Chałaputkowo-dwa
- Reniak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Chałaputkowo-dwa
Boże jaka ulga, bałam się zaglądać na Twój wątek , ale teraz gdy już wszystko dobrze to kamień z serca, przeżyłam kilka razy historie z poważnie chorymi zwierzątkami i źle to znoszę. Całuje tą futrzaną mordeczkę.
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem oburzona tym co sie stało. jak można tak nieodpowiedzialnie mieć psa , który gryzie ludzi i pieski. To okropne, często takie zdarzenia maja miejsce . Już czas coś na to zaradzić
Całe szczescie ,że synowi nic i ,że Chałaputek już zdrowy
Rozczulił mnie tym pocieszaniem Ciebie kiedy biedny był chory . Co to znaczy psia wierność , miłość bezwarunkowa, oddanie

Całe szczescie ,że synowi nic i ,że Chałaputek już zdrowy

- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Dziękuję Wam kochani za troskę , ale jak nie urok to...............teściowa w szpitalu i spędzam tam każdą wolną chwilkę , wiemy jak to u nas w szpitalach wygląda , a ją myć , przebierać , karmić trzeba , przepraszam odezwę się jak się już troszkę jej , mam nadzieję , poprawi .
z ogrodowych - to tylko przycięłam agrest i porzeczki - jejku a jak te cięte gałązki pachną
z ogrodowych - to tylko przycięłam agrest i porzeczki - jejku a jak te cięte gałązki pachną

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo to i owo
- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
Monia dużo siły życzę. Coś Was te nieszczęścia nie chcą opuścić... Przytulam mocno 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Monia, trzymaj się, nie daj się.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Moniu trzymam kciuki,by sytuacja się poprawiła i dużo zdrówka dla rodzinki 

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Witaj Moniko
Ja również jestem bardzo wstrząśnięty Waszą nieprzyjemną przygodą na spacerze,że aż zły
och gdybym ja tam był,to nie z tym owczarkiem ale z jego właścicielem bym się rozprawił
- ech aż mnie jeszcze teraz ręce swędzą
Cieszę się,że Synuś nie odniósł większych obrażeń ale mimo,że jest już dużo lepiej z Chałaputkiem bardzo mi go żal-przekochana psinka i taka mądra,że będąc tak poszkodowaną potrafiła jeszcze pocieszać swoją Panią-pogłaskaj ją ode mnie
Do tego nieszczęścia doszła jeszcze niedyspozycja Twojej Teściowej,jesteś godna podziwu,że potrafisz temu wszystkiemu podołać ale tak to zazwyczaj bywa,że nieszczęścia chodzą parami-skąd ja to znam? Wiadomo,że wszystko minie a póki co głowa do góry
Przy okazji muszę pochwalić Twoje dwukolorowe begonie-bardzo piękne i takie zdrowe wychuchane
Pozdrawiam.

Ja również jestem bardzo wstrząśnięty Waszą nieprzyjemną przygodą na spacerze,że aż zły

Cieszę się,że Synuś nie odniósł większych obrażeń ale mimo,że jest już dużo lepiej z Chałaputkiem bardzo mi go żal-przekochana psinka i taka mądra,że będąc tak poszkodowaną potrafiła jeszcze pocieszać swoją Panią-pogłaskaj ją ode mnie

Do tego nieszczęścia doszła jeszcze niedyspozycja Twojej Teściowej,jesteś godna podziwu,że potrafisz temu wszystkiemu podołać ale tak to zazwyczaj bywa,że nieszczęścia chodzą parami-skąd ja to znam? Wiadomo,że wszystko minie a póki co głowa do góry

Przy okazji muszę pochwalić Twoje dwukolorowe begonie-bardzo piękne i takie zdrowe wychuchane

Pozdrawiam.
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Witajcie kochani moi
Dziękuję Wam bardzo za pamięć - mam nadzieję że niedługo złapię oddech - bo jeszcze w tak zwanym miedzy czasie zdążyłam zawodowo odwiedzić Szwecję a prywatnie w drodze powrotnej w I..i zaopatrzyłam się w miniaturową szklarenkę - mnożarkę i dwa super wiklinowe koszyki
Idzie ku lepszemu , babcia odkąd przyprowadziłam jej balkonik - wzięła sobie za punkt honoru poruszania się bez pomocy
Dziś spotykam się z rzeczoznawcą ubezpieczeniowym w sprawie wypłacenia odszkodowania za pogryzienie - niech mi zwrócą koszty będzie na kwiatki
I byłam na Gardenii gdyby nie to że na sekund pięć spotkałam się z Anetką Wiewióreczką - uznałabym wyjazd za marnotrawstwo czasu
, nie było ani jednego wystawcy ze szklarniami ANI JEDNEGO - SKANDAL
przywiozłam dwie drzewiaste piwonie - fioletową i żółtą nn
dwie czarne dalie kaktusowe - nie pamiętam nazwy ( nie sprawdzę w pracuni jestem )
cebulkę begonii białej
pelargonię bluszczolistną o łososiowo-różowym kolorze kwiatków
5 prymulek - generalnie zakupy aby z pustymi rękami nie wracać
-
Obawiam się że dziś znów nie poszukam wiosny w ogrodzie - jak wrócę do domciu pewnie będzie już ciemno

Dziękuję Wam bardzo za pamięć - mam nadzieję że niedługo złapię oddech - bo jeszcze w tak zwanym miedzy czasie zdążyłam zawodowo odwiedzić Szwecję a prywatnie w drodze powrotnej w I..i zaopatrzyłam się w miniaturową szklarenkę - mnożarkę i dwa super wiklinowe koszyki
Idzie ku lepszemu , babcia odkąd przyprowadziłam jej balkonik - wzięła sobie za punkt honoru poruszania się bez pomocy

Dziś spotykam się z rzeczoznawcą ubezpieczeniowym w sprawie wypłacenia odszkodowania za pogryzienie - niech mi zwrócą koszty będzie na kwiatki

I byłam na Gardenii gdyby nie to że na sekund pięć spotkałam się z Anetką Wiewióreczką - uznałabym wyjazd za marnotrawstwo czasu

przywiozłam dwie drzewiaste piwonie - fioletową i żółtą nn
dwie czarne dalie kaktusowe - nie pamiętam nazwy ( nie sprawdzę w pracuni jestem )
cebulkę begonii białej
pelargonię bluszczolistną o łososiowo-różowym kolorze kwiatków
5 prymulek - generalnie zakupy aby z pustymi rękami nie wracać

Obawiam się że dziś znów nie poszukam wiosny w ogrodzie - jak wrócę do domciu pewnie będzie już ciemno

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo to i owo
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
Moniko ty ciągle w biegu ,ciągle szybko i czasu ci brakuje.Ja znowu mam za dużo czasu czego skutkiem są zakupy przez internet bo nie mam samochodu ani prawa jazdy więc zakupy robię tak co by mi do domu przynieśli .Jak bym pracowała to pewnie bardziej bym zaoszczędziła a tak z nudów siadam przed laptopem,oglądam a potem klikam i kupuję .Chyba lepiej by było jak bym poszła do pracy
Zwolnij tempo bo ci sił braknie do prac ogrodowych

Zwolnij tempo bo ci sił braknie do prac ogrodowych

- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko ja, jakoś Ciebie na Gardenii nie spotkałam
szkoda ,może za rok umówimy się lepiej.
Ja dzisiaj na święto zrobiłam sobie prezent i kupiłam dwie piwonie drzewiaste
możesz zobaczyć u mnie wstawiłam zdjęcia.

szkoda ,może za rok umówimy się lepiej.
Ja dzisiaj na święto zrobiłam sobie prezent i kupiłam dwie piwonie drzewiaste
możesz zobaczyć u mnie wstawiłam zdjęcia.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Mania, co u Was słychać?, jak wysiewy?
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Moniko
przyszłam się przywitać i zobaczyć co u Ciebie a Ciebie nie ma
Pozdrawiam i czekam na pokazanie Twojej wiosny

Pozdrawiam i czekam na pokazanie Twojej wiosny

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Monikaja też jestem w klubie zaniepokojonych. Mam nadzieję że u Ciebie wszystko gra. Zaraz dzień będzie dłuższy, cieplejszy. Trzymaj się, nie daj się.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Witam Cię
Cieszę się,że przykre sprawy masz już za sobą i wszystko idzie ku lepszemu
Ja również czekam na pokazanie nam niedługo Twojego wiosennego ogrodu
Pozdrawiam.

Cieszę się,że przykre sprawy masz już za sobą i wszystko idzie ku lepszemu

Pozdrawiam.