Mój ogród ma 3 lata
- Aga P
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 16 paź 2015, o 18:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród ma 3 lata
adamanna tak to jeż śpi sobie w najlepsze , a ja go przypadkiem odkryłam usuwając suche liście chrzanu dziękuję za odwiedziny i dla Was kolejne zdjęcia
piwonia drzewiasta
I miejsce pod nową rabatkę zrobione dzisiaj, na nowe nasadzenia które przyjadą w następnym tygodniu
piwonia drzewiasta
I miejsce pod nową rabatkę zrobione dzisiaj, na nowe nasadzenia które przyjadą w następnym tygodniu
- yanka
- 100p
- Od: 31 mar 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Powolutku i u Ciebie wiosnę widać.
A! Horstmana raczej nie przesadzaj. Posadziłam trzy obok siebie w trójkącie. Rosną już obok siebie ok 8 lat - świetnie to wygląda. Raczej , pamiętaj ,że wszystkie iglaki można przycinać. Moje , co jakiś czas mają skracane pędy bocznie , świetnie się zagęściły.
Pozdrawiam.
A! Horstmana raczej nie przesadzaj. Posadziłam trzy obok siebie w trójkącie. Rosną już obok siebie ok 8 lat - świetnie to wygląda. Raczej , pamiętaj ,że wszystkie iglaki można przycinać. Moje , co jakiś czas mają skracane pędy bocznie , świetnie się zagęściły.
Pozdrawiam.
Izabela
- Aga P
Dziękuję Izabela za radę nie będę go przesadzać bo ładnie wygląda koło domu a ja uwielbiam iglaki o płaczącym pokroju jak za bardzo się będzie rozrastał to go przytnę
- Aga P
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widać,że masz dużo przestrzeni ,powodzenia w dalszym tworzeniu ogrodu
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Kontakt:
Piękna wiosna już u Ciebie , u nas błoto po kolana , chciałam wejść w sobote między rabatki i utopiłam się ja tez truchleje na myśl o paczkach które zaczynają spływać - chyba za mocno poszalałam i teraz koniecznie na szybko trzeba skopać kolejną rabatkę , a tu pogoda mało przyjazna.
- Aga P
Witajcie AgataPW te buty ema to już nie pierwszy raz mu zwędziłam zresztą nawet swoje poświęciłam i i kalosze Julci mojej córki w jej też rosną rojniki fajnie to wygląda. Umnie wiosenka już zaawansowana bo dzień w dzień ciepło wczoraj było 8 stopni bez słońca a dzisiaj 6 stopni ale pochmurno dla Ciebie Agatka mój bucik
- Aga P
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Kontakt:
Świetna ta forsycja - sama ja tak poprowadziłaś ?? czy już taka kupiona?? pozostałe drzewka też mi się podobają
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Witaj Agnieszko. Bardzo podobają mi się twoje ozdoby ogrodowe. Roslinki w bucie super wyglądają. Widzę że masz mnóstwo miejsca , więc możesz szaleć z zamówieniami. Jesteś kolejną miłośniczką nie tylko ogrodu ale i zwierząt. Mam nadzieję że twój kotek często będzie towarzyszył w tym wątku. Pozwolisz że będę częstym gościem. Pozdrawiam
- Kamilao5
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 4 mar 2016, o 15:32
Dzień dobry.Jestem początkująca "ogrodniczka".dopiero w lutym kupiłam działkę i pomału odkrywam jakie rosną tam roślinki. Zastanawia mnie nazwa jednego krzaczka bo nigdzie na necie nie mogę znaleźć. Krzaczek taki znalazłam u Pani. Jest na zdjęciu z 3 marca. Zdjęcie pod piwonia drzewiasta.czy mogła by mi Pani podać nazwę tego okazu? Będę bardzo wdzięczna. Podgladam Państwa cały czas jakie śliczne macie ogrody i już się nie mogę doczekać wiosny kiedy zacznę coś robić na mojej dzialeczke. Pozdrawiam.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=93182" onclick="window.open(this.href);return false;
- piortkowice
- 1000p
- Od: 13 sty 2013, o 11:22
Witaj, różyczka cudo Nie mogę sie doczekać też swojej forsycji