Przystań dla moich roślin
- Krzysztof59
- 200p
- Od: 29 lip 2013, o 17:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Przystań dla moich roślin
Witam. Ponieważ coś podobnego tworzę u siebie - mam pytanie do właściciela tego cudnego szkiełka. Jakiego typu zamgławiacz masz tam zastosowany - zewnętrzny czy wewnętrzny fogger ? Jeszcze jedno pytanie - wentylacja jest dodatkowo wymuszana wentylatorem czy też jest samoistna ?
Pozdrawiam - Krzysztof
Dziękuję bardzo wszystkim za uznanie a co do zamgławiacza używam zwykłego nawilżacza powietrza zewnętrznego ( domowego) nie warto inwestować w jakieś wodotryski, które wedle sprzedających są tylko do tego albo tamtego. Wentylacja wymuszona dwoma wentylatorami komputerowymi cztery razy na dobę po 15 minut.
Stan na 25.01.2016
Wstawiasz za duże zdjęcia, poprawiłam. /Iwona
Wstawiasz za duże zdjęcia, poprawiłam. /Iwona
Bardzo tajemniczo i ciekawie to wygląda, bardzo mi się podoba. I nawet są moje ulubione kryptantusy .
Basia
Basia
-
- 500p
- Od: 3 gru 2014, o 11:29
Muszę napisać krótkie wooow
Widok cudowny. Również dostrzegłam kryptantusy Roślinkę tę widziałam po raz pierwszy w tamtym tygodniu u forumki Ewa321 i od razu wpadła mi w oko. Ale widzę, że Ty masz jakąś czerwoną odmianę. Świetna jest.
Pozdrawiam.
Widok cudowny. Również dostrzegłam kryptantusy Roślinkę tę widziałam po raz pierwszy w tamtym tygodniu u forumki Ewa321 i od razu wpadła mi w oko. Ale widzę, że Ty masz jakąś czerwoną odmianę. Świetna jest.
Pozdrawiam.
- Krzysztof59
- 200p
- Od: 29 lip 2013, o 17:39
Szara gwatemalska znowu zniknęła. Trochę mi jej u Ciebie brakuje ale ogólnie jest lux.
Wysłałem kilka pytań do Ciebie na pw. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Wysłałem kilka pytań do Ciebie na pw. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam - Krzysztof
Trochę zostało na konarze rozłożone . Nie wiem ale coś ona nie ma szczęścia u mnie za bardzo w zbiornikach .
Cudownie ogląda się tak zadbane roślinki
Wielkie Dzięki