U Antooosi :):):)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu miło,że to ktoś widzi ,Krzysztofie mam nadzieję,że sny były kolorowe 8) Moniko no to znowu będzie książka ,Aguniu strasznie mi miło,zaglądaj często,będzie mi jeszcze milej.Wyściskaj małą Kingunię i pamiętaj,że wszystkie Kingi to niezłe gagatki
Wiolu z tymi osłonkami to od Was się nauczyłam ,tylko kurka dlaczego one tak strasznie drogie!!!!!!!!!
Aniu dzięki...ale wszystko już pokazałam(jeszcze kilka maluchów się ukorzenia,ale na razie sza!) .
Aga jest jeszcze więcej...marzy mi się taka jedna microphylla chyba się nazywa....normalnie obłęd!A w ogóle gdzie Ty się podziewasz?Myślałam dziś o Tobie...wymiziaj Szirusia
Ewciu cieszę się,że wpadłaś do mnie.Wiesz,mojemu M to trzeba czarno na białym...bo nie zrozumie....ale ten typ tak ma -FACECI A gdyby mimo wszystko nie pojął,to zawsze coś tam ciachnąć mogę
Wiolu z tymi osłonkami to od Was się nauczyłam ,tylko kurka dlaczego one tak strasznie drogie!!!!!!!!!
Aniu dzięki...ale wszystko już pokazałam(jeszcze kilka maluchów się ukorzenia,ale na razie sza!) .
Aga jest jeszcze więcej...marzy mi się taka jedna microphylla chyba się nazywa....normalnie obłęd!A w ogóle gdzie Ty się podziewasz?Myślałam dziś o Tobie...wymiziaj Szirusia
Ewciu cieszę się,że wpadłaś do mnie.Wiesz,mojemu M to trzeba czarno na białym...bo nie zrozumie....ale ten typ tak ma -FACECI A gdyby mimo wszystko nie pojął,to zawsze coś tam ciachnąć mogę
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Ewcia na razie nie ma za co... 8) .A wiecie,była kiedyś w jakimś markecie reklama:jajka10 szt. 399zł +rower gratis.
Może Twój M znajdzie taką reklamę-szeflera 100 000 + BMW gratis
Monia przekaż M,że to z maluchów takie wyrastają ,a duże trudniej się do zmiany warunków przyzwyczajają...
Aga dzięki,powiem M,że ma fajną żonkę-niech kocha i na rękach nosi(wiem,troszkę przesadziłam,ale co tam...od razu mi lepiej 8) )
Może Twój M znajdzie taką reklamę-szeflera 100 000 + BMW gratis
Monia przekaż M,że to z maluchów takie wyrastają ,a duże trudniej się do zmiany warunków przyzwyczajają...
Aga dzięki,powiem M,że ma fajną żonkę-niech kocha i na rękach nosi(wiem,troszkę przesadziłam,ale co tam...od razu mi lepiej 8) )
Pozdrawiam,Kinga.
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
O kurczę przez kilka dni już 4 strony!
Tosiu ależ zadbane rośliny.
Mnie zauroczyły fiołki o pstrych liściach w których się ostatni szaleńczo kocham
Co do osłonek to faktycznie wydają mi się coraz droższe,
może spróbujesz upiększać metodą decoupage?
Mam zrobionych kilka i jestem zadowolona,można za niewielkie pieniądze dopasować sobie kolor i wzór do wnętrz.
Tosiu ależ zadbane rośliny.
Mnie zauroczyły fiołki o pstrych liściach w których się ostatni szaleńczo kocham
Co do osłonek to faktycznie wydają mi się coraz droższe,
może spróbujesz upiększać metodą decoupage?
Mam zrobionych kilka i jestem zadowolona,można za niewielkie pieniądze dopasować sobie kolor i wzór do wnętrz.
Ale i tak ginura jest prześliczna - zachorowałam na nią na tym forum, ale mimo najszczerszych chęci nie mam dla niej miejsca
Muszę się zdjęciem zadowolić 8)
Muszę się zdjęciem zadowolić 8)
Zielonolandia - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48079" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;