały z różową warżką... Mój następny właśnie taki będzie (chyba, że dostanę bordowego, łaciatego, waniliowo-budyniowego... Ech, lista chciejstw jest ogromna...).
A keiki to bym też kiedyś chciała wyhodować. Tak, z ciekawości i chęci posiadania SWOJEGO
Suuuper Gratuluję
Podoba mi się Twój biały z różową warżką... Mój następny właśnie taki będzie (chyba, że dostanę bordowego, łaciatego, waniliowo-budyniowego... Ech, lista chciejstw jest ogromna...).
A keiki to bym też kiedyś chciała wyhodować. Tak, z ciekawości i chęci posiadania SWOJEGO
Dziękuję wszystkim
Relacje będę zdawać co jakiś czas, żeby efekt był widoczny
A dziś trafił do mnie nowy domownik
Jak to dobrze mieć dobrych znajomych co znają nasze upodobania i zawsze trafią z prezentem.
A dla Martynki wielki kiss za prezent bez okazji
Nie wiem może mi się wydaj, ale on jest inny niż wszystkie moje phalaenopsis. Jak dobrze widzę kwiatki są takie meszkowate. Czy to jakaś inna odmiana?
I zdjęcie, które bardzo mi się podoba kojarzy mi się z paszczą lwa. I drugie zdjęcie po przeróbce
Relacje będę zdawać co jakiś czas, żeby efekt był widoczny
A dziś trafił do mnie nowy domownik
Jak to dobrze mieć dobrych znajomych co znają nasze upodobania i zawsze trafią z prezentem.
A dla Martynki wielki kiss za prezent bez okazji
Nie wiem może mi się wydaj, ale on jest inny niż wszystkie moje phalaenopsis. Jak dobrze widzę kwiatki są takie meszkowate. Czy to jakaś inna odmiana?
I zdjęcie, które bardzo mi się podoba kojarzy mi się z paszczą lwa. I drugie zdjęcie po przeróbce