Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)
- andzia458
- 500p
- Od: 19 sty 2014, o 18:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
W ogrodniczym byłam na początku zeszłego tygodnia ale wybór nasion był mały. Oczywiście to rzecz względna, bo każdego interesuje co innego. Mnie głównie interesowały nasionka kwiatów.
Zakup ładniusi, może też się skuszę.
Zakup ładniusi, może też się skuszę.
- andzia458
- 500p
W Łukowie w ogrodniczym już spore zaopatrzenie. Dzisiaj kupiłam petunie wielkokwiatową, surfinię, tunbergię i pierwiosnka ząbkowanego
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Andzia. Widzę, że już szaleństwo wiosenne rozpoczęłaś. Brawo . Ja jeszcze czekam- byle do marca .
- andzia458
- 500p
Ewelinko, mi roślinki już śnią się po nocach
A czasami zdarza się, że muszę w nocy wstać do synka, jak coś się dzieje i wtedy już do rana nie mogę zasnąć- leżę wtedy i myślę, co kiedy i gdzie posiać, zasadzić
A czasami zdarza się, że muszę w nocy wstać do synka, jak coś się dzieje i wtedy już do rana nie mogę zasnąć- leżę wtedy i myślę, co kiedy i gdzie posiać, zasadzić
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Andzia pociesz się że nie tylko Ty tak masz - ja tez nie mogę spać po nocach tylko planuję
-
- 200p
- Od: 6 cze 2014, o 21:43
No widzę ,że i Ty nie możesz oprzeć się zakupom
A i sezon siewczy rozpoczęty
Dobrze wiedzieć,że w B..ce są azalie. Ładniutki kolorek tej Twojej
Jutro się wybiorę i ja może kupię na Dzień Babci
A w środę w tym ogrodniczym nie zostaw za dużo kasy
A i sezon siewczy rozpoczęty
Dobrze wiedzieć,że w B..ce są azalie. Ładniutki kolorek tej Twojej
Jutro się wybiorę i ja może kupię na Dzień Babci
A w środę w tym ogrodniczym nie zostaw za dużo kasy
- andzia458
- 500p
aniap56 na pewno dużo nie zostawię, bo zaskórniaki już mi się skończyły a jak wezmę ze wspólnego budżetu domowego to oj oj
TerDob, żebyś Ty widziała dzisiaj w nocy minę mojego męża Chłopina obudził się w nocy i co widzi- siedzę z laptopem i zeszytem na łóżku i opisuję sobie nasionka kwiatuszków, które dostałam od Forumek Nawet nie skomentował a rano jego stwierdzenie, że to już uzależnienie chyba
TerDob, żebyś Ty widziała dzisiaj w nocy minę mojego męża Chłopina obudził się w nocy i co widzi- siedzę z laptopem i zeszytem na łóżku i opisuję sobie nasionka kwiatuszków, które dostałam od Forumek Nawet nie skomentował a rano jego stwierdzenie, że to już uzależnienie chyba
- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, mój też ma uzależnioną w domu. Tylko ja zazwyczaj w drugim pokoju przy stacjonarnym PC po nocach siedzę, bo i często tak pracuję - przy komputerze, a przy okazji w przerwach - rośliny!
- andzia458
- 500p
Dario, to przynajmniej masz alibi A mnie nic nie usprawiedliwia
Ja podczytuję Twój wątek, tak strona po stronie, powoli bo ciężko z wolnym czasie i już pojawia mi się nowa lista zachcianek, co bym jeszcze chciała dosiać czy dosadzić
Ja podczytuję Twój wątek, tak strona po stronie, powoli bo ciężko z wolnym czasie i już pojawia mi się nowa lista zachcianek, co bym jeszcze chciała dosiać czy dosadzić
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Andziu bo Ci jeszcze M da szlaban na laptopa tak jak rodzice dają dzieciom Widzę, że zakupy poczynione i w domu już wiosna zagościła, śliczna azalia
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Skąd ja to znam. Tak ostatnio intensywnie myślałam co posadzę w kolejnych miejscach, że potem miałam jakieś dziwne sny . Niestety albo stety - na wiosnę mamy zaplanowany generalny remont łazienki więc staram się nie przesadzać z zakupami dopóki remontu nie zrobimy. Tak więc chyba nie jestem jeszcze tak bardzo uzależniona skoro potrafię się wstrzymać. Do czasu ..aż Forumki otworzą nowy sezon sprzedażowy . Tam to można znaleźć perełki i wszystko pod ręką nie wychodząc z domu. U mnie w szkółkach szału nie ma ... dlatego jeśli chodzi o byliny to tylko i wyłącznie wątki sprzedażowe na forum. Miłego dnia .
- andzia458
- 500p
Marysiu, obyś tylko nie wykrakała
Ewelinko- u mnie jest podobnie My jakoś przełom marca-kwietnia rozpoczynamy rozbudowę domu,w marcu mam też z synkiem operację na drugim końcu Polski i niestety finanse moje marzenia ogrodowe też mocno ograniczają
Poza tym mamy jeszcze nie ogrodzoną działkę, garaż i tunel foliowy mają być w zupełnie innych miejscach na działce i dopiero, jak te prace zostaną wykonane będę mogła tak naprawdę zagospodarowywać teren. Ale to pewnie najwcześniej za 2-3 lata będzie bo postawienie około 230m ogrodzenia to też jest koszt.
Ale ważne, żeby nie stać w miejscu i powoli coś robić, a efekty będą na pewno widoczne.
A ja posiałam dzisiaj kobeę, bratki i tunbergię
Ewelinko- u mnie jest podobnie My jakoś przełom marca-kwietnia rozpoczynamy rozbudowę domu,w marcu mam też z synkiem operację na drugim końcu Polski i niestety finanse moje marzenia ogrodowe też mocno ograniczają
Poza tym mamy jeszcze nie ogrodzoną działkę, garaż i tunel foliowy mają być w zupełnie innych miejscach na działce i dopiero, jak te prace zostaną wykonane będę mogła tak naprawdę zagospodarowywać teren. Ale to pewnie najwcześniej za 2-3 lata będzie bo postawienie około 230m ogrodzenia to też jest koszt.
Ale ważne, żeby nie stać w miejscu i powoli coś robić, a efekty będą na pewno widoczne.
A ja posiałam dzisiaj kobeę, bratki i tunbergię