Nie mogę pisać na pw(może za jakiś czas)Nie wiem czy tu mogę na ten temat pisać,może niedługo na pw.Póki co masz przepiękne lilie i nie tylko Sama od lat na lilie choruję z różnymi "objawami'(roślinki czekają-coś wymyślę) kARMEN2
Tereniu, weszłam sobie, tak po drodze, do Twojego ogrodu i trudno mi było z niego wyjść.
Zobaczyłam tu takie cudeńka, że trudno mi jest znaleźć odpowiednie słowa dla ich określenia.
Powiem tak: śliczne masz rośliny, piękne kwiaty - wszystkie. Ogromne ich ilości.
Ogród taki uporządkowany, zadbany. Wspaniała z Ciebie Ogrodniczka.
Wrócę tu jeszcze niejeden raz, bo muszę bardzo dokładnie przyjrzeć się wszystkim Twoim roślinkom. Jeśli nie masz nic przeciwko temu, oczywiście.
Tereniu dawno nie byłam u ciebie , ale po troszku nadrabiam
lilie masz piękne , też je bardzo lubię , a ten ich zapach chociaż taki słodki też go uwielbiam
piszesz, że u ciebie zima , u nas dzisiaj + 10 stopni, wiosna , w poniedziałek chcę jechać na działkę trochę popracować
Witam przemiłych gości a szczególnie tych co pierwszy raz w moje progi zaszli Agnieszko witam i bardzo dziękuję za tak miłe słowa pod adresem mojego ogrodu
Lilie są cudne i to wszystkie
Jeszcze raz dziękuję i zapraszam częściej Karolinko jeszcze troszeczkę jeszcze chwileczkę i już będzie wiosna i będziemy się cieszyć naszymi kwiatami i Karmen u mnie w profilu jest adres e mail - możesz napisać
Dziękuję w imieniu lilii ja tak na serio na chorobę liliowa zachorowałam rok temu i do tej pory mnie trzyma
Pozdrawiam Teresa Witaj Lucynko Bardzo się cieszę że zaszłaś do mnie
Jest mi bardzo miło że Ci się podobają moje kwiatuszki i działeczka
Lucynko moje działki trochę zaniedbane bo jedna stara i jej już mniej czasu poświęcam a druga nowa dopiero teraz będzie drugi sezon jak coś tam robimy a w rezultacie obie zaniedbane
Zapraszam - przychodź jak tylko masz czas i ochotę będzie mi miło Cię gościć Witaj Bożenko Byłam u Ciebie i widziałam że byłaś bardzo zajęta - piękne rzeczy zrobiłaś może i ja kiedyś popróbuję .
Cieszę się że moje lilijki Ci się podobają - ja też je uwielbiam
Trochę śniegu zginęło ale jeszcze jest a teraz lekki przymrozek - jutro zapowiadają ciepło to pewnie zginie resztka śniegu .
Witaj Tereniu,twoje lilie ogromniaste i taka ilość i jakość ,cudowne,u mnie dzisiaj była prawdziwa wiosna ,aż nie do wiary ,nawet zasadziłam w ogrodzie miniaturową różyczkę z LM i nie byłabym sobą gdybym z jednej nie zrobiła 4 szt ,wypatrzyłam,że w doniczce jest chyba wiecej maleńkich różyczek ,rozerwałam powoli bryłę korzeniową i znalazły się 4 szt,żeby ich tylko bardzo nie domroziło ,pozdrawiam i buziaczki gorące
Witaj Beatko Jeszcze nie spakowana - na razie się kuruję - nie wiem co jest , niby ładna pogoda a ja do bani Martusiu U mnie za oknem tez wiosna a ja nie mam sił nawet się ruszać , też planowałam zajrzeć na działkę . Ziemia już rozmarznięta ?? - Ty to masz pomysły i tak trzymaj
Dziękuję Ci bardzo i też pozdrawiam cieplutko Iwonko dziękuję w imieniu lilii .
Tak powolutku się pakuję ale już się cieszę na spotkanie z moim kwiatuszkiem
Tereniu cudowne masz te lilie, jak je zbierzesz na nowej działce i zakwitną to będzie widowisko
Martwi mnie, że nie możesz wyjść z dolegliwości i mam tylko nadzieję, że jak zmienisz klimat to wrócisz jak młody bóg
Na razie dbaj o siebie i powoli pakuj walizki.
Dobrego tygodnia i zdrowia życzę
Witam w ten szaro bury dzień Kasiu dzięki mnie też ona się podoba Gosiu troszkę się ich uzbierało
Lilia mandragory - super - życzę powodzenia , na pewno się uda Marysiu dzięki w imieniu lilii większość już na nowej działce , resztę mam zamiar przenieść w tym roku - ja czekam jak się rozrosną
Ja też mam taka nadzieję
Pozdrawiam, dziękuję i również życzę dużo zdrówka Dorotko witam i dziękuję
Na pewno zajrzę - nie wytrzymam tak długo bez Was i FO
Miłego tygodnia życzę dla wszystkich odwiedzających mój wątek