Actusowa kolekcja cz.IV
Re: Actusowa kolekcja cz.IV
Kasiu ale cudeńka widać że masz rękę do storczyków.
Szkoda że parapety nie są z gumy
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Może się powtórzę ale cudddddddddaaaaa
Witam serdecznie i dziekuje wszystkim ,ktorzy tu jeszcze zagladaja
Dzis to co zakwitlo i prezent urodzinowy ,ktory juz nie kwitnie ,ale moze za jakis czas.....
Pierwsze kwitnienie Phal.Mok Choi Yew,piekna krzyzoweczka gigantea x violacea ,slicznie pachnie
Znowu zakwitla moja pracowita sieweczka Phal.Speciosa a zaraz po niej Phal.Lueddemanniana
Pierwsze kwitnienie u mnie Bl.Yellow Bird,letni prezent od Kaskowego ( :* <3 )
Ponowne kwitnienie mojego ulubionego (tuz po OSF) dendrobium typu nobile . Uwielbiam je
Prezent urodzinowy od kolezanki z pracy ,ktora wie ,co lubie najbardziej
Hybryda Cattleya Leopoldii <3
Cos tam sie szykuje do kwitnienia fajnego ,ale to jeszcze troche ,bo aura jak wiecie nie sprzyja
Milego week-endu
Dzis to co zakwitlo i prezent urodzinowy ,ktory juz nie kwitnie ,ale moze za jakis czas.....
Pierwsze kwitnienie Phal.Mok Choi Yew,piekna krzyzoweczka gigantea x violacea ,slicznie pachnie
Znowu zakwitla moja pracowita sieweczka Phal.Speciosa a zaraz po niej Phal.Lueddemanniana
Pierwsze kwitnienie u mnie Bl.Yellow Bird,letni prezent od Kaskowego ( :* <3 )
Ponowne kwitnienie mojego ulubionego (tuz po OSF) dendrobium typu nobile . Uwielbiam je
Prezent urodzinowy od kolezanki z pracy ,ktora wie ,co lubie najbardziej
Hybryda Cattleya Leopoldii <3
Cos tam sie szykuje do kwitnienia fajnego ,ale to jeszcze troche ,bo aura jak wiecie nie sprzyja
Milego week-endu
Kasia, jak zwykle zaskakujesz jakimiś nieziemskimi osobnikami. A ja teraz tylko szeroko otwieram oczy i gapię się nieludzko. Podziwiam, że ciągle pozostajesz wierna orchideom. Moje ostatnio niedopieszczone, ale jak wiesz u mnie różnie bywa. Jednak hybrydy jakoś tam sobie radzą...
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Pospacerowałam po twoim wątku,ale cuda masz w swej kolekcji, aż miło poświęcić chwilę aby nacieszyć oczy
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
Kolorowy zawrót głowy, gratuluje, kwieciście u Ciebie
- Asik1
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 6 lut 2016, o 16:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kasiu Zajrzałam do Twojego wątku i jestem zachwycona Twoimi storczykami - po prostu są wspaniałe, wszystkie bez wyjątku Zauważyłam u Ciebie Nelly Isler i mam prośbę - czy mogłabyś opisać jak opiekujesz się tym storczykiem?
Pozdrawiam,
Asia
"Wszystko jest możliwe, a co nie jest, zajmuje tylko trochę więcej czasu." (Arre Dahl)
Asia
"Wszystko jest możliwe, a co nie jest, zajmuje tylko trochę więcej czasu." (Arre Dahl)
-
- 200p
- Od: 10 maja 2013, o 14:12
Piccolo red jest prześliczny ! Powiedz mi skąd bierzesz te wszystkie śliczności?
Zajrzałam w poszukiwaniu nowych gatunków i odkryłam Blc.Petite stars. Jest przepiękna. Jakbym zobaczyła taką na wystawie lub gdziekolwiek indziej to na pewno bym jej nie ominęła. Gratuluję pięknych okazów.