Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No wiesz co- tak mnie podglądać A ja taki nie ubrany Wybaczam oczywiście ;) Cieszę sie, ze moje lilie Ci sie spodobałyandriu53 pisze:Przemku lilie miałeś piękne i w ogóle fajnie sobie zrobiłeś . Podglądałam Cię ukradkiem, nie dałam się złapać i nie zostawiłam śladu . Ale się przyznałam , to mi wybaczysz .
Pozdrawiam cieplutko
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu i tak Jola nie doczekała się na mnie . Jędrek siedział na kiełbasianym forum , a ja czekając , że mnie dopuści do kompa po prostu zasnęłam .
Przemku ja zaglądam do Ciebie i miałam ochotę podzielić się z Tobą tulipanami , bo jak czytałam dużo zjadły Ci nornice . Musiałam na siłę wsadzić trzy olbrzymie wiadra cebulek , bo nie pisałeś , że potrzebujesz . Jak będziesz miał ochotę w przyszłym sezonie na cebulki , to mogę się z tobą podzielić .
Przemku ja zaglądam do Ciebie i miałam ochotę podzielić się z Tobą tulipanami , bo jak czytałam dużo zjadły Ci nornice . Musiałam na siłę wsadzić trzy olbrzymie wiadra cebulek , bo nie pisałeś , że potrzebujesz . Jak będziesz miał ochotę w przyszłym sezonie na cebulki , to mogę się z tobą podzielić .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojej nie wiedziałem nawet szkoda, że tak późno się o tym dowiedziałem. Z chęcią przyjąłbym nawet kilka cebulek. No cóż na przyszły rok będę wiedział. Co prawda dokupiłem kilka nowych cebulek tulipanów i żółte i białe szafirki i wiosną czekam na efekty. Tej jesieni nie pozwoliłem sobie na to, żeby zostawić cebulki bez ochrony. Sadziłem je do koszyczków obok szachownic i zaprawiłem Kaptanem. Mam nadzieję, ze to odstraszy te wrogie gryzonie.andriu53 pisze: Przemku ja zaglądam do Ciebie i miałam ochotę podzielić się z Tobą tulipanami , bo jak czytałam dużo zjadły Ci nornice . Musiałam na siłę wsadzić trzy olbrzymie wiadra cebulek , bo nie pisałeś , że potrzebujesz . Jak będziesz miał ochotę w przyszłym sezonie na cebulki , to mogę się z tobą podzielić .
- andriu53
- 1000p
Przemku u mnie nie było nornic , ale mam za to masę pędrali i one też mi podgryzają cebulki , zresztą moje psiaki cały dzień biegają po ogrodzie , to nic żywego się nie uchowa . Po przekwitnięciu wszystko wykopałam i czekało do 11 listopada na wsadzenie , bo wtedy miałam dzień wolny od pracy . Masz u mnie jak w banku pewne ,że znów przybędzie Ci cebulek .
Przesyłam całuski
Przesyłam całuski
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Dorociu , a u nas wiało , lało i śniegiem sypało , zimno jest jak diabli . Jutro muszę szybko zabezpieczyć róże , bo moją pracę diabli wezmą . Od rana do wieczora jestem w pracy , a po ciemku nic się już nie zrobi . Dorciu często zaglądam do Ciebie , ale się nie wpisuję , bo zazwyczaj jest już bardzo póżno i nie mam czasu na wpis .
Całuję Zosia
Całuję Zosia
Spis wątków
Spis wątków