Ogród zielonej
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród zielonej
Przybywam z gratulacjami dla Babci i Karolka w nowym sezonie ogrodowym powodzenia życząc!
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Soniu niech Karolek zdrowo się chowa. Niech omijają Go wszelakie smutki, by uśmiech na buźce Jego i Waszych zawsze gościł.
Limelight jest wizytówką Twojego ogrodu. Zdecydowanie. Cudowna. Myślę, że w Twoich łapkach i Polar Bear szybko będzie taka.
Soniu już można sprzątać te wszystkie liściory z rabat? Ile bym miała czyściej od razu.
Limelight jest wizytówką Twojego ogrodu. Zdecydowanie. Cudowna. Myślę, że w Twoich łapkach i Polar Bear szybko będzie taka.
Soniu już można sprzątać te wszystkie liściory z rabat? Ile bym miała czyściej od razu.
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Cześć Hortensjowa Panienko
Przylaszczki kwitną jak mi się podobają te malusie kwiatuszki, muszę sobie coś takiego posadzić.
Polar Bear też zakupiłam jedną w zeszłym roku. To był błąd, muszę jeszcze dwie dokupić
Buziaki dla Karolka, niech się zdrowo chowa
Przylaszczki kwitną jak mi się podobają te malusie kwiatuszki, muszę sobie coś takiego posadzić.
Polar Bear też zakupiłam jedną w zeszłym roku. To był błąd, muszę jeszcze dwie dokupić
Buziaki dla Karolka, niech się zdrowo chowa
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Soniu cudnie zaczęłaś nowy wątek tylko nie wiem co chwalić najpierw kwiaty czy Karolka
Staramy się stworzyć jak najwięcej piękna wokół nas ale przecież nie tylko dla siebie ale też z myślą o dzieciach i wnukach niech wam zdrowo ten mały ogrodnik rośnie a ogród cieszy
Staramy się stworzyć jak najwięcej piękna wokół nas ale przecież nie tylko dla siebie ale też z myślą o dzieciach i wnukach niech wam zdrowo ten mały ogrodnik rośnie a ogród cieszy
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Soniu, melduje się
Wiosna widzę że już na całego
Hortensja Limelight z pierwszego foto katalogowa
Karolek słodziutki do wyściskania, gratulacje babciu Pokazuj Go częściej
Wiosna widzę że już na całego
Hortensja Limelight z pierwszego foto katalogowa
Karolek słodziutki do wyściskania, gratulacje babciu Pokazuj Go częściej
Gratulacje dla Babci. Wnusio niech rośnie zdrowo na pociechę Was wszystkich. Piękny początek nowego wątku.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gdyby nie Twój wpis u Aneczki, to pewnie bym Ciebie zgubiła Soniu. Dlaczego mnie nie szturchnęłaś, że otworzyłaś nowy wątek?
Nie dość tego że nowy wątek, to jeszcze mamy nowego człowieczka. Cóż za cudny łepeczek wystaje z tego zawiniątka
Nie dość tego że nowy wątek, to jeszcze mamy nowego człowieczka. Cóż za cudny łepeczek wystaje z tego zawiniątka
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Martuś, Kasiu, Olu, Paulinko, Marysiu, Aneczko, Jolu, Beatko, Zuziu, kropko, Wandziu pozwólcie, że zbiorowo podziękuję za tyle ciepłych słów.
Miś Polarny będzie drugi, pierwszy ma być na pniu. Ten już w formie krzewu przy wejściu. Nad kolejnym Chopinem się zastanawiałam, ale prognozy straszą mokrym latem, to mój entuzjazm do róż studzą. Trochę liści pozbierałam wczoraj, ale na budzących się bylinach zostawiłam, boję się mrozów. Przylaszczkę przesadziłam jesienią, ale i tak ma sporo pąków. Niestety teraz jeszcze nie mam za wiele czasu, oszczędzam synową po cesarce. Syn pracuje w domu i dogląda Karolka, a ja codziennie gotuję i wożę, żeby mama miała siłę karmić synka. Nie będę epatowała zdjęciami, bo jesteśmy przeciwnikami pokazywania dzieci w sieci, ale z pewnością się nie oprę, żeby czasem dyskretnie go sfotografować. Muszę nadrobić wizyty w waszych wątkach, bo tyle już się dzieje, cebulowe się budzą, a wysiewy królują na parapetach.
U mnie ostnica, turzyca włosista i bazylia już czekają na słonko.
Właściwie cała przyroda zbudziła się do życia.
Miś Polarny będzie drugi, pierwszy ma być na pniu. Ten już w formie krzewu przy wejściu. Nad kolejnym Chopinem się zastanawiałam, ale prognozy straszą mokrym latem, to mój entuzjazm do róż studzą. Trochę liści pozbierałam wczoraj, ale na budzących się bylinach zostawiłam, boję się mrozów. Przylaszczkę przesadziłam jesienią, ale i tak ma sporo pąków. Niestety teraz jeszcze nie mam za wiele czasu, oszczędzam synową po cesarce. Syn pracuje w domu i dogląda Karolka, a ja codziennie gotuję i wożę, żeby mama miała siłę karmić synka. Nie będę epatowała zdjęciami, bo jesteśmy przeciwnikami pokazywania dzieci w sieci, ale z pewnością się nie oprę, żeby czasem dyskretnie go sfotografować. Muszę nadrobić wizyty w waszych wątkach, bo tyle już się dzieje, cebulowe się budzą, a wysiewy królują na parapetach.
U mnie ostnica, turzyca włosista i bazylia już czekają na słonko.
Właściwie cała przyroda zbudziła się do życia.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Soniu jakie ładne niteczki, u mnie tez powoli się pokazują ostnice i rozplenice maleńkie kiełkują,ale na turzycę jeszcze czekam
Kupiłam sadzonkę bazylii w markecie,postawiłam na oknie w kuchni,minęło kilka dni i klapnęła całkowicie,nic z niej nie zostało
Kupiłam sadzonkę bazylii w markecie,postawiłam na oknie w kuchni,minęło kilka dni i klapnęła całkowicie,nic z niej nie zostało
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Aniu tak samo zrobiła moja bazylia. Tyle, że ja ją w takim stanie zblendowałam z oliwą i czosnkiem.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Aniu turzyca wykiełkowała ładnie, ale rośnie wyjątkowo wolno. Nie miałam właściwej ziemi, więc posiałam ją w takiej z padniętego kwiatka doniczkowego. Bazylię kupiłam w miksie, wolę swoją, bo te pędzone, marketowe mi nie smakują. Rozplenic posiałam tylko kilka dla przyjaciółki, ja już nie potrzebuję.
Aneczko jakoś mało kupuję ziół, bo moja siostra ma trochę wiedzy na temat ich hodowli.
Aneczko jakoś mało kupuję ziół, bo moja siostra ma trochę wiedzy na temat ich hodowli.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Całe szczęście, że napisałaś u mnie, żę pokazałaś zdjęcia u siebie
Inaczej pewnie żyłabym w nieświadomości do maja.
Dlatego nie lubię jak ktoś zamyka wątek.
Ostnica z tego co widze u siebie chyba przeżyła. A na pewno są siewki, dlatego nie sieję w domu
Ale cieszę się bardzo, że znowu z nami jesteś
Wnusi to dopiero zmieni cały świat.
Inaczej pewnie żyłabym w nieświadomości do maja.
Dlatego nie lubię jak ktoś zamyka wątek.
Ostnica z tego co widze u siebie chyba przeżyła. A na pewno są siewki, dlatego nie sieję w domu
Ale cieszę się bardzo, że znowu z nami jesteś
Wnusi to dopiero zmieni cały świat.
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Jestem i gratuluję ślicznego wnuczka.
Będzie szybko rósł bo wiosna tuż,tuż.
Będzie szybko rósł bo wiosna tuż,tuż.