Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
Aniu rozdawanie jest jeszcze przyjemniejsze, niż kupowanie. Kanciki rób, moim zdniem zdecydowanie poprawiają wygląd rabat. Biżuteria będzie się w takim otoczeniu super prezentować. Jak wszystko zacznie wypuszczać nowe przyrosty, to dam znać, bo mrozy bez śniegu z pewnością szkód trochę poczyniły. Otworzę wątek, tylko pomysłu i czasu mi brak. Synowa już na finiszu, muszę też im trochę pomagać.
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Soniu to niech Synowa się bierze za rodzenie bo moje urodziny nadchodzą wielkimi krokami! Już za momencik! Liczę, że będziemy świetować w tym samym dniu. A tak całkiem na poważnie, to mam nadzieję, że poród będzie szybki, bo lekki raczej nigdy nie jest. A wnuczulek urodzi się rdrowiuteńki jak rydz!
Jak się wszystko pobudzi ze snu zimowego, to daj znać.
Jak się wszystko pobudzi ze snu zimowego, to daj znać.
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ania, o niczym wielkim nie myślę. Muszę uporządkować inne sprawy. Ale bardzo podobają mi się właśnie takie kule. Nawet o nich myślałam, chyba nawet o tym samym zestawie bo coś podobne te ptaszki i patyczki pozostałe. Ten sam sprzedający chyba. Ale ja widzę te kule u siebie na trawie. No i obawiam się, że mogą być za małe. A Ty? Gdzie je chcesz ulokować? Kurczę sama nie wiem, czy się skusić. Wiesz czego się też obawiam? Szukając różnej biżuterii, znalazłam na takich kulach takie żabki. Pewnie też je widziałaś. No i znalazłam sklep który je sprzedaje na wyprzedaży. Sporo przecenione bo kule całe zardzewiałe. No i właśnie się zastanawiam, czy te kule też takie nie będą.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ja niestety na takie kule nie mogę sobie pozwolić,mam ogród przy drodze
Za to będę podziwiała u Ciebie...może tylko skusze się na poidełko...albo poszukam na giełdzie ze starociami?
Za to będę podziwiała u Ciebie...może tylko skusze się na poidełko...albo poszukam na giełdzie ze starociami?
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Wleciałam tu do Ciebie oblookać te wyłażące już z ziemi tulipany, a tu nima
Za to widzę że Madzia coś straszy rdzewieniem kul
Trza by wlecieć do Wandzi i popytać, u niej kule już od jakiegoś czasu bytują w ogrodzie
A ten motyl włochaty, fuj, nie wiedziałam że motyle są takie włochate
Za to widzę że Madzia coś straszy rdzewieniem kul
Trza by wlecieć do Wandzi i popytać, u niej kule już od jakiegoś czasu bytują w ogrodzie
A ten motyl włochaty, fuj, nie wiedziałam że motyle są takie włochate
- aneczka1979
Aniu oby udało Ci się wyszperać. Ja od kiedy mam działkę, to jeżdżę na giełdę ze starociami bardzo często. I przez trzy lata nie widziałam nawet jednego poidełka. A szkoda, bo chętnie widziałbym u siebie jeszcze ze trzy.
Madziu nie pomyślałam o rdzy. Mam nadzieję, że moimi pocieszę się ze dwa -trzy sezony. Na zimę oczywiście będę chować.
Batrix witaj i u mnie. Choć tu nie jest aż tak wesoło jak u Ciebie, to jednak czasami mamy tu niezły ubaw okraszony krzaczorami.
Zuzka no właśnie! Trzeba zapytać Wandzi.
Tulipany mam w komórce. Nie chciało mi się zgrywać. Wybacz.
Madziu nie pomyślałam o rdzy. Mam nadzieję, że moimi pocieszę się ze dwa -trzy sezony. Na zimę oczywiście będę chować.
Batrix witaj i u mnie. Choć tu nie jest aż tak wesoło jak u Ciebie, to jednak czasami mamy tu niezły ubaw okraszony krzaczorami.
Zuzka no właśnie! Trzeba zapytać Wandzi.
Tulipany mam w komórce. Nie chciało mi się zgrywać. Wybacz.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu pewnie jak jest to od razu ktoś kupuje
-
No ja też bym nie pomyślała, póki tych z żabami nie zobaczyłam. A gdzie te kule ulokujesz? Masz już pomysł?
Poidełka super sprawa. Sama o nich myślę. Jedno mi się podoba przeogromnie. Koło mnie w sklepie. Cena - 300 zł. Jest boskie. Ale są rzeczy ważniejsze na tą chwilę niż poidełka za taką stawkę. Im więcej ptaków wyrwę z tego mojego lasu, tym mniej może będą darły dzioby rano. Uwielbiam je ale te pobudki o 4 nad ranem..kosmos.
Poidełka super sprawa. Sama o nich myślę. Jedno mi się podoba przeogromnie. Koło mnie w sklepie. Cena - 300 zł. Jest boskie. Ale są rzeczy ważniejsze na tą chwilę niż poidełka za taką stawkę. Im więcej ptaków wyrwę z tego mojego lasu, tym mniej może będą darły dzioby rano. Uwielbiam je ale te pobudki o 4 nad ranem..kosmos.
- aneczka1979
Aniu na pewno takie poidełka od ręki byłby wykupione. Niestety to niemożliwe by się pojawiały a ja od trzech lat nie trafiłabym nawet na jedno. No po prostu niemożliwe. Zimą jestem minimum 2 x w miesiącu. A wiosną i latem nawet co tydzień i to wcześnie rano (a giełda jest właśnie co tydzień). No niemożliwe!
Madziu jak to gdzie? No na rabatach oczywiście. Nawet niech nie próbują rdzewieć.
Madziu jak to gdzie? No na rabatach oczywiście. Nawet niech nie próbują rdzewieć.
-
No wiesz, widziałam też na stołach. Dlatego pytam. Szkoda że te duże kule takie zaporowe ceny mają...
- aneczka1979
Madziu na rabatach, w moim buszu jest większa szansa, ze będą mniej widoczne niż na stole jak lusterka z daleka.
A na duże pokuszę się kiedyś... Jak spełnię sen o domu z ogrodem. I będę już po przetestowaniu tych.
A na duże pokuszę się kiedyś... Jak spełnię sen o domu z ogrodem. I będę już po przetestowaniu tych.
-
- 1000p
- Od: 1 sie 2014, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Na innym forum dużo osób ma takie kule i nie widziałam żeby ktoś na rdzewienie się skarżył.....
Też mi się bardzo podobają widziałam nawet w ogrodniczym dosyć spore ale trochę drogie.
Też mi się bardzo podobają widziałam nawet w ogrodniczym dosyć spore ale trochę drogie.
-
Ania, Ty masz powojnika górskiego? Zastanawiam się, czy moja Montana Rubens żyje. Wygląda jakby miała pąki zasuszone ale może ona tak ma.. Nie wszystkie powojniki mają piękne, tłuste pączki.