Wątek dla osób odchudzających się cz.2

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
ODPOWIEDZ
mroofka
500p
500p
Od: 7 lut 2011, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic

Post »

U mnie też kolejne 0,7 kg mniej :wink: Miałam nadzieję chudnąć szybciej, bo wakacje zbliżają się wielkimi krokami, a potem jeszcze idę na wesele i też miło byłoby dobrze się na nim prezentować, ale i tak cieszę się z postępów. Od kilku miesięcy każde kolejne ważenie wskazuje mniejszy wynik, więc nawet jeśli to tylko 0,2 - 0,7 kg tygodniowo, to i tak małymi kroczkami zmierzam do celu... :)
Awatar użytkownika
Wanda 1
50p
50p
Od: 8 cze 2014, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic cz.2

Post »

Witajcie! Może i ja do Was dołączę? Od dziś jesteśmy z M na diecie OW. Chcemy wytrzymać 2 tygodnie w celu oczyszczenia organizmu,a potem zobaczymy.
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witajcie ,może ktoś stosuje dietę na cukrzycę .Pilnie potrzebne jakieś wskazówki.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15

Post »

Halinko a co konkretnie potrzebujesz?
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
x - e-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 17 lut 2015, o 20:33

Post »

Aby szybko schudnąć stosuje 1 fazę diety Dukana. przez 7 dni -można stracić nawet 4 kg, potem wracam do normalności, ale zdrowej i waga nie wraca gwałtownie. Tak udało mi się zrzucić 8 kg po ciąży w ciągu trzech miesięcy. Zrobiłam dwie takie serie po 7 dni w miesiącu i zmieściłam się w swoje ciuchy sprzed ciąży.
ganio4
1000p
1000p
Od: 11 maja 2009, o 09:27

Post »

Jedna z bardziej szkodliwych dla zdrowia diet, to dieta Dukana. Absolutnie nie wolno jej stosować starszym, otyłym osobom. To ,,zabójstwo" dla nerek !!! Zwiększa się ryzyko zawału serca i udaru mózgu. O osteoporozie nie wspomnę.
Najlepiej znaleźć w swojej miejscowości dobrego dietetyka, który uwzględni w diecie wiek, choroby i warunki środowiskowe.
Kasia
x - e-1

Post »

Na szczęście nie jestem ani starsza, ani otyła. Wróciłam do swojej wagi szybko, nie musząc się godzić, teraz zdrowo się odźywiam, ćwiczę i nie mam kompleksów. Nie ma nic gorszego niż kompleksy z powodu wagi. Szczęśliwa
mama to dziecko też na tym korzysta nie wspominając o reszcie rodziny. :D
Awatar użytkownika
justa_be
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2014, o 08:00

Post »

Moje postanowienie to też dieta Dukana, tak jak Ty Elu zawsze stosowałam tą pierwszą fazę i efekty szybko było widać, do tego ćwiczenia i nie obżeranie się później. Teraz jestem 4 mies po urodzeniu dzidziusia i powoli chciałabym zacząć wracać do formy, miałam cięcie cesarskie dlatego też wcześniej bałam się ćwiczyć do tego zmęczenie bo mały miał kolki przez 3 mies... Ale wykupiłam już karnet na basen i nie mogę doczekać się poniedziałku :)
Pozdrawiam ;)
x - e-1

Post »

justa_be Dobre masz postanowienie ;:333
Awatar użytkownika
acia1065
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 sty 2014, o 14:19
Kontakt:

Post »

W zeszłym roku zgubiłam 20 kg (startowałam z 98 kg :( ). Moje postanowienie to jeszcze 10 - 15 kg, bo mam 165 cm. Może się uda. ;:136
Beata
Awatar użytkownika
ewikk77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2010, o 21:21

Post »

Dołączam do wątku, bo mam zamiar w tym roku zgubić kilka kilogramów, które zostały po urodzeniu ostatniego dziecka (choć już trochę czasu minęło). Zastanawiam się nad zastosowaniem diety warzywno-owocowej, ale dopiero wiosną/latem, kiedy będę miała dostęp do zdrowych (swoich) warzyw. Największym dla mnie problemem jest uzależnienie od kawy (z cukrem i mlekiem :oops: ). Jeśli nie wypiję codziennie minimum jednej to czuję się nieprzytomna (a może sobie tak podświadomie wmawiam).
acia1065 wielkie gratulacje 20 kg, to b. dużo ;:63 ciekawa jestem jakie diety stosowałaś.
pozdrawiam Ewa
x - e-1

Post »

ewikk77 Próbowałaś użyć słodzika? To nie to samo, ale zawsze słodkie i mniej kaloryczne. Najlepiej przestać słodzić od razu-ja tak zrobiłam i choć na początku kawa i herbata strasznie mi nie smakowały to pragnienie bycia szczupłą było silniejsze i wkrótce odkryłam, że gorzka kawa i herbata wcale nie są takie gorzkie, a nawet posiadają aromat, który wcześniej zagłuszał smak cukru. ;:108 Spróbuj i zmuś się do picia gorzkiej-człowiek jest w stanie przyzwyczaić się do wszystkiego. ;:306 Powodzenia! ;:136
Awatar użytkownika
beata22
100p
100p
Od: 10 mar 2010, o 20:13

Post »

Ja też z ciekawością i wielkim zapałem przyłączam się do tego wątku, bo mam w zanadrzu ładnych parę kilo, które chciałabym w końcu zrzucić, Na razie zaczęłam od odstawienia cukru i masła, podobno gdy się zrezygnuje z cukru to ponoć bardzo pomaga w odchudzaniu.
Pozdrawiam serdecznie Beata
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”