Galeria Tofika :)
- Agita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję wyobraźni. Lew jak żywy!
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hej, ja bym mu dała przydomek: "Storczyk Lwia Paszcza". Jest śliczny, bardzo oryginalny, także kolor przepiękny i ma tyyyle pączków, że ho ho...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
Wandziu on cały jest dziwny, inny od wszystkich. Z dwóch łodyżek wypuścił tylko jednego pączka i zakwitł jakieś 3 miesiące temu i tak jest cały czas. Jeden kwiatek i nic więcej. Podczas zraszania przekręciłam doniczkę i przez przypadek go znalazłam. Odmieniec, ale to właśnie on uraczył mnie keika już po kilku miesiącach hodowli storczyków. :P
A ja znowu mam pytanie do Was. Mam tam swoje przypuszczenia, ale zawsze lepiej się poradzić
Oczywiście jak co dzień zaglądam do każdego. Ale po odpisaniu na posta Wandy poszłam pooglądać sobie "mutantka" i znalazłam coś jeszcze. Jak dla mnie wygląda to na drugą keike, ale nie jestem pewna. Wkleję kilka zdjęć, może pomożecie?? Jest na drugiej łodyżce pod spinką.
Oczywiście jak co dzień zaglądam do każdego. Ale po odpisaniu na posta Wandy poszłam pooglądać sobie "mutantka" i znalazłam coś jeszcze. Jak dla mnie wygląda to na drugą keike, ale nie jestem pewna. Wkleję kilka zdjęć, może pomożecie?? Jest na drugiej łodyżce pod spinką.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Toffy, ten "lwi" falenopsis jest niesamowity
Jeszcze takiego nie widziałam, cud natury po prostu
Jeszcze takiego nie widziałam, cud natury po prostu
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Nikt mi nie odpowiedziałToffy pisze:A ja znowu mam pytanie do Was. Mam tam swoje przypuszczenia, ale zawsze lepiej się poradzić
Proszę podpowiedzcie. Czy jest w ogóle taka możliwość żeby dwie keiki puszczał na raz???