Madzik - moje storczyki
- madzik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeanne, Lucynko - na pewno będą kolejne zdjęcia Myślę, że ogonki zrobią się mniej zielone i troszkę się jeszcze "rozejdą".
emiliko* - moja Masdevallia jest z Orchidsklepiku i na ich stronie można obejrzeć pełną ofertę
Renatko - roślinka jest bardzo kompaktowa - wysokość wraz z doniczką to 19 cm. Kwiatuszek też nie za duży - szerokość 1,5 cm; wysokość z ogonkami (póki co ) - 2,5 cm.
Poniżej cała roślinka i kwiatuszek - wygląd sprzed chwili:
emiliko* - moja Masdevallia jest z Orchidsklepiku i na ich stronie można obejrzeć pełną ofertę
Renatko - roślinka jest bardzo kompaktowa - wysokość wraz z doniczką to 19 cm. Kwiatuszek też nie za duży - szerokość 1,5 cm; wysokość z ogonkami (póki co ) - 2,5 cm.
Poniżej cała roślinka i kwiatuszek - wygląd sprzed chwili:
- BEATA55555
- 200p
- Od: 22 wrz 2008, o 17:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- madzik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Renatko - podłoże sama tworzyłam i jak na razie chyba jej służy, bo rosną i listki i korzonki (część miała zgnitych jak ją kupiłam...)
Teresko - byłam u Ciebie z rewizytą i widzę, że Twoje Dendrobium zakwitnie lada dzień - czekam zatem na prezentację A z tą kompromitacją to naprawdę przesadzasz....
Asiu, Beatko, wuzetko - dziękuję
Teresko - byłam u Ciebie z rewizytą i widzę, że Twoje Dendrobium zakwitnie lada dzień - czekam zatem na prezentację A z tą kompromitacją to naprawdę przesadzasz....
Asiu, Beatko, wuzetko - dziękuję