Moje Hoje
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja pozwolę sobie skromnie zapytać czy ktoś posiada hoję tricolor i wymieni się ze mną? Roślinki do wymiany są u mnie w wątku (zebrane na str. 5 - 6). Przepraszam, że zaśmiecam Ci wątek - FIGO - ale bardzo mi zależy... 

Zielonolandia - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48079" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiataj Figo i Inni Miłośnicy Hoji!
Twoje hoje są przecudne , no i te różne rodzaje.... jestem pod wrażeniem! Powiedz mi tylko, co oznacza że hoje maja mieć zimą chłodniej? Czy mam ją wynieść gdzieś do chłodu? W pokoju mam 20 stopni... Czy to jest za ciepło? Tak chciałabym żeby zakwitła... Postaram się zrobic jej fotkę i wrzucić na forum... Moja też jest ładna....
Pozdrawiam z deszczowego Śląska
Jaga
Twoje hoje są przecudne , no i te różne rodzaje.... jestem pod wrażeniem! Powiedz mi tylko, co oznacza że hoje maja mieć zimą chłodniej? Czy mam ją wynieść gdzieś do chłodu? W pokoju mam 20 stopni... Czy to jest za ciepło? Tak chciałabym żeby zakwitła... Postaram się zrobic jej fotkę i wrzucić na forum... Moja też jest ładna....
Jaga
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przesłałam Ci trochę wiadomości na pw :PJaga W pisze:Wiataj Figo i Inni Miłośnicy Hoji!
Jaga
-
- Od: 30 wrz 2007, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny gdyby hoje były tak łatwo dostepne jak np.dracenki czy krotony to z pewnoscią nie były by tak bardzo poszukiwane i aż tak bardzo upragnione, bo każdy mógłby iśc do kwiaciarni i kupić
tak to juz bywa, im coś jest trudniej dostepne tym bardziej nas pociaga
pozdrawiam gorąco
kolejna forumowiczka chora na hojobę
tak to juz bywa, im coś jest trudniej dostepne tym bardziej nas pociaga

pozdrawiam gorąco
kolejna forumowiczka chora na hojobę

Gorąco pozdrawiam z Gór Świętokrzyskich
Bożena
Bożena
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28