Różany ogródek
- RenataC
- 100p
- Od: 24 sie 2012, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Różany ogródek
Margo2- Chwilami ,mi sie też podoba,ale za bardzo się panoszą te różyczki.
W czasie największego kwitnienia,wygląda to jak jedna wielka kopa .zasłaniają wszystko.
Aż mój M stwierdził,że za czerwono. A on w ogóle się nie interesuje moim ogródeczkiem .
ASK_anulla- żeby to jeden Teraz nawet jest takie miejsce u nas,że zjeżdżają się sprzedawcy obwoźni, w zależności od pory ,mają flance,sadzonki
itd. Dla mnie raj
Nawet czasem nowości ogrodnicze przywożą.
ewka36jj- eksperymentuję z różnymi roślinkami do towarzystwa.
Ostróżki,szałwie,lawendy,przetaczniki,dzwonki różniaste,rutewki i jednoroczne.
Teraz trawki zaczynam podsadzać
Ostatnio widziałam na forum pełną firletkę,strasznie mi się spodobała. Szukam jej teraz wszędzie ,może wiesz kto ma nadwyżki :P
Ewa7- Hej,hej
W czasie największego kwitnienia,wygląda to jak jedna wielka kopa .zasłaniają wszystko.
Aż mój M stwierdził,że za czerwono. A on w ogóle się nie interesuje moim ogródeczkiem .
ASK_anulla- żeby to jeden Teraz nawet jest takie miejsce u nas,że zjeżdżają się sprzedawcy obwoźni, w zależności od pory ,mają flance,sadzonki
itd. Dla mnie raj
Nawet czasem nowości ogrodnicze przywożą.
ewka36jj- eksperymentuję z różnymi roślinkami do towarzystwa.
Ostróżki,szałwie,lawendy,przetaczniki,dzwonki różniaste,rutewki i jednoroczne.
Teraz trawki zaczynam podsadzać
Ostatnio widziałam na forum pełną firletkę,strasznie mi się spodobała. Szukam jej teraz wszędzie ,może wiesz kto ma nadwyżki :P
Ewa7- Hej,hej
Renata Różany ogródek
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Rzadko, który facet lubi kwiaty
Mój był na mnie bardzo zły, że zaczęłam je sadzić. Na początku mieliśmy taki typowy ogródek.
Sama trawa i iglaki. Tak jak u Ciebie. I mój m. nadal taki preferuje. Uważa, że teraz jest straszny bałagan.
No, ale ja wolę takie wiejskie, ukwiecone rabaty, a że to ja pracuję w ogrodzie, więc on nie ma nic do gadania
No prawie
Mój był na mnie bardzo zły, że zaczęłam je sadzić. Na początku mieliśmy taki typowy ogródek.
Sama trawa i iglaki. Tak jak u Ciebie. I mój m. nadal taki preferuje. Uważa, że teraz jest straszny bałagan.
No, ale ja wolę takie wiejskie, ukwiecone rabaty, a że to ja pracuję w ogrodzie, więc on nie ma nic do gadania
No prawie
- RenataC
- 100p
Margo2- to z moim mieliby wspólny temat do narzekania
Ja też sama się zajmuję ogrodem,ale kiedy były upały,a ja szłam na popołudniu do pracy musiał podlewać.
Na początku się burzył, że mu głowę zawracam,ale po kilku razach,kiedy się przeleciał pomiędzy moimi zdobyczami,stwierdził,że już woli podlewać,żeby rosły te róże, niż gdyby uschły i przechodzić od nowa bombardację i najazd kurierów z roślinkami
W prawdzie kurierzy dalej go wnerwiają,ale dzisiaj,kiedy przyjechał mój szpadelek do kancików,stwierdził tylko,że kolejną zabaweczkę sobie kupiłam
Ja też sama się zajmuję ogrodem,ale kiedy były upały,a ja szłam na popołudniu do pracy musiał podlewać.
Na początku się burzył, że mu głowę zawracam,ale po kilku razach,kiedy się przeleciał pomiędzy moimi zdobyczami,stwierdził,że już woli podlewać,żeby rosły te róże, niż gdyby uschły i przechodzić od nowa bombardację i najazd kurierów z roślinkami
W prawdzie kurierzy dalej go wnerwiają,ale dzisiaj,kiedy przyjechał mój szpadelek do kancików,stwierdził tylko,że kolejną zabaweczkę sobie kupiłam
Renata Różany ogródek
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja tam wole, żeby mój nie wiedział ile ja wydaję na ogród
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Renatko Aicha piękna, bardzo lubię róże, które widać z daleka jak kwitną. Mężczyźni lubią czerwony kolor, a Twój M z jakiejś z innej bajki. Moje zakupy róż poza szkółkami, na razie przynajmniej kolorami się sprawdziły.
- RenataC
- 100p
Margo2- ja też swojego nie uświadamiam szczegółowo
Kupiłam kiedyś na wyprzedaży jakąś różę za 4,50 i demonstracyjnie ją nosiłam,żeby cena była widoczna.
Po jakimś czasie,siedziałam na stronie którejś ze szkółek , M mi zajrzał przez ramię i stwierdził ,że chyba głupi kupuje róże po 40 zł
Pomyślałam tylko,żebyś wiedział ile ty takich masz w ogrodzie
cyma2704- mój M lubi różowy Kiedyś dostałam od niego pierścionek z takim szybistym różowym oczkiem,myślałam że padnę.(różowy toleruję tylko w kwiatach)
Musiałam go chwilę ponosić,żeby przykrości nie robić,ale cierpiałam
Ja miałam kilka pomyłek z profesjonalnej szkółki,ale uwzględnili reklamację i przysłali nowe,a pomylone zostały mi jako gratis
Kupiłam kiedyś na wyprzedaży jakąś różę za 4,50 i demonstracyjnie ją nosiłam,żeby cena była widoczna.
Po jakimś czasie,siedziałam na stronie którejś ze szkółek , M mi zajrzał przez ramię i stwierdził ,że chyba głupi kupuje róże po 40 zł
Pomyślałam tylko,żebyś wiedział ile ty takich masz w ogrodzie
cyma2704- mój M lubi różowy Kiedyś dostałam od niego pierścionek z takim szybistym różowym oczkiem,myślałam że padnę.(różowy toleruję tylko w kwiatach)
Musiałam go chwilę ponosić,żeby przykrości nie robić,ale cierpiałam
Ja miałam kilka pomyłek z profesjonalnej szkółki,ale uwzględnili reklamację i przysłali nowe,a pomylone zostały mi jako gratis
Renata Różany ogródek
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Renatka ale dobry pomysł z różą za 4,50 ,chyba tez tak zrobię
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Renatko - nie pomogę w nadwyżkach, a sama ich nie posiadam. Sposób z różą za 4,50 kupiłam, ale nie tyle dla M., co dla dorosłych dzieci, niestety ciągle na utrzymaniu. Cudne ukochane dzieciaczki nie mogą zrozumieć priorytetów mamuśki, a przecież moje róże są zdecydowanie ważniejsze niż ich studenckie imprezki z piwem.
- RenataC
- 100p
Annes 77- Czasem się przydaje taki myk :P
ewka36jj- Pełną firletkę wyszukałam w angielskim sklepie internetowym. Siostry mają mi kupić
Moje dzieci nawet nie zwracają uwagi ,co ja sobie kupuję, byle tylko im nie kazać cokolwiek robić w ogródku
Chociaż kiedyś byłam z córką na zakupach w markecie i z daleka wyczułam róże w doniczkach. Pooglądałam,stwierdziłam że drogo trochę i poszłam dalej,ale ten zapach tak mnie gonił,że wróciłam i zapchałam doniczkę do wózka.
Lecę uszcześliwiona do kasy ,a córka się ogląda i skomentowała tylko,czekaj,tatuś ci da.... mówiłaś,że już żadnych chaberdzi nie kupisz
A ja jeszcze 50 krzaczków kupiłam później
ewka36jj- Pełną firletkę wyszukałam w angielskim sklepie internetowym. Siostry mają mi kupić
Moje dzieci nawet nie zwracają uwagi ,co ja sobie kupuję, byle tylko im nie kazać cokolwiek robić w ogródku
Chociaż kiedyś byłam z córką na zakupach w markecie i z daleka wyczułam róże w doniczkach. Pooglądałam,stwierdziłam że drogo trochę i poszłam dalej,ale ten zapach tak mnie gonił,że wróciłam i zapchałam doniczkę do wózka.
Lecę uszcześliwiona do kasy ,a córka się ogląda i skomentowała tylko,czekaj,tatuś ci da.... mówiłaś,że już żadnych chaberdzi nie kupisz
A ja jeszcze 50 krzaczków kupiłam później
Renata Różany ogródek
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
RENATKO ja chyba z tymi zakupami pójdę w Twoje ślady
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Renatko
Ależ śliczna jest ta Aicha! Vanilia też cudowna.
Mam więc problem, bo jeszcze mogę domówić jakieś róże - ale może uda mi się wystopować
Cudne masz róże!
Ależ śliczna jest ta Aicha! Vanilia też cudowna.
Mam więc problem, bo jeszcze mogę domówić jakieś róże - ale może uda mi się wystopować
Cudne masz róże!
- RenataC
- 100p
Beaby- Witaj Beatko
Może Ci pomogę w decyzji,Aicha nie powtarza kwitnienia. Chyba ,że masz dużo miejsca i możesz poszaleć
A to przedstawiam moją Artemis
POLARSTERN
Może Ci pomogę w decyzji,Aicha nie powtarza kwitnienia. Chyba ,że masz dużo miejsca i możesz poszaleć
A to przedstawiam moją Artemis
POLARSTERN
Renata Różany ogródek