Mój ogród ma 3 lata

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 16 paź 2015, o 18:10
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród ma 3 lata

Post »

Beattabo dziękuję za miłe słowa ;:196 i zapraszam do podglądania ;:7 . U mnie dzisiaj zimno i mglisto ze nosa z domu nie chcę się wychylić :;230 ale pstryknełam parę jesiennych foteczek :heja. Roślinki mimo zimna jeszcze kwitną
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
A na innych już oznaki jesieni :roll:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Was cieplutko ;:215
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Witam Kochani w 2016 roku :wit . Wszystkim życzę w nadchodzącym sezonie wielu sukcesów ogrodniczych i oby ten sezon był dla naszych roślin łaskawszy :heja Dla odwiedzających kilka dzisiejszych fotek :tan
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam ;:172
Awatar użytkownika
rochrza
200p
200p
Od: 5 kwie 2008, o 13:37

Post »

Witaj Agnieszko ! Rośliny w Twoim ogrodzie jak u wytrawnego kolekcjonera, tyle ciekawych okazów. Niektóre rozpoznaję, ale wielu nie znam. Wypatrzyłam wśród nich kalikarpę, która u mnie niestety nie przetrwała. A jak radzi sobie u Ciebie? Co to za roślina na trzecim zdjęciu od końca? I jeszcze jedno pytanie, jak nazywa się iglaste "pokrzywione" drzewko pod płotem?
Będę do Ciebie zaglądała na pewno, bo miło patrzy się na powstające nowe ogrody. Pozdrawiam i życzę sukcesów :wit
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Witaj rochrza dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie kalikarpa czyli pięknotka rośnie u mnie od wiosny i nie sprawia żadnych problemów jest samowystarczalna :;230 a u mnie ziemia też marna ale daje rade i ładnie przyrosła i kwitła, to na trzecim zdjęciu od dołu to ciemiernik kwitnie styczeń/luty, a o iglaka ta nie wiem którego pytasz bo mam 3 pochylone przy płocie ;:218 O tego pytasz ;:162
Obrazek
Awatar użytkownika
rochrza
200p
200p

Post »

Agnieszko, pytałam o tego iglaka na przedostatnim zdjęciu, które pokazałaś z 6 listopada.
Tak po cichutku podejrzewałam ciemiernika; wygląda niesamowicie, jest wielki ;:202
Miłego wieczoru :wit
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Witaj kochana ;:138 to już wiem pewnie chodzi Ci o Jałowca płaczącego Horstmann. Piękny cudak ogrodowy :;230 , a specjalnie dla Ciebie pod lekkim zimowym przykryciem ;:172 Fotka z dzisiaj :wit
Obrazek
Awatar użytkownika
rochrza
200p
200p

Post »

Tak, tak, właśnie o niego pytałam. Mamy też taki jałowiec u siebie i za skarby nie mogę zapamiętać nazwy-teraz zapisałam już w ważnym miejscu ;:108 Nasz jest już dosyć duży, ale zaczynaliśmy też od niewielkiego drzewka. Nie wiem, czy Twojemu kiedyś nie będzie przeszkadzał płot?

Obrazek

Tak wygląda obecnie ten nasz dziwak, podporę założyliśmy kiedyś ze względu na bardzo silne wiatry, ale nie jestem pewna, czy ona teraz jest jeszcze potrzebna.
Do miłego Agnieszko, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

O rany Twój to gigant ;:oj Ups chyba będzie czekało go przesadzenie :roll: bo faktycznie ma za mało miejsca ;:14 Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Witam Was kochani nie wpisywałam się dawno bo nikt do mnie nie zaglądał ;:145 , więc po cichu przeglądałam Wasze ogrody w te zimowe długie wieczory. Ale korzystając z tego że mamy przedwiośnie i cebulowych coraz więcej na wierzchu zdecydowałam pokazać wam moją wiosenkę może ktoś obejrzy ;:174 To zdjęcia z dzisiaj, bo w końcu udało mi się popracować i po grzebać w ziemi,aż lepiej na duszy ;:138 Moje korony
Obrazek

Obrazek
resztę cebulowych ;:202
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
skalniakowe :uszy
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
oczar szczepiony zakupiony na jesień raczył mnie kwitnieniem słabym ale zawsze cieszy :tan
Obrazek
Dla odwiedzających zostawiam kolorki co prawda kupne i świerzo wsadzone ;:333
Obrazek

Obrazek

Obrazek
I zostawiam zdjęcie dzisiejszego śpiocha który bardzo mnie ucieszył pozdrawiam ;:138
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 23:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

;:oj ;:oj Czy ja dobrze poznaję że ów śpioch to jeż??? piękne maleństwo ;:173
To że nie ma nowych wpisów wcale nie znaczy że nikt nie zagląda do Ciebie ;:196 czasem nie zawsze zostawia się ślad - przyznaję się bez bicia że sama często tak robię :oops:
Awatar użytkownika
rochrza
200p
200p

Post »

Cześć!
Z tymi odwiedzinami jest tak właśnie, że często nie zostawiamy wpisów tylko oglądamy co nowego dzieje się w zaprzyjaźnionych ogrodach.
Wiosnę to u Ciebie już widać na prawdę. Śpiocha zazdroszczę, zawsze chciałam, żeby przywędrowały na naszą działkę, ale jakoś żaden nie może tam trafić.
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

adamanna tak to jeż śpi sobie w najlepsze :;230 , a ja go przypadkiem odkryłam usuwając suche liście chrzanu ;:306 dziękuję za odwiedziny i dla Was kolejne zdjęcia
Obrazek

Obrazek
piwonia drzewiasta
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
I miejsce pod nową rabatkę zrobione dzisiaj, na nowe nasadzenia które przyjadą w następnym tygodniu ;:215
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
yanka
100p
100p
Od: 31 mar 2012, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Powolutku i u Ciebie wiosnę widać.
A! Horstmana raczej nie przesadzaj. Posadziłam trzy obok siebie w trójkącie. Rosną już obok siebie ok 8 lat - świetnie to wygląda. Raczej , pamiętaj ,że wszystkie iglaki można przycinać. Moje , co jakiś czas mają skracane pędy bocznie , świetnie się zagęściły.
Pozdrawiam.
Izabela
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Dziękuję Izabela za radę ;:196 nie będę go przesadzać bo ładnie wygląda koło domu a ja uwielbiam iglaki o płaczącym pokroju jak za bardzo się będzie rozrastał to go przytnę :lol:
Awatar użytkownika
Aga P
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...

Post »

Moje wczorajsze zakupy skromne ale nie ma co szaleć bo jak zacznie przychodzić co pozamawiałam to będzie się działo ;:63
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”