Miejsce na ziemi - Ave/2008r. cz.1/
inni by się pochwalili, gdyby potrafili zrobić coś tak ładnego, praktycznie z niczego...Ave pisze:Halinko , Haniu cieszę się, że Wam się podobało Może grudniową porą inni pochwalą się również swoimi "pracami ręcznymi"
jestem pod wrażeniem tego co robisz Ewuniu w ogrodzie a teraz jeszcze takie cudeńka...
dobrego dzionka ...
muszę jeszcze dodać,że jedzonko, które pzrzygotowujesz sprawia,że ślinka leci...Ave pisze:Witajcie dwie Ewusie u Ewy na kawusi dziękuje za odwiedzinki i za te miłe słowa ;:54
Ewuniu, pisałaś, coś o mężu perfekcjoniście, a u Ciebie też przecież wszystko dopracowane w każdym szczególe...
widać to na zdjęciach...
szczęślin na dobry dzionek...
ewa
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marioluś i o to właśnie chodziło , żeby Was zachęcić, a co "piękności" to Twój będzie i tak najpiękniejszy, bo ... będzie Twój i zrobiony "własnymi łapkami"
Monisiu, dziękuję za odwiedzinki Dzieckowi niestety nie lepiej ale może pani dochtorowa ;) coś zmieni i się poprawi . Wrrrrr nie lubię jak dzieci są "zachorowane", nawet jak są takie duże jak moje
Monisiu, dziękuję za odwiedzinki Dzieckowi niestety nie lepiej ale może pani dochtorowa ;) coś zmieni i się poprawi . Wrrrrr nie lubię jak dzieci są "zachorowane", nawet jak są takie duże jak moje
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu, kominek wspaniały, teraz zima już nie będzie taka niemiła A stroikiem mnie dobiłaś...koniecznie muszę go od Ciebie podgapić i podskoczyć na nauki :P Trzymam kciuki za Chorowitka.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki