Ogródek AGNESS
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek AGNESS
Agnieszka szron pięknie udekorował Twoje rabaty.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko ogród w szacie zimowej piękny ,dziś też u mnie był przymrozek ale nie widać bieli.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo mroźno u Ciebie. Ja jeszcze do dnia dzisiejszego nie miałam takich widoków w ogrodzie. Raczej wszystko wygląda tak jak na przedwiośniu. Tulipany wychodzą, pierwiosnki kwitną. Tak jakby za chwilę miały być Święta Wielkanocne.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Miłeczko pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie. Przed kilku dniami przymrozek i cudnie pobielony ogród, wczoraj plucha i niesamowite wietrzysko, a dziś piękne słońce i wspaniały, pogodny dzień
Witaj Jaguś, dziękuję za takie ciepłe słowa
Wiesz, tak sobie myślę, że to dobrze, że są okresy, kiedy nie ma kolorów w ogródku, jest spokojnie, szaro i ... nudno
Dzięki temu tak bardzo cieszą nas te wszystkie kolory latem, a pierwsze wiosenne kwiaty, nawet tak maleńkie, że trzeba wytężyć wzrok, żeby je zobaczyć, cieszą niesamowicie Nic nam się nie znudzi
Wianki pokażę
Ściskam Cię serdecznie
Małgoś witaj kochana, bardzo dziękuję za troskę
U mnie wszystko ok, jednak nie daję rady udzielać się tak intensywnie jak wcześniej, nawarstwiło się więcej spraw do ogarnięcia , a czas nie chce się rozciągnąć Tak więc zaglądam każdego dnia, ale z pisaniem już nie bardzo się wyrabiam
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że moje wianuszki wciąż sprawiają Ci radość
Marysiu faktycznie, każda pora roku ma w sobie coś, co nas cieszy i mile zapełnia czas
Wianuszki pokażę
Danusiu , gdy tylko zobaczyłam przez okno, jaki piękny jest ogród o poranku, to nie mogłam się oprzeć i od razu pobiegłam z aparatem na sesję
Geniu ten oszroniony ogród i mnie zachwycił. Niestety tak pięknie było tylko przez jeden poranek, ale mam nadzieję, że wiele jeszcze takich dni tej zimy
Wandziu u mnie jak w kalejdoskopie. Jednego dnia mrozik i piękny szron, a kolejnego plucha i szarówka, a dziś był wspaniały słoneczny dzień Cały czas latają jakieś muszki, a dżdżownice są pod powierzchnią ziemi
Witaj Jaguś, dziękuję za takie ciepłe słowa
Wiesz, tak sobie myślę, że to dobrze, że są okresy, kiedy nie ma kolorów w ogródku, jest spokojnie, szaro i ... nudno
Dzięki temu tak bardzo cieszą nas te wszystkie kolory latem, a pierwsze wiosenne kwiaty, nawet tak maleńkie, że trzeba wytężyć wzrok, żeby je zobaczyć, cieszą niesamowicie Nic nam się nie znudzi
Wianki pokażę
Ściskam Cię serdecznie
Małgoś witaj kochana, bardzo dziękuję za troskę
U mnie wszystko ok, jednak nie daję rady udzielać się tak intensywnie jak wcześniej, nawarstwiło się więcej spraw do ogarnięcia , a czas nie chce się rozciągnąć Tak więc zaglądam każdego dnia, ale z pisaniem już nie bardzo się wyrabiam
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że moje wianuszki wciąż sprawiają Ci radość
Marysiu faktycznie, każda pora roku ma w sobie coś, co nas cieszy i mile zapełnia czas
Wianuszki pokażę
Danusiu , gdy tylko zobaczyłam przez okno, jaki piękny jest ogród o poranku, to nie mogłam się oprzeć i od razu pobiegłam z aparatem na sesję
Geniu ten oszroniony ogród i mnie zachwycił. Niestety tak pięknie było tylko przez jeden poranek, ale mam nadzieję, że wiele jeszcze takich dni tej zimy
Wandziu u mnie jak w kalejdoskopie. Jednego dnia mrozik i piękny szron, a kolejnego plucha i szarówka, a dziś był wspaniały słoneczny dzień Cały czas latają jakieś muszki, a dżdżownice są pod powierzchnią ziemi
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Agnieszko, pokaż pokaż te wianki koniecznie
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też czekam na pokaz wianków tym bardziej teraz już gwiazdkowe
u nas dzisiaj padał śnieg , chociaż na krótko było biało
u nas dzisiaj padał śnieg , chociaż na krótko było biało
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Jak zwykle wszystkie piękne
Mi jednak najbardziej spodobały się te ze zdjęć nr 1 i nr 2.
Mi jednak najbardziej spodobały się te ze zdjęć nr 1 i nr 2.
Prześliczne! Zwłaszcza ten biały na pierwszym zdjęciu.
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Bardzo fajne te wianki z brzozowych gałązek. Ja na razie robię z nich tylko miotły I ten z jutą taki w moim klimacie. Wszystkie śliczne i oryginalne!
Nawet mam komponenty na takie cuda, ale chyba bym tak pięknie nie uwiła. Chyba trochę trzeba czasu i cierpliwości Ten cały z orzeszków i innych takich tam też cudowny! Też mój klimat!
Ja jak zwykle powyciągam to co mam w kartonach i musi starczyć. No może zrobię wianuszek (mam taki wiklinowy) i trochę od Ciebie podpatrzę!
Nawet mam komponenty na takie cuda, ale chyba bym tak pięknie nie uwiła. Chyba trochę trzeba czasu i cierpliwości Ten cały z orzeszków i innych takich tam też cudowny! Też mój klimat!
Ja jak zwykle powyciągam to co mam w kartonach i musi starczyć. No może zrobię wianuszek (mam taki wiklinowy) i trochę od Ciebie podpatrzę!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Rozpoczął się okres wiankowania. Właśnie wczoraj wyjęłam z pudła wianek od ciebie. Mam ten biały jak na pierwszej fotce. Ciągle mi się nie znudził, jest śliczny. Sama robiłam też ozdoby przed drzwiami wejściowymi. Takie ciekawostki wyszukane na pintereście. Jeszcze bez szału ale szkolę się w ozdabianiu domu. Wcześniej nawet nie myślałam żeby sobie cokolwiek przystrajać poza choinką. Jak to forum zmienia ludzi i budzi uśpione talenta
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aguś
Ty to jesteś mistrzynia w tych wiankach.
Wszystkie sa przepiękne
Ty to jesteś mistrzynia w tych wiankach.
Wszystkie sa przepiękne