Niecierpliwie czekam na wiosnę cz. 29
- adamiec
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Niecierpliwie czekam na wiosnę cz. 29
Pogoda nie zachęca o wyjścia ale już jestem po gimnastyce w klubie. Teraz trochę pracy w domu a po południu do szpitala odwiedzić koleżankę.
Kupiłam nasiona pięciornika mix i chcę wysiać może coś mi wyrośnie . Z bielenia drzew nici, przy takie pogodzie.
Kupiłam nasiona pięciornika mix i chcę wysiać może coś mi wyrośnie . Z bielenia drzew nici, przy takie pogodzie.
- majalis2013
- 500p
- Od: 20 mar 2013, o 08:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu masz takie żonkilowe pole jak u mojej Babci w ogrodzie, było jeszcze tulipanowe, szafirkowe, narcyzowe
A prymulki przyjerzdzały z byłego NRD na zamówienie wraz z innymi roślinkami. Najbardziej lubiłam te kuliste na długiej łodyżce, ząbkowany.
A prymulki przyjerzdzały z byłego NRD na zamówienie wraz z innymi roślinkami. Najbardziej lubiłam te kuliste na długiej łodyżce, ząbkowany.
Agata
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziewczyny, współczuję pogody. U mnie znośnie. Od kilku tygodni temperatura chłodna, średnio +5 st, ale za to stała, bez niespodzianek. W nocy -2. Za to dzisiaj piękne słońce. W szklarni + 27. Papryki grzeją czupryny do wieczora.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Irenko niestety ciągle coś pada jak nie deszcze to mokry śnieg i malowanie czy opryski odpadają, a ja z kolei miałam pryskać miedzianem rośliny.
Agatko to poletko to rzecz zastana, bonus do domu niewiele było tych bonusów ale ten uroczy
czy o tych pierwiosnkach piszesz? mam je tylko w tym kolorze ale są mi szczególnie bliskie, jak bliska jest osoba która mi je dała
Lidziu tym razem mamy identyczną pogodę, śnieg z różnym nasileniem pada do tej pory, ale niewiele go zostaje bo się topi....i dobrze bo nie osiada ma roślinach.
Danusiu to jesteś pierwszą osobą na FO, która pisze takie optymistyczne wiadomości Ja moim pomidorkom przyświecam żarówką żeby miały więcej światła
Agatko to poletko to rzecz zastana, bonus do domu niewiele było tych bonusów ale ten uroczy
czy o tych pierwiosnkach piszesz? mam je tylko w tym kolorze ale są mi szczególnie bliskie, jak bliska jest osoba która mi je dała
Lidziu tym razem mamy identyczną pogodę, śnieg z różnym nasileniem pada do tej pory, ale niewiele go zostaje bo się topi....i dobrze bo nie osiada ma roślinach.
Danusiu to jesteś pierwszą osobą na FO, która pisze takie optymistyczne wiadomości Ja moim pomidorkom przyświecam żarówką żeby miały więcej światła
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Przyniósł, przyniósł, kupę śniegu ale na te Twoje żonkilowe łany to miło popatrzeć i od razu jaśniej w duszy się robi , jeszcze troszkę i się doczekamy.
- majalis2013
- 500p
- Od: 20 mar 2013, o 08:10
Marysiu tak to ten . Miały przecudne kolory i każdy kolor miał jeszcze inne oczka. Najlepiej oglądało się je z bliska w słoneczny dzień ,w pozycji leżącej.
Piękne wspomnienie.
Piękne wspomnienie.
Agata
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Iwonko we mnie budzi jeszcze inne wspomnienia, ale to już opowiadałam i nie chcę się powtarzać
Agatko a dla mnie to jest zlepek kwiatków prymulki w kulkę, nie wiem czy się precyzyjnie wyraziłam
Agatko a dla mnie to jest zlepek kwiatków prymulki w kulkę, nie wiem czy się precyzyjnie wyraziłam
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Marysiu przybliżyłaś piękna wiosnę tymi ślicznościami
U mnie paskudna pogoda pada śnieg ,ale długo nie leży .Jest bardzo brzydko i zimno
Miłego dnia
U mnie paskudna pogoda pada śnieg ,ale długo nie leży .Jest bardzo brzydko i zimno
Miłego dnia
Pozdrawiam Alicja
- piortkowice
- 1000p
- Od: 13 sty 2013, o 11:22
Ile żonkili Aż ślinka cieknie Ilośći hurtowe Pięknie się prezentują
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
Marysiu piękne widoki, jem spóźniony obiad i przy tych kwiatach nie zauważyłam że już zjadłam
To pole narcyzów Co roku to powtarzam
To pole narcyzów Co roku to powtarzam
Pozdrawiam Ela
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Marysiu. Czytam, że zima do Ciebie chwilowo wróciła. Nie zazdroszczę . Zdjęcia poprzedniej wiosny świetne . Już czekam na te łany roślin . Mamy marzec, więc już bliżej niż dalej i mimo dzisiejszego śniegu życzę Ci wiosny lada moment . Pozdrawiam .
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Z przyjemnością obejrzałam wspominki --cudne, tym bardziej ,że u mnie znowu zima No ale trudno, wilgoci nie dosc